Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 25. 1. 2008 14:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Výuka kineziologie

Lúthien napsal(a):

Ahojky, Francescu znám osobně, chodím k ní na kinezku big_smile Bát se jí opravdu nemusíte, dělá svojí práci dobře. Nebo alespoň mně to pomohlo tummenupp Co je to jinak za člověka, poznáte sami...gloria
Škoda, zatím se kinezku učit nemůžu, ale jinak bych se připojila storstark
Mimochodem, přivtěrkla bych se k vám aspoň v tom báááru, dlouho jsem vás neviděla. Mám to pár stop:)

Když se budeš jen vrtět jen aby ses nevyrtěla pak ven sama smile Myslím, že budeš vítána.  offtopic

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#52 25. 1. 2008 14:26

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Pisatel napsal(a):

Lúthien napsal(a):

Ahojky, Francescu znám osobně, chodím k ní na kinezku big_smile Bát se jí opravdu nemusíte, dělá svojí práci dobře. Nebo alespoň mně to pomohlo tummenupp Co je to jinak za člověka, poznáte sami...gloria
Škoda, zatím se kinezku učit nemůžu, ale jinak bych se připojila storstark
Mimochodem, přivtěrkla bych se k vám aspoň v tom báááru, dlouho jsem vás neviděla. Mám to pár stop:)

Když se budeš jen vrtět jen aby ses nevyrtěla pak ven sama smile Myslím, že budeš vítána.  offtopic

Ó, to je krásné lol kapitulation

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#53 28. 1. 2008 16:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Takže já to shrnu: poletucha, Vanda, Doubravka, Psatel, flly,lueta, Olga, cilka, Judita,x.caro, já a dnes mi volala Stáňa.
Je nás předběžně 12, pokud alespoň 8 lidí zůstane, tak se ve Třebové 19.2. uvidíme. Takže mi prosím do 15.2. na mail závazně potvrďte svoji účast a já vám pošlu přesný kontakt na místo, kde se sejdeme.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#54 28. 1. 2008 16:55

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

Pandorraa napsal(a):

Takže já to shrnu: poletucha, Vanda, Doubravka, Psatel, flly,lueta, Olga, cilka, Judita,x.caro, já a dnes mi volala Stáňa.
Je nás předběžně 12, pokud alespoň 8 lidí zůstane, tak se ve Třebové 19.2. uvidíme. Takže mi prosím do 15.2. na mail závazně potvrďte svoji účast a já vám pošlu přesný kontakt na místo, kde se sejdeme.

Pan, a co já? Taky sjem se hlásila rock Teď nevím, jeslti to nemám brát jako znamení, že tam nemám jet..... wink

Není tady

#55 28. 1. 2008 17:04

x52658
Host

kapitulationkapitulation A já ti dneska taky psala....

#56 28. 1. 2008 17:19

x52658
Host

Ok, tak já to ještě teda dohodnu a předběžně si mě, Pan připiš na seznam... zatím to vypadá, že by to mohlo vyjít... vissla

#57 28. 1. 2008 17:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

keito napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Pan, a co já? Taky sjem se hlásila rock Teď nevím, jeslti to nemám brát jako znamení, že tam nemám jet..... wink

Houby znamení, ber to jako moji počínající senilitu stolt Jen přijeď, bude to bááájo wink

Není tady

#58 28. 1. 2008 17:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Takže znova: poletucha, Vanda, Doubravka, Psatel, flly,lueta, Olga, cilka, Judita, Stáňa, keito, bazalka, x.caro, já.

Tak to už je slušná sestava, jdu napsat Francesce, ať s námi počítá smile

Není tady

#59 28. 1. 2008 20:00

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Takže znova: poletucha, Vanda, Doubravka, Psatel, flly,lueta, Olga, cilka, Judita, Stáňa, keito, bazalka, x.caro, já.

Tak to už je slušná sestava, jdu napsat Francesce, ať s námi počítá smile

Hm, tak to vypadá na velice zajímavou sestavu, už se na to těším. Dovolená v práci zařízená, ale - uf - málem to nedopadlo...

Není tady

#60 29. 1. 2008 7:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

keito napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Houby znamení, ber to jako moji počínající senilitu stolt Jen přijeď, bude to bááájo wink

offtopic já vím moje milá, že jsem teď ten obtížný hmyz a že už mi nemůžeš přijít na jméno. kapitulation Ty a senilita? ty dívka v rozpuku smile Já myslel, že senilita je jen mužská záležitost. smile

Není tady

#61 29. 1. 2008 10:52

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Ty a senilita? ty dívka v rozpuku smile Já myslel, že senilita je jen mužská záležitost. smile

To je fakt, ženský maj na to toho Němce přece smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#62 29. 1. 2008 12:20

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

To jsem to zase prošvihla grater Já bych mohla 13. - 14.2. další termín jsem v práci.

Není tady

#63 29. 1. 2008 15:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky, dosud nerozhodnutých a těch, kteří se mi hlásí mimo je pořád víc. Pokud bychom se měli dostat na 20 lidí, nevidím problém v tom, když to rozdělíme na dva semináře a uskuteční se oba termíny.

Není tady

#64 29. 1. 2008 15:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Holky, dosud nerozhodnutých a těch, kteří se mi hlásí mimo je pořád víc. Pokud bychom se měli dostat na 20 lidí, nevidím problém v tom, když to rozdělíme na dva semináře a uskuteční se oba termíny.

Pan ale já mohu jen v tom druhém  omlouvám se že to hatím sad

Není tady

#65 29. 1. 2008 16:26

x52658
Host

No, mě se to blíží ke zdárnému konci. Doma to už je dohodnutý a pošuk už je taky dost nalomenej. Zítra to s ním dokonám!!! lollollolreta Ale já to tedy domlouvám na toho 19.-20.2.

#66 5. 2. 2008 16:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak začátek je domluvený na 10.00. Kdo ještě potřebuje vědět, kde přesně najde místo konání, ozvěte se mi.
Zatím mi účast potvrdila: lueta, Olga, Stáňa, Doubravka, Pisatel a těm jsem posílala přesnou adresu...doufám, že na nikoho jsem zase nezapomněla. Pokud ano, ozvěte se. Jestli to někomu nevýjde, nic se neděje, stačí, když nás bude 8. Pro ostatní pak vypíšu regulerní kurs na Pandořině škole smile Jen co si to "otestujem".

A pokud by někdo potřeboval přespat už z pátku na sobotu, není problém, napište mi.

Není tady

#67 5. 2. 2008 16:35

x256987
Host

Taky potvrzuju, na toho devatenáctého, adresu mám. Máme s sebou mít něco speciálního krom pohodlného oblečení, věcí na přespání a svačinky?

#68 5. 2. 2008 18:25

x52658
Host

Já taky na 99% potvrzuji. Všude všechno domluvené, ale známe to, že, člověk míní, a ti nad námi mění. A oni si nějak se mnou poslední dobou dělají co chtějí... roll Musím jim domluvit. lol
Takže, JÁ s tím počítám, doma taky, pošuk taky, adresu nějakou mám a huž se těším. Kdyžtak budu volat a psát, kdybych to nemohla najít... Zatím papa wink

#69 5. 2. 2008 20:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Takže shrnu: lueta, Olga, Stáňa, Doubravka, Pisatel, judita, bazalka a já. Zatímní sestava smile

Jo a připomínám termín: 19. - 20.2.

Upravil(a) Pandorraa (7. 2. 2008 19:11)

Není tady

#70 11. 2. 2008 11:59

x62358
Host

Pan já to budu muset vzdát. Ač jsem měla povoleno v práci, tak mám 18.- 19.2. školení. No asi to tak má být.

#71 11. 2. 2008 22:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

OK, v pohodě.
Takže: lueta, Olga, Stáňa, Doubravka, Pisatel, bazalka, judita.
Jak to vypadá s dalšími?

Není tady

#72 12. 2. 2008 8:55

x52658
Host

Mám ti to fakt napsat? Na pováženou, mám děti nemocný, ale už se to zas asi rovná, takže by to mělo vyjít. Zatím se vším počítám a tvářím se, že je vše OK a jedu... big_smile

#73 17. 2. 2008 17:00

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Čiao bambinos !!!!
sem se právě vrátila z cest a lyžovačky v Monte Bondone, ha, hááá
jedu taky
sim, sim, nemuže mě někdo do Třebové vzíti autééém?

Není tady

#74 17. 2. 2008 17:08

x256987
Host

Pol, dojeď ke mně domů a já tě klidně naložím do auta lol

#75 17. 2. 2008 20:02

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

hhhm, no tak vlakem, neva, Judit, dík, na tebe je spoleh smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí