|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Upravil(a) Míša Kulička (6. 5. 2009 7:36)
Není tady

Na tu kytku už prdím... našla jsem všechny její soudružky kamarádky, našla jsem přesný název toho hnusu, co má mezi sebou a květináčem..., ale přesný název téhle mi uniká. Takže nechávám ostatním....
Není tady

Co blbneš? Ten hnus je součástí této zajímavé Méchičanky 
Není tady

No to já vím, že je to součást, ale má to taková spousta rostlin a sukulentů a kaktusů a jinejch exotů, že už mi z toho jde hlava kolem a podle toho najít nejde... a nikde jsem nenašla zdroj, na určování rostlin, rostoucích s tím a zároveň nad tím... 
Upravil(a) Macex (6. 5. 2009 15:03)
Není tady

Tak ještě malá nápovědka v podobě květu:
Není tady
Dávivec - Jatropha berlandieri...
(U Mexický hranice, roste to, prej, divoce...
)
Upravil(a) Hellga (6. 5. 2009 19:49)
Není tady

Hellga napsal(a):
(U Mexický hranice, roste to, prej, divoce...)
Tak to je kytka, jak stvořená pro čarodějky 

Není tady
...proto Macek tápala, to víš, čarodějný mládě! Ty stoleťandy dneska, ví prd... 
Není tady

No to se nedá najít, páč těch potvor s tím tlustým fujtajblem dole je hrozně moc a jsou rozstrkaný snad skoro ve všech čeledích, takže se není čeho chytit.... to může vykoulit z koule akorát Hellgulinda.... 
Koukatelný je to snad ještě v té podobě .... jako třeba sloní noha, ale tohle si snad nikdo nemůže dobrovolně pořídit domů, ne?
Není tady

Hellga napsal(a):
(U Mexický hranice, roste to, prej, divoce...)
Hellga je nejlepčejší hadačka na světěěěě 

Upravil(a) Míša Kulička (7. 5. 2009 7:58)
Není tady

Tož to je jasný... to je odhalená zákopová vysílačka E.T.-ho.... 
Není tady

Tak já vám poradím ... je to takový rostlinný vzácný parazítek 
Upravil(a) Míša Kulička (7. 5. 2009 9:52)
Není tady
...jo, jenže vylezlo sluníčko a já vidím na monitoru prd!
Budu hledat, až zaleze... 
Není tady
Ta bambulková, je Balanophora fungosa J. R. Forst. & G. Forst... a česky se to ani pojmenovat nedá! 
Není tady

Hellga napsal(a):
Ta bambulková, je Balanophora fungosa J. R. Forst. & G. Forst... a česky se to ani pojmenovat nedá!
Čoveče Hellgušíno, ty seš hadačka hodná vědeckých kapacit !!! 

http://www.vesmir.cz/clanek/snimek-houby
Není tady

Není tady
Sapphire Tower - Puya alpestris... 
Není tady

se moc nesměj, bo druhový název máš blbě ... a že si tomu někdo říká safírová věž mě ale vůůůůůbec nezajímá 
Není tady
Já to česky nenašla, ty detailisto! ...ale je to vono ...a je a je a je!
Latinskej je správně!

Není tady

Puya berteroniana
- ta Hellga už ani nerozezná růžové větvičky od bílých a vysoké kvítko od nízkého... 
Není tady
...já jsem našla ten jeden obrázek a tam psali, co to je, já to jen opsala... 
Není tady

Macex napsal(a):
Puya berteroniana
- ta Hellga už ani nerozezná růžové větvičky od bílých a vysoké kvítko od nízkého...

Vidíš Hellguše ... nemáš opisovat z obrázků, který jsou označeny blbě 
Není tady