Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 1. 2008 8:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Výuka kineziologie

Kdo hledá najde a protože nic není náhoda, dostala se ke mně velmi zajímavá nabídka:
Kurz kineziologie pro začátečníky,kde se naučíme testovat, identifikovat a odblokovat negativní emocionální stres, dále efektivní a základní techniky odblokování stresu, věkovou regresi bez hypnozy, vizualizační techniky, harmonizování pravé a levé mozkové hemisféry....

Kurz pořádá žena, která má 12 let praxe v Japopnsku a USA. Bohužel jsem ještě neměla možnost vidět, jak pracuje a tak než její kurs případně začelním do Pandořiny školy, chci se ho sama zúčastnit. Přidá se někdo?

Kde: Česká Třebová (je to asi 100 m pod nádražím, přesnou sdresu účastníkům dodám)
Kdy: 13. -14. 2 nebo 19.- 20.2 (jsou to všední dny, protože já nemám o víkendech až do poloviny března šanci)
Za kolik: 1100,-kč, (přespání na místě ve vlastním spacáku + 60,-kč, učebnice +150,-kč)
Je to nabídka především pro ženy a muže, kteří mají nejen zájem, ale i patřičné časové možnosti. A pak pro maminky, které jsou s dětmi doma, protože paní Francesca bere jako samozřejmost, že děti si můžete vzít s sebou. Totéž platí pro domácí mazlíčky.

Pokud vás tato nabídka zaujala, ozvěte se mi.

Upravil(a) Pandorraa (24. 1. 2008 11:51)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#2 24. 1. 2008 9:06

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Výuka kineziologie

hmmm, kdyby byl jinej termín (jsme na horách) tak bych s Tebou jela moc ráda

Není tady

#3 24. 1. 2008 9:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

pol,
no myslím, že by nebyl problém to o týden posunout, tedy na 19. - 20. Vyhovuje?

Není tady

#4 24. 1. 2008 9:18

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

fakt? zjistím si hlídání dětí, mají totiž prázdniny, ale jela bych ráda. Do kdy to potřebuješ vědět?

Není tady

#5 24. 1. 2008 10:13

x62358
Host

Jé Pan to zní zajímavě....jen ty všední dny. Promyslím to.

#6 24. 1. 2008 10:22

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Tak to je to co hledám, jenže já si nemůžu vzít přes rok volno grater.Škoda.Zdá se mi , že to je i za dobré peníze.
Pan prosím a nemohlo by to být něěěěěěěěkdy přes prázdniny a nebo o víkendu.

Není tady

#7 24. 1. 2008 10:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Romčo, tak to jistě mohlo smile
Zatím jen hledám "spolužáky", protože se to chci naučit a také poznat, jak paní Francesca pracuje. Pokud bude oboustranný zájem, jistě navážeme spolupráci a já tuto výuku včlením do Pandořiny školy.
Podmínky jsou ideální, paní má vlastní nebytové prostory od nádraží pěšky pár minut smile

Bohužel protože sama o víkendech pracuji, musí tenhle kurs - vlastně "pilotní" být ve všední dny.

Není tady

#8 24. 1. 2008 11:37

Vanda
Host

ffly napsal(a):

Jé Pan to zní zajímavě....jen ty všední dny. Promyslím to.

Teda já bych se možná taky přidala, kdybych nejela sama...dokdy to můžu nechat projít hlavou?

#9 24. 1. 2008 11:49

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Pan, hlásím se všema deseti. Hned v pondělí v práci hlásím dovolenou, a pokud nenastane nějaký průser, jedu stopro. Jo a je mi jedno, který z těch dvou termínů.

Není tady

#10 24. 1. 2008 11:55

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No já to vzhledem k poletuše vidím spíš na toho 19. - 20.2. i když pokud bude dost zájemců, můžeme udělat kursy dva. Je to za velmi slušné peníze a paní Francesca má ty nejlepší reference.

Myslím, že tak do 10.2. bych ale měla mít jasno, zda to dáme dohromady nebo ne.
Jinak mám zatím volný až víkend 29.-30.3. a to stejně nezaručím, zda to tak bude.

Není tady

#11 24. 1. 2008 11:58

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

To by teda bylo super  kapitulation a konečně bych se třeba dokopala i na školičku.

Pandorraa napsal(a):

Romčo, tak to jistě mohlo smile
Zatím jen hledám "spolužáky", protože se to chci naučit a také poznat, jak paní Francesca pracuje. Pokud bude oboustranný zájem, jistě navážeme spolupráci a já tuto výuku včlením do Pandořiny školy.
Podmínky jsou ideální, paní má vlastní nebytové prostory od nádraží pěšky pár minut smile

Bohužel protože sama o víkendech pracuji, musí tenhle kurs - vlastně "pilotní" být ve všední dny.

Není tady

#12 24. 1. 2008 12:19

x62358
Host

Vandi neboj!
Pan dám ti vědět do 10.2. závazně.

#13 24. 1. 2008 12:40

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Pan, já bych se taky moc ráda přidala. Ale ten druhý termín. 19-20.2,

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#14 24. 1. 2008 12:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No luet, s tebou počítám na tuty, stejně jako s tím druhým termínem. Pokud všichni, kdo se tady ozvali, přijedou, je to hotová věc. Osm lidí stačí.

Není tady

#15 24. 1. 2008 12:49

x62358
Host

Pan předběžně jsem se ptala v práci a vypadá to opravdu velmi nadějně. Takže předběžně ano. A ještě navíc mám děň ražděnija, takže to bude určitě super.

#16 24. 1. 2008 12:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

Pan předběžně jsem se ptala v práci a vypadá to opravdu velmi nadějně. Takže předběžně ano. A ještě navíc mám děň ražděnija, takže to bude určitě super.

No supéééér, uděláme v nedalekém báru mejdlo smile))

Není tady

#17 24. 1. 2008 13:32

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

Pan, taky bych měla zájem. rock Jen nevím, jeslti mi povolena dovča....Snad jo.... A mám jeden dotaz, možná blbej, ale pro jistotu se ptám. TA paní mluví česky nebo English? wink

Není tady

#18 24. 1. 2008 13:56

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Já bych byla pro termín po dubnu případně pro začlenění do ŠvP, protože při současném pracovním vytížení budu ráda, když dostanu dovolenou aspoň ten jeden den kvůli ŠvP... kapitulation

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#19 24. 1. 2008 14:06

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Pan, takže platí 19.-20.2. ? Potřebovala bych to vědět určitě a co nejdřív, vzhledem k tomu, že o každý den dovolený se musím bít jak lev. smile

Není tady

#20 24. 1. 2008 14:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

ffly napsal(a):

No supéééér, uděláme v nedalekém báru mejdlo smile))

A to se Vám má pak přistavit  bus a nebo záchranku a nebo polis anton? A to zas bude v Aha pozdvižení z duchovního posezení se staly orgie smile offtopic

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#21 24. 1. 2008 15:05

x62358
Host

Na co auto bus....máme košťátka...

#22 24. 1. 2008 15:08

Somaia
Host

Ffly a ty nevíš, že létat pod vlivem je daleko horší než řídit pod vlivem??? Tytyty... chudáci místní netopýři big_smile

#23 24. 1. 2008 15:37

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Ffly a ty nevíš, že létat pod vlivem je daleko horší než řídit pod vlivem??? Tytyty... chudáci místní netopýři big_smile

storstarkbig_smilehjartagodlikevissla
A Somi natáhnu uniformu byť vojenskou pásku VP si namaluji a budu kontrolavat stav krve v alkoholu, kdo bude mít málo bude prostě ředit pod dozorem smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#24 24. 1. 2008 15:40

Somaia
Host

Pisatel napsal(a):

Somaia napsal(a):

storstarkbig_smilehjartagodlikevissla
A Somi natáhnu uniformu byť vojenskou pásku VP si namaluji a budu kontrolavat stav krve v alkoholu, kdo bude mít málo bude prostě ředit pod dozorem smile

lollol Ty nemáš rád netopýry ??? vissla vissla

#25 24. 1. 2008 18:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

keito napsal(a):

Pan, taky bych měla zájem. rock Jen nevím, jeslti mi povolena dovča....Snad jo.... A mám jeden dotaz, možná blbej, ale pro jistotu se ptám. TA paní mluví česky nebo English? wink

Je to Češka, nebóóóój pussa
Dlouho žila venku a přivezla si dom amerického manžela, jen si změnila jméno.´
A přijeď smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí