27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, já chcu takýýýý.
Klidně vyehlím, něco uháčkuju, práce na PC, přepisování.... beru co můu dělat z domova.
U jsi něco nala?
Není tady
Holky, práci na doma bude asi těké najít.. Jak u jsem tu někde četla, tak na vechno jsou u dneska mainy Práce na doma mě akorá napadá hlídání dětí (u vás doma nebo u klientky).. To je pak na dohodě a popřípadě bych se zeptala, zda-li by chtěla i úklid, vaření atd. Myslím, e je to ádané.. Teď s mi potěstilo hlídat 8m holčičku jedné paní, která nastoupila po 6m na mateřské a říkala mi, e u nich v baráku je dost maminek, které jdou po 6m do práce, aby nebyly po 3 letech vykolejené a udrely si hlavně práci.. Take já trochu rozhodím sítě a vyhradím si 2 dny, kdy budu hlídat k Nelče max. 2 děti nebo úklid, vaření atd. Přijde mi to nejrozumnějí a v dnení době je velká poptávka
O jiné práci na doma nevím... Nebo po večerech můu chodit do blízké fabriky kontrolovat součástky do výrobny klimatizací nebo úklid v restauraci.. ale to by bylo nad můj rámec moností. Celý den lítat jak na kotěti, a pak hurá do fabriky, spánek 4 hodiny a druhý den fungovat
Já vidím prosperitu v baby-sitting nebo si udělejte rekvalifikační kurz: masáe, pedikůra atd. a dá se dělat také doma.. Já mám masáe, ale s Nelčou by to nelo... Přes den nespí a večer chodí spát po desáté
Není tady
Petro, já mám smůlu, e malá je často nemocná ( má za sebou 8 zánětů průduek ) take hlídání moc nehro. A včera mi la spát o půlnoci. Doufám e dneska usne dřív.
Doufám e Ti to hlídání vydrí a e v poho zvládne 3 děti.
Není tady
pokud hledáte praci domů tak jednu vám mohu nabádnout je potřeba internet skype nebo icq a aspoň dvě hodiny času
Není tady
Serach, Tvé poadavky splňuji a myslím e spousta lidí tady.
Napi něco víc , děkuji
Není tady
Není tady
Není tady
Pro holky cukrářky z okolí Mladé boleslavi mám přivýdělek v cukrárně, polete SZ, sdělím podrobnosti.
Není tady
TO JE KODA, E NEMÁ CUKRAŘINU NA VYSOČINĚ ....HNED BYCH DO TOHO LA!
Není tady
Nevím, jestli by to pro bylo zrovna pro vás, ale na prace.cz jsem nedávno viděla inzerát na chatování po netu - samozřejmě o sexu. Vypadalo to i docela věrohodně, ale netuím - sama jsem to nezkouela
Není tady
nabízím přivýdělek na internetu,jsem také na MD polu info mailem
Není tady
Ahoj - taky jsem hledala a docela dobře jsem se rozjela s kvalitními spotřebními produkty z jediné nabídky :-)(kosmetika od miminek po maminky,úklidové a čistící prostř., potravní doplňky,..) Nejen, e větinu uplatním ve své domácnosti ale také se výrobky velmi dobře prodávají - co je super!.
Nechci sem psát reklamu- nevím jestli by mi to prolo - Tak jestli chcete vědět víc- napite mi- ráda vám napíu více informací: hwcclub@seznam.cz
Není tady
já tak ydělám zajimavou praci po intrenetu a baví mě a do prace se určitě vracet nebudu muset
vice na email sara.plevik@seznam.cz
Není tady