29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jelikož jste překročili tisíc příspěvků bylo bývalé téma uzavřeno. Nadále bude přístupné ke čtení a za 14- dní smazáno. Takže tady máte nové a můžete pokračovat.
To je kvítko - 1. fotka - běžný vzhled; další foto - když se jednou za čas rozhodne vykvést
Není tady
to znám, čuňák obecný....
Není tady
srandičky, srandičky ... i ty jedna ... nenené (ten smajlík vrtící hlavou tu chybí furt
)
Ale z vlastní zkušenosti ti mohu sdělit, že když to kvete, tak to tak hrozně smrdí, že tě myšlénky na čuňačinky vůbec nenapadnou
Není tady
Amorphophallus rivieri- zmijovec /ten phallus teda sedí/
Není tady
údajně to smrdí jako zkažené maso brr.
Není tady
LOCO
Není tady
Není tady
Jj , to bylo rychlý
Není tady
No jó, to bude tím, že já se málokdy dostanu do těch větších márketů, bo su líná tahat se s nákupy až z Brna ... a tady to ta naša paní prodavačka nebere, takže se mi to jevilo jako dostatečně exotický
Není tady
A hele Hani... Bršlice, to né, ale jak to jde slupnout, tak ví hned!
Není tady
Se nediv...... jak je něco s sežrání, to si pamatuju! No ale teď mě napadá, já ten artyčok nikdy nejedla. Je to vůbec dobrý? No když se to nadije masiskem, tak se tím určitě nic nezkazí, že jo?
Není tady
Nejni to dobrý...něco, jako špargl, či jiný zdravý "rozmařilosti...
Není tady
špargla mě náhodou chutná - vařená a politá rozpustilým máslem ... však se taky v sósední střediskovej obci dělaj každoročně šparglové slavnosti
Není tady
Nemohly byste mluvit, aby vám jedna rozuměla??? Co je to zas za laskominu, ten váš špargl? Zní to velmi zdravě a co je moc zdravý, není většinou dobrý.
Není tady
no přeci chřest - to je taková ta falusoidní zeleninka - bílá nebo zelená ... a já se teda po ní můžu utlouct
Není tady
Ten fujtajbl, co jsem jednou v záchvatu, ovlivněna buržoasní nepokrokovou literaturou, koupila v pixli a pak ten....tu hmotu spláchla kam patřila???? Žiš, nemám slov........
Není tady
Cos taky čekala od jídla z pixle ... čerstvý jsi měla koupit
Není tady
...no a dopadla by jsi, jako parta kuchařů s interhotelu, co šla vařit do fakultní nemocnice...šéfka někde koupila škatule šparglu a ti "profíci" jej uvařili tak, jak jim přišel pod ruku, protože znali špargl jen z konzerv... Páni doktoři pak říkali, že to byl bezva oběd, akorát, kdyby tam nebyly ty "špagátky"... Moc krásně jsem se "pochechtala"!
Není tady
copa oni nevěděli, že je maj oloupat?
Není tady
No nevěděli a proto jsem byla tak veselá...a když jsem jim tu tajemnost sdělila, tak zas hloubali nad tím, jestli by neměli šparglíky svázat...prostě "tajtrdlíci"!
Není tady
Hele, co jsem našla... šup, šup! ...první bude nejlepší!
Není tady