6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To o sobě říkáme skoro vichni, ale myslím, e to je větinou matení nepřítele.. Přeci jen, ty rohy jsou pro větinu děsící
Není tady
Trisho- mám syna tírka a s ním to opravdu jednoduché nemám. Kadý den bojujem kdo z koho
Není tady
pírko napsal(a):
Trisho- mám syna tírka a s ním to opravdu jednoduché nemám. Kadý den bojujem kdo z koho
Mám kolegyně (obě mají něco přes 50) tírku a berana. Rády by si vydrápaly oči, kdyby jim to etiketa dovolila.
Take tírka zákeřně a nepřímo útočí, a beranka nahlas a přímo ječí. Moc hezké pokoukání pro mě, klidného Býčka.
Není tady
Jetě kdy jsem byla těhotná, jsem si přečetla z kníky Sluneční znamení od Lindy Goodmenové o tírkovi a stačilo mi to. Věděla jsem, e to nebudu mít lehké a nemám. Ale miluju ho
Není tady
LENNNA napsal(a):
MončaVa napsal(a):
jetě je tu slovenská stránka osobní horoskop http://www.zverokruh.sk/osobny-horoskop.php
a kompatibilita vztahů a http://www.zverokruh.sk/partnersky-horoskop.phpMončo, teda dělala jsem si ten partnerský horoskop a to tak sedí, e to snad ani není moný!!! Děkuju za odkaz.
Teda a mě to vyděsilo, jak přesné to je
Není tady
Beránci, měli jste někdy partnera Berana? Já mám s jedním takovým rande a dost se mi líbí, ale bojím se, co by bylo, kdyby jsme se dali dohromady a navzájem se "trkali"...?
Není tady
bublinka napsal(a):
Jeliko by bylo fér, aby kadé znamení mělo své vlákno, tak přidávám Berany
Máte je rádi? Jací vám připadají?
Mě tedy hodně sednou a podle charakteristik, které jsem četla, jsem opravdu u vech pozorovala takovou přímočarost, energičnost, vůli.
Odborníků bych se ráda zeptala, co říkají takovému Beranovi s ascendentem ve Střelci, Mars ve Lvu, Luna v Raku, Venue v Býku
Aaaa, musím mazat do práce, zatroleně
Mno... jako rak se s beranem moc "nevlezu do futer", take... nic moc... raději je obcházím obloukem :-) připadají mi jako divoký pittbull urvaný z řetězu. I kdy vrazí hlavou do zdi, vůůůůůůůbec je to netankuje a jsou schopni do zdi buit tak dlouho, dokud padnou a natáhnou kopýtka... namísto toho, aby ji hezky obeli nebo přeskočili...
jo, ty konstelace by byly krásné... ovem ádný skutečný odborník ti neřekne nic na izolované konstelace vytrené z horoskopu... i kdy jsou planety povýené, to jetě neznamená e to nemusí být naprosto patně... zejména v případech těkého pokození. Celá ta jejich úasná energie pak bývá promrhána na abomyí půtky nebo nesmyslné projekty... take, sorry...
Není tady
S Berany aspoň člověk ví, na čem je. Já oceňuji jejich přímost a "ohnivost". Kdy narazí, tak si natlučou, vak je to jejich rozhodnutí. Oni to trkání potřebují. Tak jim to přejme.
ít bych s nimi asi nechtěla, dva rohatí , to by bylo moc.
Ikdy, kdy se chce, vechno jde, a proto jsem se svým (astrologicky zcela nekompatibilním) muem u tolik let.
Není tady
A to zas jooooo... kdy chce někdo trkat, a se natrká do vůle, to mu nebudu brát... ale nemusí to být zrovna do mého zadku, e ano... :-)
Není tady
Salvator napsal(a):
A to zas jooooo... kdy chce někdo trkat, a se natrká do vůle, to mu nebudu brát... ale nemusí to být zrovna do mého zadku, e ano... :-)
Oni Ti trkaj do zadku?
Chudinko, tak to musí bolet...
Není tady