6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
To vysvětli Judyně.
Jinej úkol bys neměla? Třeba přelejt Atlantik kávovou lžičkou do půllitru...
Do půllitru leju něco jinýho než Atlantik
Není tady
helena napsal(a):
To vysvětli Judyně.
Jinej úkol bys neměla? Třeba přelejt Atlantik kávovou lžičkou do půllitru...
A vůbec - teď mně to došlo!!! To jako že je těžké mně něco vysvětlit? Jekože nejsem až tak chytrá? Jakože blbá? !!!
Pozor - lidé s nižší inteligencí mají moc dobrou paměť, např na hesla k Babinetu!
Není tady
vrabčák napsal(a):
Judyna je evidentně vědychtivá, to ti nedá tolik práce jako přemísťování oceánu.
No, spíš lechtivá
Není tady
Do půllitru leju něco jinýho než Atlantik
My víme... rumíček...
A vůbec - teď mně to došlo!!!
Tak to máš ještě dobrej čas
Pozor - lidé s nižší inteligencí mají moc dobrou paměť, např na hesla k Babinetu!
Jojo... to jsou ti, co si pamatujou akorát to heslo a monotónně ho opakujou jak modlicí mlejnek. Inteligentnější současně vykonávají kývavé pohyby, páč dovedou dvě věci naráz...
Není tady
Já tušila, že to se mnou nebude až tak špatné
Není tady
Eva. napsal(a):
eremuruss napsal(a):
helena napsal(a):
Dočkáš se....(Au!)
To už mě to pravděpodobně nebude zajímat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png (ale kde se v tobě bere ten cynismus http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif... nechápu http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png)
Velke nakupy se me nikdy nevyplatili
No nevím... když jsem tuhle potkala fazolky v akci za polovinu, tak se mi ten velkej nákup sakra vyplatil...U velkych nakupu jsem vzdy nakoupila spoustu veci ktery jsem nepotrebovala a nebo nespotrebovala.Kdyz jsem koupila plato jogurtu tak za 2 dny byli jogurty fuc.
Záleží na tom, co si kdo pod velkým nákupem představí.
My jsme velké nákupy dělali a nikdy jsme nekoupili plato jogurtů.
No a pokud se koupí plato jogurtů, záleží taky na disciplíně členů rodiny, že budu slušný a nesežeru za den 5 jogurtů.
Pod velkým nákupem si představuji něco jiného, než plato jogurtů.
Btw, kolik jogurtů to je, to plato? I plata jsou různých velikostí
Prave ,ze ty jogurty by se snedli na posezeni.Jinak kazde plato s jogurtama je jinak velke.Uzeninu treba kupuji denne cerstvou,jen to co se spotrebuje ,takze treba dva druhy po 5-10 dekach,vic se toho u na nesni.Syry nekupuji nabalene u krajeneho pultu,protoze je nespotrebujeme,kupuji jen ty original zabalene.Susenky kupuji minimalne,protoze je nejime.Bohuzel i tak se najde spousta veci co nam doma projde,co nespotrebujeme.Hlavne teda pecivo,protoze to ja musim mit denne cerstve.
Není tady
A sakra! Z prosleho peciva se da udelat strouhanka ne?
Dokonce i do rohliku namicham chleba, koblizky, kroasanty ruzne sladkosti a slanosti... Staci jen vhodne namichat... Vysusim, a pak tridim. Jako odpad, no ni?
Není tady
Dočkáš se...
Bohuzel i tak se najde spousta veci co nam doma projde,co nespotrebujeme.Hlavne teda pecivo,protoze to ja musim mit denne cerstve.
Topinky, strouhanka, chlebový placky, žemlovka, plněný rohlíky...
Upravil(a) helena (23. 6. 2017 19:26)
Není tady
slaný chlebový dort či buchta
Není tady
Zbylé pečivo určitě není problém zpracovat, i když se přiznám, že představa sušené koblihy mě trochu vyděsila.
Není tady
představa sušené koblihy mě trochu vyděsila
Šak dočkej času... tu bude hit příštích voleb...
Není tady
Určitě je super šetřit, někdy je ale je potřeba třeba jen zalepit krátkodobý výdaj. Pokud nechcete sahat na rodinné rezervy nebo pokud je nemáte, tak se to i dá řešit pomocí půjčky. Pro to, abyste si udělali představu o tom, jaké máte možnosti půjček? To se velice snadno dozvíte na http://www.coolpujcky.cz je to jednoduchá možnost jak si udělat představu o tom, jak by pro vás půjčka vypadala. Není důvod se zbytečně pídit, když je to velice přehledně zpracováno. Půjčky někdy mohou být krátkodobým ulehčením.
Není tady
Dorka napsal(a):
A sakra! Z prosleho peciva se da udelat strouhanka ne?
Dokonce i do rohliku namicham chleba, koblizky, kroasanty ruzne sladkosti a slanosti... Staci jen vhodne namichat... Vysusim, a pak tridim. Jako odpad, no ni?
co delas s mamichaneho peciva?Ja teda upotrebim nez rohliky ze kterych delam strouhanku
chleba skrmime slepicim
Upravil(a) eremuruss (24. 6. 2017 14:25)
Není tady
helena napsal(a):
Dočkáš se...
Bohuzel i tak se najde spousta veci co nam doma projde,co nespotrebujeme.Hlavne teda pecivo,protoze to ja musim mit denne cerstve.
Topinky, strouhanka, chlebový placky, žemlovka, plněný rohlíky...
Jo,toto vsechno jsem delala,kdyz jsem byla sama s detma.Ted to neni pro koho delat,protoze pritel neji ani topinky a pro sebe si to nedelam
Není tady
Standas napsal(a):
Určitě je super šetřit, někdy je ale je potřeba třeba jen zalepit krátkodobý výdaj. Pokud nechcete sahat na rodinné rezervy nebo pokud je nemáte, tak se to i dá řešit pomocí půjčky. Pro to, abyste si udělali představu o tom, jaké máte možnosti půjček? To se velice snadno dozvíte na http://www.coolpujcky.cz je to jednoduchá možnost jak si udělat představu o tom, jak by pro vás půjčka vypadala. Není důvod se zbytečně pídit, když je to velice přehledně zpracováno. Půjčky někdy mohou být krátkodobým ulehčením.
Tak takovy blazen nejsem,abych si brala pujcky.NENI TREBA TVA REKLAMA
Není tady
Půjčky někdy mohou být krátkodobým ulehčením.
No to jistě
Krátkodobé ulehčení, dlouhodobý problém
Jdi někam. Tady s bavíme o tom, jak šetřit a ne vyhazovat peníze oknem.
Není tady
Pokud nechcete sahat na rodinné rezervy nebo pokud je nemáte, tak se to i dá řešit pomocí půjčky.
To je rada jak polib mi... jo, přesně to.
Vzít si půjčku, abych ušetřila... to je skoro jako "nechci slevu zadarmo"
Není tady
vrabčák napsal(a):
slaný chlebový dort či buchta
velšský králík
Není tady
Zdravím, myslím, že asi není univerzální rada na to, jak ušetřit. Tento problém je individuální a samozřejmě záleží na tom, jaké má kdo příjmy a výdaje. Každopádně jsem se tímto problémem také zabývala a našla jsem dobré typy a rady včetně zajímavého e-booku na https://edufi.cz/am/jak-setrit/
Není tady
našla jsem dobré typy a rady
Tak jsem z čirý zvědavosti nahlídla, jestli se na starý kolínka něco nepřiučím... a ejhle! Hned na začítku na mě vybaflo:
Směnka vlastní
Předžalobní upomínka
Postoupení pohledávky
Uznání dluhu
Smlouva o zápůjčce
Zástavní smlouva
Jojo... dobrá rada nad zlato
Není tady
Ahoj, pokud jde o ty potraviny, tak my třeba pečivo moc nekupujeme a když už, tak jedině celozrnný chleba nebo takové ty krekry, a ty se tak rychle nekazí. Jinak děláme docela velké zásoby suchých potravin jako rýže, čočky, hrachu a tak podobně, když jsou někde v akci. Maso a mléčné výrobky nejíme, takže na tom taky celkem dost ušetříme, no a čerstvé kupujeme vlastně jen ovoce a zeleninu, a to u nás mizí celkem rychle.
Upravil(a) AndreaP. (24. 1. 2018 18:27)
Není tady
Ahojky, mrkni na magazín https://onlineuspory.cz/ dozvíš se tu různé rady a tipy. Já sem chodím pravidelně. Pěkně si tu člověk počte. Právě i jak ušetřit třeba na dovolenou, nebo za osvětlení v domácnosti.
Není tady
zlatko145 napsal(a):
Ahojky, mrkni na magazín xxx dozvíš se tu různé rady a tipy. Já sem chodím pravidelně. Pěkně si tu člověk počte. Právě i jak ušetřit třeba na dovolenou, nebo za osvětlení v domácnosti.
To je rada jak polib mně v pr*el...
Když si představím dovolenou s dětmi, tak
Začít třeba můžete nákupem nejlevnějších zájezdů u CK xxx pod názvem xxx. S hotovostí i platební kartou v kapse a batohem na zádech totiž přijedete na letiště a cestovka vám nabídne ten nejbližší zájezd. Během pár hodin můžete sedět v letadle a odlétat na svou vysněnou dovolenou.
Vyhledávejte místní speciality, které vás většinou vyjdou mnohem levněji, než menu v restauraci. Do restaurací choďte během happy hours, neboli šťastných hodin většinou od 2 do 4 odpoledne.
Na další rady jsem už neměla sílu ... holt si pěkně nepočtu...
Není tady
taky to prozatím nedělám ale četla jsem, že nejlepší je obálková metoda - rozdělit si peníze do obálek, na začátku měsíce poslat čast na šetřící účet atd., plánuji to teď zkusit
Není tady