Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 1. 2008 18:33

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Výuka kineziologie

Andromeda napsal(a):

Já bych byla pro termín po dubnu případně pro začlenění do ŠvP, protože při současném pracovním vytížení budu ráda, když dostanu dovolenou aspoň ten jeden den kvůli ŠvP... kapitulation

beruško všechno bude stolt
Tohle všichni berte, jako dobrodružnou výpravu do neznáma, stáváte se průkopníky, jako absolventky první školičky, protože ani já nevím, do čeho jdem a jak to bude fungovat. Spoléham na reference a intuici, která říká: JO! Takže až si to potvrdím, určo s paní Francescou vymyslíme další "kulišárnu" smile)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#27 24. 1. 2008 18:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Doubravka napsal(a):

Pan, takže platí 19.-20.2. ? Potřebovala bych to vědět určitě a co nejdřív, vzhledem k tomu, že o každý den dovolený se musím bít jak lev. smile

Ano, Pokud nás bude alespoň osm, tak je to tutovka. A já myslím, že bude.

Není tady

#28 24. 1. 2008 18:56

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

První a druhý stupeň kinezky jsem dělala u jedné bezva ženy z Českého Těšína, jednu dobu mi moc pomohla i automatickou kresbou. V kinezce jsem dál nepostoupila, dost jsem zapomněla, ale dalo mi to fakt hodně. Některé věci však používám stále.
Tak si to kočky užijte. Je to objevování neznámých horizontů v lidských hlubinách. A když se znáte, je to ještě lepší. Já tam nikoho neznala a přišlo mi dost těžké, cítit se uvolněně v babinci, kde ony se už znaly.

Po dlouhé době( jste mě vyprovokovaly vašimi slety i školičkami) jdu na přednášku a další den na kurz EFT. Doufám, že se taky něco užitečného naučím.hjarta

Není tady

#29 24. 1. 2008 19:26

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

také bych ráda, jsem dopoledne nestihla zaregovat. Termín u mne nerozhduje, jen od té doby, co jsem to tu viděla, celý den na nic jiné nemyslím... Nevím proč... A teď jdu vařit česnečku, protože je mi najednou klidno... a mám na ní chu´t
přeji všem hezký večer

Není tady

#30 24. 1. 2008 19:49

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dost mě to láká, ale mám teď nějak pořád  stopstav duchovna, pořád se peru se svými chybami a problémy(ne podstatnými, spíš vleklými a dlouho neřešenými) nezbývá mi enrgie, ani na ŠVP 4 nepojedu sad....Jako když nade mnou zapadl poklop a  vím, že musím něco vypořádat a teprve potom se zase otevře.
Tak vás  budu sledovat z dálky a sledovat vaše úžasné pokroky!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#31 24. 1. 2008 21:23

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Pan, taky by ráda jela Olga, tak s ní prosím počítej.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#32 25. 1. 2008 0:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heluška napsal(a):

Po dlouhé době( jste mě vyprovokovaly vašimi slety i školičkami) jdu na přednášku a další den na kurz EFT. Doufám, že se taky něco užitečného naučím.hjarta

Ke komu jdeš na EFT?
Mám ho co nejdřív v plánu, protože s kinezkou se perfektně doplňuje. Nicméně Sindy je teď momentálně mimo mé finanční možnosti...

Není tady

#33 25. 1. 2008 0:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Regina napsal(a):

Dost mě to láká, ale mám teď nějak pořád  stopstav duchovna, pořád se peru se svými chybami a problémy(ne podstatnými, spíš vleklými a dlouho neřešenými) nezbývá mi enrgie, ani na ŠVP 4 nepojedu sad....Jako když nade mnou zapadl poklop a  vím, že musím něco vypořádat a teprve potom se zase otevře.
Tak vás  budu sledovat z dálky a sledovat vaše úžasné pokroky!

