|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, já chcu takýýýý.
Klidně vyžehlím, něco uháčkuju, práce na PC, přepisování.... beru co můžu dělat z domova.
Už jsi něco našla?
Není tady
Holky, práci na doma bude asi těžké najít.. Jak už jsem tu někde četla, tak na všechno jsou už dneska mašiny
Práce na doma mě akorá napadá hlídání dětí (u vás doma nebo u klientky).. To je pak na dohodě a popřípadě bych se zeptala, zda-li by chtěla i úklid, vaření atd. Myslím, že je to žádané.. Teď s mi poštěstilo hlídat 8m holčičku jedné paní, která nastoupila po 6m na mateřské a říkala mi, že u nich v baráku je dost maminek, které jdou po 6m do práce, aby nebyly po 3 letech vykolejené a udržely si hlavně práci.. Takže já trochu rozhodím sítě a vyhradím si 2 dny, kdy budu hlídat k Nelče max. 2 děti nebo úklid, vaření atd. Přijde mi to nejrozumnější a v dnešní době je velká poptávka 
O jiné práci na doma nevím... Nebo po večerech můžu chodit do blízké fabriky kontrolovat součástky do výrobny klimatizací nebo úklid v restauraci.. ale to by bylo nad můj rámec možností. Celý den lítat jak na koštěti, a pak hurá do fabriky, spánek 4 hodiny a druhý den fungovat 
Já vidím prosperitu v baby-sitting
nebo si udělejte rekvalifikační kurz: masáže, pedikůra atd. a dá se dělat také doma.. Já mám masáže, ale s Nelčou by to nešlo... Přes den nespí a večer chodí spát po desáté 
Není tady
Petro, já mám smůlu, že malá je často nemocná ( má za sebou 8 zánětů průdušek ) takže hlídání moc nehro. A včera mi šla spát o půlnoci. Doufám že dneska usne dřív.
Doufám že Ti to hlídání vydrží a že v poho zvládneš 3 děti.
Není tady
pokud hledáte praci domů tak jednu vám mohu nabádnout je potřeba internet skype nebo icq a aspoň dvě hodiny času
Není tady
Serach, Tvé požadavky splňuji a myslím že spousta lidí tady.
Napiš něco víc , děkuji 
Není tady
Není tady
Není tady
Pro holky cukrářky z okolí Mladé boleslavi mám přivýdělek v cukrárně, pošlete SZ, sdělím podrobnosti.
Není tady
TO JE ŠKODA, ŽE NEMÁŠ CUKRAŘINU NA VYSOČINĚ
....HNED BYCH DO TOHO ŠLA! 
Není tady
Nevím, jestli by to pro bylo zrovna pro vás, ale na prace.cz jsem nedávno viděla inzerát na chatování po netu - samozřejmě o sexu. Vypadalo to i docela věrohodně, ale netuším - sama jsem to nezkoušela
Není tady
nabízím přivýdělek na internetu,jsem také na MD pošlu info mailem
Není tady
Ahoj - taky jsem hledala a docela dobře jsem se rozjela s kvalitními spotřebními produkty z jediné nabídky :-)(kosmetika od miminek po maminky,úklidové a čistící prostř., potravní doplňky,..) Nejen, že většinu uplatním ve své domácnosti ale také se výrobky velmi dobře prodávají - což je super!.
Nechci sem psát reklamu- nevím jestli by mi to prošlo
- Tak jestli chcete vědět víc- napište mi- ráda vám napíšu více informací: hwcclub@seznam.cz
Není tady
já tak ydělám zajimavou praci po intrenetu a baví mě a do prace se určitě vracet nebudu muset
vice na email sara.plevik@seznam.cz
Není tady