29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pol,
nasedneš na Halváku, vystoupíš ve Třebové a pěšky asi 150m a jsi tam. Zpět tě vezme Pisatel. Teda pokud ho do té doby nezaškrtím
Není tady
Pandorraa napsal(a):
pol,
nasedneš na Halváku, vystoupíš ve Třebové a pěšky asi 150m a jsi tam. Zpět tě vezme Pisatel. Teda pokud ho do té doby nezaškrtím
to jste hodný
dneska jsem v Třebový nechala svoje auto, když jsem jela ze závodů, takže zpět mám cestu zajištěnu, jen zítra jsem, světe div se, celý den bez auta, jak já to, krindapána, udělám?
už se na vás těším, beruše jedny
Není tady
No hele, jestli můžeš, tak přijeď už zítra, Pisatel dorazí tak kolem páté říkal a další volnou postel doma mám
Není tady
Pan, a nebyly by nějaké zaručené informace, jak ten prostor vypadá a co je tam k dispozici? Mohla bych vzít varnou konvici a nějaké čajíčky, ale třeba tam tyhle věci budou...
Bohužel jsem se k Francesce nedostala, takže zaručené info není.
Ale psala mi, že učebny minulý týden čerstvě vymalovali
Ale myslím, že uvařit si čaj nebude problém. Pro jistotu jsem ji ještě poslala mail, tak vydrž.
Není tady
Jédů, jédů, tralalala!!!! Huž to vypadalo nahnutě, ale šéf (všímáte si, jak neříkám pošuk?!?!?! ), sám ráno přišel a že se jde jen ujistit, že tady nebudu... Tak jsem řekla, že nebudu a bylo.... Takže, pokud nespadne meteorit v okruhu 50km nebo se nevyvrbí nějaká jiná katastrofa, sedám ráno do auta a jedu... Chce někdo vzít z Hradce????
P:S: Pan, japa to tam je s parkováním???
Upravil(a) bazalka (18. 2. 2008 17:56)
Mluvila jsem před chvílí s absolventkou frančesčina kurzu. Na místě je kuchyňka a pokud si dobře pamatuji, přes ulici je obchod.
Třebová není Praha ani Hradec, zaparkuješ možná i před domem
Není tady
Parkování nebude problém, místní budou dopoledne v práci
Pomalu se balím, upekla jsem mrkvovou buchtu, má krásně pozitivní barvu
Holky, já jsem tááák zvědavá, jak naberete dech, pište, pište, pište!!!!!
Není tady
Popadám dech a píšu.... Děvčata, bylo to úžasný, před třema minutama jsem zaparkovala před barákem a jsem ouplně hotová... Nějak se mi udělalo šoufl a není tady nikdo, kdo by mi pomohl udělat odblokování a korekci...
Ale jinak to bylo super a jsem ráda, že jsem s vámi zas mohla být.
A Pol, tobě ještě jednou děkuju...
Bazalko, klíííd, chytit za hlavu se můžeš i sama
Já su totálně odrovnaná, ani usnout se mi nepodařilo...
A Baz, měla jsi maličko pravdu, nebylo to tak hrozný
A pro Stáňu:
vím, že čteš, takže pro tebe speciálně takhle
Není tady
Tak jsem taky doma a zpracovávám informace. V každém případě to bylo pozoruhodné. A slibuju, že si do příště pořídím nějakou škrabošku na čuňu, abych v noci nerušila
Pa pa pa pa !
Není tady
No vidíš, Doubravěnko, šak jsem to poudala... Jak bába Futéř...
Jinak já mám pokračování našeho story: Příšerka malá je na tom pořád zle, pořád bříško vyvádí a dokonce už má i teplotu a začervenalý mandle. To si nejsem jistá, jestli to není spíš podráždění, ale stejně jsem z toho nějaká rozpačitá.
A v hlavě mi teda dost bliká kontrolka, esli si, vílo moje
, neměla nakonec pravdu... Minulý týden měla být u babičky a to taky začaly zlobit ouška, i když z toho nakonec nic nebylo... Tak nevím, copa já s tím budu dělat. Že bych zkusila odblokovat?
A Luet, proooč? Dyť to bylo v pohodě... Mi to teda přišlo...
Ahoj, hlásím až teď příjezd domů.
Jsem zároveň unavená i nabitá spoustou informací a vjemů. Celou cestu autem jsem přemýšlela jak to lidské tělo je jen ta schránka k přebytí. Jak je fakt všechno v tý hlavici naší doslova jaderný. Jooo, tudy vede zajímavá cesta k poznání. Všechno se mi propojuje. Ani si nemusím držet hlavu.
Baz, za copak děkuješ? Dcerce držím palečky.
Luet, žádnou škrabošku, dyk jsi jak miminko
Doubravko, myslím, že jsme některé věci ještě nedořekly, nemáš ten pocit?
Holky, mám vás ráda, dost jsem o vás všech přemýšlela, kéž by všichni lidé byli láskyplní jako vy.
Upravil(a) poletucha (20. 2. 2008 22:27)
Není tady
Tak jak jsem byla v úterý "chcíplá", tak teď jsem čilá....
Hlavou se mi honí nápady a vize, tak se teda těšte. Hlavně na Havrana. Jen co já se s ním domluvím (myslím englicky), tak bude rej..hola hej )
Není tady
Mně to dochází až se zpožděním, potřebuju se fyzicky dostat jinam, abych mohla zpracovat zážitky, proto jsem asi včera tak vystřelila Nejsem si jistá, jestli je tohle zrovna moje cesta, každopádně je to zajímavé. Cítím se asi jako Harry Potter na konci třetího dílu, když pochopil, že toho Patrona vykouzlil on sám
Úúúúžasné, to jsem čekala, úplně vidím, jaks jste se vznášely do dalšího levelu!
Není tady
Poletuško, to táááák... prostě jsi mi udělala něčím oooohromnou radost...
Regi, až na to, že tohle fakt nejsou žádné kouzla a čáry, a to je na tom to nejlepší
poletucha napsal(a):
Doubravko, myslím, že jsme některé věci ještě nedořekly, nemáš ten pocit?
Mám.
Ale dej mi čas, ať to můžu zpracovat.
Není tady
Jo. Doufám, že to budu moci taky prožít, i když ne s takovou skvělou partou.
Není tady
Příští týden jsme s klukem objednaní ke kinezioložce.
Chtěla bych se zeptat těch, co už na takovém sezení byli, jak to asi probíhá, co můžeme čekat.
Děkuji.
Není tady
Přes ruce vytestuje, jestli to , co chceš řešit je priorita, může Ti pro začátek nabídnout jiné téma, které jako prioritu vnímá tělo . Pokud to nepůjde dělat se synem, může to dělat na Tobě. Vazby matek a dětí jsou silné.
Pokecáte, potřebuje, abyste byli uvolnění, aby vše dobře proudilo. Je to hodně o pocitech.
Pokud je to něco, co má vazbu na Tebe a syn se bude stydět, pak Tě pošle pryč. Neber to osobně. Tak to prostě je. Některé věci prozatím nemusí vědět hlavně matka. Dítě se stydí a současně bojí, že by mohlo ublížit tomu nejbližšímu člověku.
Vylézají kostlivci ze skříní, ale máme je všichni a blahopřeji, že je chcete vypustit a vyhnat.
Je běžný i domácí úkol. Držím palce.
Není tady
Heluška napsal(a):
Přes ruce vytestuje, jestli to , co chceš řešit je priorita, může Ti pro začátek nabídnout jiné téma, které jako prioritu vnímá tělo . Pokud to nepůjde dělat se synem, může to dělat na Tobě. Vazby matek a dětí jsou silné.
Pokecáte, potřebuje, abyste byli uvolnění, aby vše dobře proudilo. Je to hodně o pocitech.
Pokud je to něco, co má vazbu na Tebe a syn se bude stydět, pak Tě pošle pryč. Neber to osobně. Tak to prostě je. Některé věci prozatím nemusí vědět hlavně matka. Dítě se stydí a současně bojí, že by mohlo ublížit tomu nejbližšímu člověku.
Vylézají kostlivci ze skříní, ale máme je všichni a blahopřeji, že je chcete vypustit a vyhnat.
Je běžný i domácí úkol. Držím palce.
Přesně tak
Je fajn si sepsat fyzické a psychické potíže
Není tady