29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lúthien napsal(a):
Ahojky, Francescu znám osobně, chodím k ní na kinezku
Bát se jí opravdu nemusíte, dělá svojí práci dobře. Nebo alespoň mně to pomohlo
Co je to jinak za člověka, poznáte sami...
Škoda, zatím se kinezku učit nemůžu, ale jinak bych se připojila
Mimochodem, přivtěrkla bych se k vám aspoň v tom báááru, dlouho jsem vás neviděla. Mám to pár stop:)
Když se budeš jen vrtět jen aby ses nevyrtěla pak ven sama Myslím, že budeš vítána.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Ahojky, Francescu znám osobně, chodím k ní na kinezku
Bát se jí opravdu nemusíte, dělá svojí práci dobře. Nebo alespoň mně to pomohlo
Co je to jinak za člověka, poznáte sami...
Škoda, zatím se kinezku učit nemůžu, ale jinak bych se připojila
Mimochodem, přivtěrkla bych se k vám aspoň v tom báááru, dlouho jsem vás neviděla. Mám to pár stop:)Když se budeš jen vrtět jen aby ses nevyrtěla pak ven sama
Myslím, že budeš vítána.
Ó, to je krásné
Není tady
Takže já to shrnu: poletucha, Vanda, Doubravka, Psatel, flly,lueta, Olga, cilka, Judita,x.caro, já a dnes mi volala Stáňa.
Je nás předběžně 12, pokud alespoň 8 lidí zůstane, tak se ve Třebové 19.2. uvidíme. Takže mi prosím do 15.2. na mail závazně potvrďte svoji účast a já vám pošlu přesný kontakt na místo, kde se sejdeme.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Takže já to shrnu: poletucha, Vanda, Doubravka, Psatel, flly,lueta, Olga, cilka, Judita,x.caro, já a dnes mi volala Stáňa.
Je nás předběžně 12, pokud alespoň 8 lidí zůstane, tak se ve Třebové 19.2. uvidíme. Takže mi prosím do 15.2. na mail závazně potvrďte svoji účast a já vám pošlu přesný kontakt na místo, kde se sejdeme.
Pan, a co já? Taky sjem se hlásila Teď nevím, jeslti to nemám brát jako znamení, že tam nemám jet.....
Není tady
A já ti dneska taky psala....
Ok, tak já to ještě teda dohodnu a předběžně si mě, Pan připiš na seznam... zatím to vypadá, že by to mohlo vyjít...
keito napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Je nás předběžně 12, pokud alespoň 8 lidí zůstane, tak se ve Třebové 19.2. uvidíme. Takže mi prosím do 15.2. na mail závazně potvrďte svoji účast a já vám pošlu přesný kontakt na místo, kde se sejdeme.Pan, a co já? Taky sjem se hlásila
Teď nevím, jeslti to nemám brát jako znamení, že tam nemám jet.....
Houby znamení, ber to jako moji počínající senilitu Jen přijeď, bude to bááájo
Není tady
Takže znova: poletucha, Vanda, Doubravka, Psatel, flly,lueta, Olga, cilka, Judita, Stáňa, keito, bazalka, x.caro, já.
Tak to už je slušná sestava, jdu napsat Francesce, ať s námi počítá
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Takže znova: poletucha, Vanda, Doubravka, Psatel, flly,lueta, Olga, cilka, Judita, Stáňa, keito, bazalka, x.caro, já.
Tak to už je slušná sestava, jdu napsat Francesce, ať s námi počítá
Hm, tak to vypadá na velice zajímavou sestavu, už se na to těším. Dovolená v práci zařízená, ale - uf - málem to nedopadlo...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
keito napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Je nás předběžně 12, pokud alespoň 8 lidí zůstane, tak se ve Třebové 19.2. uvidíme. Takže mi prosím do 15.2. na mail závazně potvrďte svoji účast a já vám pošlu přesný kontakt na místo, kde se sejdeme.Pan, a co já? Taky sjem se hlásila
Teď nevím, jeslti to nemám brát jako znamení, že tam nemám jet.....
Houby znamení, ber to jako moji počínající senilitu
Jen přijeď, bude to bááájo
já vím moje milá, že jsem teď ten obtížný hmyz a že už mi nemůžeš přijít na jméno.
Ty a senilita? ty dívka v rozpuku
Já myslel, že senilita je jen mužská záležitost.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ty a senilita? ty dívka v rozpuku
Já myslel, že senilita je jen mužská záležitost.
To je fakt, ženský maj na to toho Němce přece
Není tady
To jsem to zase prošvihla Já bych mohla 13. - 14.2. další termín jsem v práci.
Není tady
Holky, dosud nerozhodnutých a těch, kteří se mi hlásí mimo je pořád víc. Pokud bychom se měli dostat na 20 lidí, nevidím problém v tom, když to rozdělíme na dva semináře a uskuteční se oba termíny.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Holky, dosud nerozhodnutých a těch, kteří se mi hlásí mimo je pořád víc. Pokud bychom se měli dostat na 20 lidí, nevidím problém v tom, když to rozdělíme na dva semináře a uskuteční se oba termíny.
Pan ale já mohu jen v tom druhém omlouvám se že to hatím
Není tady
No, mě se to blíží ke zdárnému konci. Doma to už je dohodnutý a pošuk už je taky dost nalomenej. Zítra to s ním dokonám!!! Ale já to tedy domlouvám na toho 19.-20.2.
Tak začátek je domluvený na 10.00. Kdo ještě potřebuje vědět, kde přesně najde místo konání, ozvěte se mi.
Zatím mi účast potvrdila: lueta, Olga, Stáňa, Doubravka, Pisatel a těm jsem posílala přesnou adresu...doufám, že na nikoho jsem zase nezapomněla. Pokud ano, ozvěte se. Jestli to někomu nevýjde, nic se neděje, stačí, když nás bude 8. Pro ostatní pak vypíšu regulerní kurs na Pandořině škole Jen co si to "otestujem".
A pokud by někdo potřeboval přespat už z pátku na sobotu, není problém, napište mi.
Není tady
Taky potvrzuju, na toho devatenáctého, adresu mám. Máme s sebou mít něco speciálního krom pohodlného oblečení, věcí na přespání a svačinky?
Já taky na 99% potvrzuji. Všude všechno domluvené, ale známe to, že, člověk míní, a ti nad námi mění. A oni si nějak se mnou poslední dobou dělají co chtějí... Musím jim domluvit.
Takže, JÁ s tím počítám, doma taky, pošuk taky, adresu nějakou mám a huž se těším. Kdyžtak budu volat a psát, kdybych to nemohla najít... Zatím papa
Takže shrnu: lueta, Olga, Stáňa, Doubravka, Pisatel, judita, bazalka a já. Zatímní sestava
Jo a připomínám termín: 19. - 20.2.
Upravil(a) Pandorraa (7. 2. 2008 19:11)
Není tady
Pan já to budu muset vzdát. Ač jsem měla povoleno v práci, tak mám 18.- 19.2. školení. No asi to tak má být.
OK, v pohodě.
Takže: lueta, Olga, Stáňa, Doubravka, Pisatel, bazalka, judita.
Jak to vypadá s dalšími?
Není tady
Mám ti to fakt napsat? Na pováženou, mám děti nemocný, ale už se to zas asi rovná, takže by to mělo vyjít. Zatím se vším počítám a tvářím se, že je vše OK a jedu...
Čiao bambinos !!!!
sem se právě vrátila z cest a lyžovačky v Monte Bondone, ha, hááá
jedu taky
sim, sim, nemuže mě někdo do Třebové vzíti autééém?
Není tady
Pol, dojeď ke mně domů a já tě klidně naložím do auta
hhhm, no tak vlakem, neva, Judit, dík, na tebe je spoleh
Není tady