Regi,
koukni se po Učebnici štěstí pro lidi 21. století od Bohumily Truhlářové.
Myslím, že to je teď čtení pro tebe smile
A kinezka není dnes už žádné duchovno. Běžne ji dnes už používají i doktoři, vzali ji totiž na milost, protože funguje líp, než prášky smile

Není tady

#34 25. 1. 2008 0:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lueta napsal(a):

Jasně, bude nás víc, nebudem se bát vlka nic smile
Jen mne překvapuje, že krom Pisatele neprojevil zájem žádnej chlap. Asi tady žádný nejsou roll

Není tady

#35 25. 1. 2008 1:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

cilka napsal(a):

také bych ráda, jsem dopoledne nestihla zaregovat. Termín u mne nerozhduje, jen od té doby, co jsem to tu viděla, celý den na nic jiné nemyslím... Nevím proč... A teď jdu vařit česnečku, protože je mi najednou klidno... a mám na ní chu´t
přeji všem hezký večer

No hurá, končně se taky poznáme smile

Není tady

#36 25. 1. 2008 7:49

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Somaia napsal(a):

Ffly a ty nevíš, že létat pod vlivem je daleko horší než řídit pod vlivem??? Tytyty... chudáci místní netopýři big_smile

storstarkbig_smilehjartagodlikevissla
A Somi natáhnu uniformu byť vojenskou pásku VP si namaluji a budu kontrolavat stav krve v alkoholu, kdo bude mít málo bude prostě ředit pod dozorem smile

lollol Ty nemáš rád netopýry ??? vissla vissla

Mám!, právě proto beru uniformu a budu kontrolavat košťátka a jin  poletovací předměty či "osoby" zejména pohlaví ženského zda řídí ve správném stavu, aby těm okřídleným myškám neubližovaly a řídně vzdávali čest a pocty smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#37 25. 1. 2008 7:52

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Andromeda napsal(a):

Já bych byla pro termín po dubnu případně pro začlenění do ŠvP, protože při současném pracovním vytížení budu ráda, když dostanu dovolenou aspoň ten jeden den kvůli ŠvP... kapitulation

Tohle všichni berte, jako dobrodružnou výpravu do neznáma, stáváte se průkopníky, jako absolventky první školičky, protože ani já nevím, do čeho jdem a jak to bude fungovat. Spoléham na reference a intuici, která říká: JO! Takže až si to potvrdím, určo s paní Francescou vymyslíme další "kulišárnu" smile)

Ty Pan nechci strašil ale aby jsme nebyli pokusní králíci a nakonec se neprobudili někde na E55 či v jiných např. černých kontinentech coby .....
Zjisti si lépe informace o dotyčné

Není tady

#38 25. 1. 2008 7:57

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

lueta napsal(a):

Jasně, bude nás víc, nebudem se bát vlka nic smile
Jen mne překvapuje, že krom Pisatele neprojevil zájem žádnej chlap. Asi tady žádný nejsou roll

offtopic copak Pisatel je v tomto okamžiku chlap? dumbom gloria vissla
A pak má jemná ženská duše /znáš mou vizi z meditace/ ....
POčkej a není to tak že ty říkáš že chlapy jsou omyl přírody? Omyl přírody není chlap, chlap se tedy nepřihlásil z toho vyplývá, že nejsem omyl a ... smile kapitulation offtopic

Není tady

#39 25. 1. 2008 7:59

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Pan, jdu k Z. Katayama, což je Sindy. Zavítá do Karviné, tak to mám v místě. Moc se těším.
Stojí to 1400Kč a je to jednodenní akce.

Není tady

#40 25. 1. 2008 8:18

x256987
Host

19.-20. mám jarní prázdniny, takže to beru jako příznivé znamení a hlásím se!

#41 25. 1. 2008 8:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Andromeda napsal(a):

Ty Pan nechci strašil ale aby jsme nebyli pokusní králíci a nakonec se neprobudili někde na E55 či v jiných např. černých kontinentech coby .....

Ty na ty svý blbý vtipy jednou šeredně dojedeš...

Není tady

#42 25. 1. 2008 8:21

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heluška napsal(a):

Pan, jdu k Z. Katayama, což je Sindy. Zavítá do Karviné, tak to mám v místě. Moc se těším.
Stojí to 1400Kč a je to jednodenní akce.

Tak to jsem už absolvovala, mně zajímá její roční výcvik za 16 000,-Kč.....

Není tady

#43 25. 1. 2008 8:24

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Andromeda napsal(a):

já jsem už dříve při toulkách netem tuhle paní našla a už tenkrát se mi moc líbila, jenže asi nebyla ta správná doba.
Netřeba se jí bát smile

Není tady

#44 25. 1. 2008 8:34

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pan, díky za doporučení, objednám si ji, třeba mi to ukáže nějakou cestu, teď jsem se zasekla, a nemám ponětí, co bude dál.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#45 25. 1. 2008 8:35

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

cilka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

já jsem už dříve při toulkách netem tuhle paní našla a už tenkrát se mi moc líbila, jenže asi nebyla ta správná doba.
Netřeba se jí bát smile

CIlko, jednak znám Pan osobně a vím, že když ona něco sem pustí, nebo někomu něco poradí tak ví přesně co a jak je. Takže ber že jak napsala sama Pan že vtipkuji, Vím sice blbě a nevhodně, ale ve stavu ve kterém jsem je to udržení se při mozkové aktivitě. Za což se omlouvám.

Není tady

#46 25. 1. 2008 8:38

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

nj, tak si dám ještě jedno kafe.... jsem si nevšimla, že psal pisatel... nic proti tobě smile

Není tady

#47 25. 1. 2008 8:40

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Regina napsal(a):

Pan, díky za doporučení, objednám si ji, třeba mi to ukáže nějakou cestu, teď jsem se zasekla, a nemám ponětí, co bude dál.

Bohunka napsala už tři díly a mně osobně se ty knížky moc líbí. Jasně a srozumetelně, byť z duchovního hlediska, což může pro někoho být neskousnutelné, vysvětlují to, co já cítím už roky.
Teď čtu druhý díl a zatím nemám výhrady.

Není tady

#48 25. 1. 2008 8:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Takže ber že jak napsala sama Pan že vtipkuji, Vím sice blbě a nevhodně, ale ve stavu ve kterém jsem je to udržení se při mozkové aktivitě. Za což se omlouvám.

No to je sice hezký, ale za celejch 7 let, co tě znám, ses pořád ještě nenaučil rozeznávat, kdy si vtípky můžeš dovolit, kdy jsou matoucí a kdy bys měl raději mlčet dumbom

Nu a za to, že se snažíš udržet se při mozkové aktivitě se věru omlouvat nemusíš, to je jen a jen chvályhodné wink

Není tady

#49 25. 1. 2008 9:04

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Takže ber že jak napsala sama Pan že vtipkuji, Vím sice blbě a nevhodně, ale ve stavu ve kterém jsem je to udržení se při mozkové aktivitě. Za což se omlouvám.

No to je sice hezký, ale za celejch 7 let, co tě znám, ses pořád ještě nenaučil rozeznávat, kdy si vtípky můžeš dovolit, kdy jsou matoucí a kdy bys měl raději mlčet dumbom

Nu a za to, že se snažíš udržet se při mozkové aktivitě se věru omlouvat nemusíš, to je jen a jen chvályhodné wink

godlike Mám Tě a všechny vezdejší rád hjarta smile

Není tady

#50 25. 1. 2008 14:17

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Ahojky, Francescu znám osobně, chodím k ní na kinezku big_smile Bát se jí opravdu nemusíte, dělá svojí práci dobře. Nebo alespoň mně to pomohlo tummenupp Co je to jinak za člověka, poznáte sami...gloria
Škoda, zatím se kinezku učit nemůžu, ale jinak bych se připojila storstark
Mimochodem, přivtěrkla bych se k vám aspoň v tom báááru, dlouho jsem vás neviděla. Mám to pár stop:)

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí