Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 25. 1. 2008 7:55

medveeed
♥♥♥----

Re: SLEPICE-POMOC

cilka napsal(a):

já zase žiju na vesnici....

No já zírám!!!! To jako raději ustoupím, ať hulvátovi roste sebevědomí??? A dovoluje si čím dál víc??? V žádném případě!  Hulvátství musí být potrestáno, aby se to příště neopakovalo. Když se bude opakovat, stěžovat si znovu a  třeba na ministerstvo... To je jako když nějaký tyran  bije ženu a ona stále ustupuje. Nikdy jsem to nepochopil. Dacanovi se musí udělat přítrž a ne ustupovat. Nemůžu uvěřit, že tuto radu myslíš vážně.

Není tady

#27 25. 1. 2008 8:03

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

jo myslím..

Není tady

#28 25. 1. 2008 8:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

medveeed napsal(a):

cilka napsal(a):

já zase žiju na vesnici....

No já zírám!!!! To jako raději ustoupím, ať hulvátovi roste sebevědomí??? A dovoluje si čím dál víc??? V žádném případě!  Hulvátství musí být potrestáno, aby se to příště neopakovalo. Když se bude opakovat, stěžovat si znovu a  třeba na ministerstvo... To je jako když nějaký tyran  bije ženu a ona stále ustupuje. Nikdy jsem to nepochopil. Dacanovi se musí udělat přítrž a ne ustupovat. Nemůžu uvěřit, že tuto radu myslíš vážně.

Nu, pokud se eskyna alespoň na půl roku přestěhuje k babičce, hulvátovi někde za bukem osobně párkrát rozbije hubu, protože na hrubý pytel patří hrubá záplata, čemuž tito lidé jedině rozumí, pak máš jistě pravdu ty.
Pokud se bude domáhat práva, které v této zemi pořád ještě pobývá asi jen na dovolené, protože zřídkakdy, tak má pravdu cilka - ve finále se babi bude bát i zalejt kytky na zahrádce...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#29 25. 1. 2008 11:44

eskyna
♥♥♥----

Tak si představte jak to dopadlo.Dnes ráno jsem vzala foťák a šla jsem fotit peří a slepice u jejich psa v kotci(pochopitelně jsem stála za plotem big_smile )-slepice ani nevyhodil-trouba! Najednou vyšel soused a prý co to dělám   dumbom Tak mu říkám,že jsem novinářka(pochopitelně nejsem)dcera babičky, a že to chci dát do novin jak mají policajti cvičené psy.Místo zločinců,že chytají slepice    big_smile Policejní autíčko totiž bylo zaparkované hned vedle kotce big_smile  ...... No a za 2 hodiny přivezl slepice + 3navíc a bonboniéru a prý jestli bych to nevymazala. Nakonec jsme si spolu dali po panáku a prý kdykoliv budu něco potřebovat ....... Halelúúújááá

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#30 25. 1. 2008 11:46

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

přímo ideální řešení tummenupp

Není tady

#31 25. 1. 2008 11:49

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

to jo, to se fakt povedlo - gratuluju smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#32 25. 1. 2008 16:27

marica
♥♥♥♥♥--

Super gratulujem smile

Není tady

#33 25. 1. 2008 16:41

mag
♥♥♥♥♥♥♥

marica napsal(a):

mag napsal(a):

Stížnost na co?
A když to podáš k MV, tak to to postoupí příslušnému orgánu.
Nevím proč by tvoje zkušenost měla mít obecnou platnost.

To bylo tady nebo na Slovensku?

S mým synem? Na Slovensku ale byl tehdy českým občanem a konzulát o tom věděl a nic neudělal. To také o něčem svédčí.
A proč MV? Z jednoduchého duvodu - pokud zadá štížnost tam, MV to postoupí sice přislušnému orgánu ale komunikace se nestratí. Jejím partnerem k debatě bude MV a MV si to musí odsledovat. Když byl muj syn nezákonně povolán k vojenskému odvodu, komunikovala jsem s ministerstvem obrany ČR a ne s příslušným vojenským obvodem.   Až do vítězného konce smile Přišlušný orgván to muže smést ze stolu ale MV musí dát oznámení o vyřízení. A MV to musí okomentovat. Tak to funguje i v Čechách.
Tolik na vysvětlenou.

MV to postoupí příslušnému orgánu a tím je to pro něj vyřízená věc. Ze stolu to smést nemůže, účastníka musí vyrozumět o výsledku (nevím, kde si vzala, že MV ano a jinej ne) a pak lze podat stížnost k příslušnému státnímu zástupci.

Můžeš si podat stížnost k MV, ale stížnost se musí týkat nesprávného postupu příslušných orgánů, což nebude, pokud se nepodá trestní oznámení.

Není tady

#34 25. 1. 2008 16:46

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Hlavní rozdíl je, že proti tvému synovi stáli policajti ve službě. Pak si lze stěžovat na jejich postup.

Tady šlo o policistu mimo službu.

Upravil(a) mag (25. 1. 2008 16:47)

Není tady

#35 26. 1. 2008 17:52

marica
♥♥♥♥♥--

mag napsal(a):

marica napsal(a):

mag napsal(a):

Stížnost na co?
A když to podáš k MV, tak to to postoupí příslušnému orgánu.
Nevím proč by tvoje zkušenost měla mít obecnou platnost.

To bylo tady nebo na Slovensku?

S mým synem? Na Slovensku ale byl tehdy českým občanem a konzulát o tom věděl a nic neudělal. To také o něčem svédčí.
A proč MV? Z jednoduchého duvodu - pokud zadá štížnost tam, MV to postoupí sice přislušnému orgánu ale komunikace se nestratí. Jejím partnerem k debatě bude MV a MV si to musí odsledovat. Když byl muj syn nezákonně povolán k vojenskému odvodu, komunikovala jsem s ministerstvem obrany ČR a ne s příslušným vojenským obvodem.   Až do vítězného konce smile Přišlušný orgván to muže smést ze stolu ale MV musí dát oznámení o vyřízení. A MV to musí okomentovat. Tak to funguje i v Čechách.
Tolik na vysvětlenou.

MV to postoupí příslušnému orgánu a tím je to pro něj vyřízená věc. Ze stolu to smést nemůže, účastníka musí vyrozumět o výsledku (nevím, kde si vzala, že MV ano a jinej ne) a pak lze podat stížnost k příslušnému státnímu zástupci.

Můžeš si podat stížnost k MV, ale stížnost se musí týkat nesprávného postupu příslušných orgánů, což nebude, pokud se nepodá trestní oznámení.

Kde jsem to vzala? Když já jsme podávala stížnost na policistku která měla na syna nesmyslné požadavky, psala jsem stížnost na MV, oni to postoupili příslušnému řediteli, ten vypracoval správu ze šetření a z Mv mně přišla odpověď.
Vojáci ČR
Psala jsem na Ministerstvo obrany a žádala o zaplacení cesty brance na místo prohlídky a pak už jsem komunikovala pouze s Min. obrany - s náčelníkem obvodního okruhu komunikovali oni. Já ne. Mým partnerem k debatě byly pouze oni.
Jinej postupuje taky tak. Pokud já podám stížnost na kraji, kraj to postoupí okruhu a ten vypracuje zprávu pro kraj ne pro mně. Tak to u mně bylo. A kraj to pošle mně.

Není tady

#36 26. 1. 2008 18:07

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Ještě jednou. Šlo o policisty při výkonu služby, proti jejich postupu si můžeš podat stížnost.

Tady šlo opřestupek policisty mimo službu, těžko si budeš stěžovat na jeho postup. Nejdřív musíš podat trestní oznámení, nebo dát podnět přestupkové komisi.

Není tady

#37 27. 1. 2008 9:53

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

eskyna napsal(a):

Tak si představte jak to dopadlo.Dnes ráno jsem vzala foťák a šla jsem fotit peří a slepice u jejich psa v kotci(pochopitelně jsem stála za plotem big_smile )-slepice ani nevyhodil-trouba! Najednou vyšel soused a prý co to dělám   dumbom Tak mu říkám,že jsem novinářka(pochopitelně nejsem)dcera babičky, a že to chci dát do novin jak mají policajti cvičené psy.Místo zločinců,že chytají slepice    big_smile Policejní autíčko totiž bylo zaparkované hned vedle kotce big_smile  ...... No a za 2 hodiny přivezl slepice + 3navíc a bonboniéru a prý jestli bych to nevymazala. Nakonec jsme si spolu dali po panáku a prý kdykoliv budu něco potřebovat ....... Halelúúújááá

Eskyno, jsi naprosto geniální. Myslím, že od teď bude babička jako v bavlnce tummenupp

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#38 29. 1. 2008 10:27

eskyna
♥♥♥----

Děkuji všem za podporu- říkala babička,že jakmile jí uvidí už zdraví ,mává z dálky  a prý jak se daří slepičkám.... big_smile Šla z nákupu a vzal jí i tašku  lol To se někdy stávají věci,že by člověk nevěřil......  gloria

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#39 29. 1. 2008 10:32

Verčulka
Letňátka 2008

eskyna napsal(a):

Výborně!!! tummenupp

http://www.ticker.7910.org/as1cCxl0g410010MjAyMzA2ZHwwMTI1ZHxKaXJ1bGth.gif
Jiřík se narodil 25.7.2008 ve 22:47, 4350g a 51cm
http://www.ticker.7910.org/an1cHpI0g410010Nzc3NzRkenw3NjA4MDVkYXxFdmEgYSBEb21pbmlr.gif
Eva 16.7.2010 13:08 2150g 43cm
Dominik 16.7.2010 13:10 2300g 45cm

Není tady

#40 29. 1. 2008 12:39

Ivan.
♥♥♥----

eskyna napsal(a):

Velká poklona ke způsobu vyřešení. Ale stalo se nikoliv to, že by se soused převtělil v anděla, ale začal se i ON BÁT. Jinak souhlas s Medvědem - první ustoupení je první z řady dalších.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí