Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 25. 1. 2008 18:55

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Re: A co móda? Jdete s ní?

lepista napsal(a):

S těmi vlasy se mi právě líbí, když také ženy přes 50 mají vlasy dlouhé taky. Jako např. Blanka Matragi. V krátkých už by vypadala daleko starší. Nebo Stella Zázvorková. Starší žena s krátkými mi přijde jako mrzák, jako atrapa na ženu. Jako by již ztratila pel ženy a byla bezpohlavní či mužskou bytostí.

Mě se zase líbí, když si ženy v určitém věku střihnou vlasy na mikádo, delší k ramenům. Je to velice ženský účes, vlasy vypadají hustější ....

Iveta X

Není tady

#52 25. 1. 2008 19:44

elena007
♥♥♥♥♥♥-

lepista napsal(a):

Souhlas, ta, jak se jí říká v USA "s houskou na temeni" je karikatura. Tj. Trumpová

Myslim, ze problem je hlavne v tom, ze ji nikdo nejmin poslednich patnact let v nicem jinem nezahledl. Asi je pohodlna neco na hlave tvorit. To hnizdo si prinejhorsim rano umota i sama behem minuty, jako nakonec jeste porad hodne zen zamilovanych do skripce a rozcepejreneho "culiku".  Taky me nebavi kazde rano s hlavou neco delat. Vlasy nemam nejkvalitnejsi a i kdyz je mam dobre ostrihane, stejne musim aspon deset minut foukat, aby to k necemu vypadalo.

Není tady

#53 25. 1. 2008 19:58

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Já si myslím, že ke každému obličeji jde něco jiného, některá starší žena je s dlouhými vlasy elegantní a některá vypadá jako ze střelnice.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#54 26. 1. 2008 9:27

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

elena007 napsal(a):

[porad hodne zen zamilovanych do skripce a rozcepejreneho "culiku".

No vida, musím se přiznat, že jsem nevěděla, že skřipec a culík je nemoderní. Vidím v tom i mladé dívky.

Není tady

#55 26. 1. 2008 10:35

Sirius
Host

Hmm. to já jdu nejdu s modou již pár let...tedy pokud jsou skinheadi ještě v kurzu, aby nedošlo k omylu..myslím přírodní.reta

Upravil(a) Sirius (26. 1. 2008 10:36)

#56 26. 1. 2008 15:41

deny
♥♥-----

Já bych to řekla asi tak.Kdo nejde s modou..jde proti ní.Holá hlava je super..chlapům to sluší.

Není tady

#57 26. 1. 2008 15:46

Sirius
Host

deny napsal(a):

Já bych to řekla asi tak.Kdo nejde s modou..jde proti ní.Holá hlava je super..chlapům to sluší.

Dík..zase mi stouplo..sebevědomí.big_smilestolt

#58 26. 1. 2008 15:59

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

tak jsem se tu dočetla,že nejdu s modou,jsem starší žena s dlouhými vlasy a někdy zamilovaná do skřipce a rozčepeřenejho culíku uschuschusch

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#59 26. 1. 2008 17:17

glorie
Host

lepista napsal(a):

S těmi vlasy se mi právě líbí, když také ženy přes 50 mají vlasy dlouhé taky. Jako např. Blanka Matragi. V krátkých už by vypadala daleko starší. Nebo Stella Zázvorková. Starší žena s krátkými mi přijde jako mrzák, jako atrapa na ženu. Jako by již ztratila pel ženy a byla bezpohlavní či mužskou bytostí.

Dlouhé vlasy proč ne? ale musí být kvalitní, nemůže si to každá dovolit mít dlouhé vlasy, proto se musí vycházet z toho co si která může dovolit.

#60 26. 1. 2008 17:22

lakina
♥♥♥♥♥♥-

glorie napsal(a):

lepista napsal(a):

Dlouhé vlasy proč ne? ale musí být kvalitní, nemůže si to každá dovolit mít dlouhé vlasy, proto se musí vycházet z toho co si která může dovolit.

dík,mám vlasů na dvě hlavy,kámoška si nechala nadstavovat a chtěla vlasy ode mne kapitulation

Není tady

#61 26. 1. 2008 17:38

Majla
♥♥♥♥---

Upřímně řečeno mě moda příliš nezajíma, sice se na ni občas ráda podívám,ale že bych musela mít to nejdražší a nejvíc in oblečení to teda ne. Věci si kupuju když potřebuju a spíš podle toho jak së v nich cítím. No a taky cenově dostupné. Navíc přímo nesnáším dlouhé nakupování. Spíš chci aby se ty věci líbily mě a na modu moc nedám. Vadí mi spíš stádnost, kdy je něco in a najednou to všichni mají. Opravdu nemusím mít vše co ostatní.Jde mi o to být svá a cítit se dobře. Pokud jde o ty ženy staršího věku. líbí se mi pokud mají spíš delší vlasy a ¨nevím proč se většina z nich uchyluje spíš ke krátkým vlasům. Asi je to pro ně praktičtější.Ale všimla jsem si, že většina žen kolem mě po 40. má krátké vlasy, nevím čím to je. Jakoby to bylo nějaké pravidlo. Nevím. Samozřejmě záleží a typu, každému sluší něco jiného.

Není tady

#62 26. 1. 2008 21:25

deny
♥♥-----

holky já modu miluji,nevadí mi hodiny nakupovat,převlíkat se v kabince atd.Mám ráda drahé věci,ale nemusím koupit vše co vidím.Kupuji tak aby to šlo různě kombinovat,a řekla bych že mi to jde.Vůbec mi ale nevadí jít do sekáče a koupit tam na sebe i děti.To jsou ty nejlepší kousky mého šatníku.Když to zkombinuji s něčím dražším a kvalitním výsledek nemá chybu.

Není tady

#63 26. 1. 2008 21:28

lakina
♥♥♥♥♥♥-

deny napsal(a):

holky já modu miluji,nevadí mi hodiny nakupovat,převlíkat se v kabince atd.Mám ráda drahé věci,ale nemusím koupit vše co vidím.Kupuji tak aby to šlo různě kombinovat,a řekla bych že mi to jde.Vůbec mi ale nevadí jít do sekáče a koupit tam na sebe i děti.To jsou ty nejlepší kousky mého šatníku.Když to zkombinuji s něčím dražším a kvalitním výsledek nemá chybu.

no taK DENY SI TĚ POZVU ABYS MĚ OBLÍKLA,JÁ NERADA NAKUPUJI,nerada zkouším a neumím kombinovat

Není tady

#64 26. 1. 2008 21:33

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

lepista napsal(a):

No to jsi teda trefila roll. Blanka Matragi má tolik plastik, že už vypadá jako svoje vzdálená příbuzná .
Každá jsme přece jiný typ a každému sluší něco jiného. Absolutně se to nedá zevšeobecňovat.

Upravil(a) lueta (26. 1. 2008 21:33)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#65 26. 1. 2008 21:45

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

lepista napsal(a):

Jsem přesvědčena, že 100% ženám sluší více dlouhé vlasy (alespoň tak, aby se daly také stáhnout do culíku) a krátké vlasy nesluší více žádné.
Dále že v sukni 95% žen vypadá lépe.
A odhalený pupík vypadá dobře jen na 5% z těch, co ho odhalený nosí.
Mrzí mě, že se u nás lidé bojí barev, speciálně starší lidé.

jsem presvedcena, ze kazde zene slusi neco jineho. Nekterym kratke vlasy vylozene slusi vic, nez dlouhe. Ja mezi takove zeny patrim. Mam sve vlasy extremne jemne a mam jich malo. Dlouhy uces by tak naopak zduraznoval jejich mizernou kvalitu. Kdybych si je nechala narust, vypadala bych jako vypelichana slepice.
Sukne rovnez neslusi uplne vsem, nektere nedostatky figury jdou skryt jen pomoci kalhot.

Není tady

#66 26. 1. 2008 22:03

Tia
♥♥♥♥---

Ja s modou nikam nejdu. Vetsinou chodim tam kam chci a kdy chci. smile ........nejradeji v dzinach a tricku stolt

Není tady

#67 27. 1. 2008 4:01

elena007
♥♥♥♥♥♥-

lakina napsal(a):

tak jsem se tu dočetla,že nejdu s modou,jsem starší žena s dlouhými vlasy a někdy zamilovaná do skřipce a rozčepeřenejho culíku uschuschusch

To jsem zas neco rekla. big_smile lakino, jak dlouho uz ten skripec nosis? 10 let? Vic? Skripec je uz trosku za zenitem. Chapu sice, ze je to rychle, pohodlne a vypada to upravene, ale stejne wink Nebo ze by to uz byla nadcasova klasika? Mne to evokuje devadesata leta, stejne jako mrkvace, vycpavky a postupne sestrihana trvala leta osumdestata. kapitulation

Není tady

#68 27. 1. 2008 4:06

elena007
♥♥♥♥♥♥-

lepista napsal(a):

elena007 napsal(a):

[porad hodne zen zamilovanych do skripce a rozcepejreneho "culiku".

No vida, musím se přiznat, že jsem nevěděla, že skřipec a culík je nemoderní. Vidím v tom i mladé dívky.

Ja vidim mlade divky i v megaspicich a s nahatym pupkem a to uz je taky out. Clovek si na neco zvykne a tezko se s tim pak louci. Nejlepsi byly stejne kroje. big_smile

Není tady

#69 27. 1. 2008 5:46

luminka
♥♥♥♥♥--

Tak mě napadlo, jesli je moda spravedlivá. Někdo mi řekl, že si nemám z toho nic dělat, že stárnu, protože je to spravedlivé a stárnou všichni. Ale podle mě už není spravedlivé to, že každý byl mladý za jiné doby. Proč jsem proboha musela chytnout příšernou modu 80. let v rozpuku mládí. Teď je tak hezká moda proti té době, třeba se mi líbí rovné účesy bez trvalých. Dcerce to přeju a já holt si to užívám jako starší.

Není tady

#70 27. 1. 2008 10:22

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

lueta napsal(a):

No to jsi teda trefila roll. Blanka Matragi má tolik plastik, že už vypadá jako svoje vzdálená příbuzná .

Právě. A teď si ji představ s krátkým sestřihem. Rázem to bude ošklivý děděček. Ty vlasy odvádějí pozornost ( ať negativně či pozitivně)  otoho, co by jinak vyniklo v tomto případě.

Upravil(a) lepista (27. 1. 2008 10:23)

Není tady

#71 27. 1. 2008 13:39

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

A co taková Olga Sommerová? Ta  má taky svůj věk a vlasy nosí dlouhý. Asi to tak nějak k ní patří.

Iveta X

Není tady

#72 27. 1. 2008 18:01

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

nechapu, co furt resite ty vlasy. To neni zdaleka to, co definuje zenu.

Není tady

#73 29. 1. 2008 11:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Sirius napsal(a):

Selima napsal(a):

Bože, to je také individuálne Lepista. Prepáč, ale ty mi pripadáš skostnatenejšia než moja mama (67). Ja za seba musím povedať, že oveľa lepšie znášam ženy s akýmikoľvek vlasmi(alebo aj BEZ vlasov) než so skostnatenými názormi. roll Ale to je asi zasa MOJ problém.
A ženu nerobia ženou ani vlasy, ani veľkosť pŕs, zadku, ani maternica, dokonca...

Máš pravdu Sel, ale jako neskonalý romantik Ti povím, že dlouhé vlasy na polštáři..čiže po vašom na vankúši.. to je krása.retatongue

No, mne sa páčia aj u chlapov dlhé vlasy, a ešte keď sú kučeravé(kudrnaté) ... tongue ale zasa - rada sa kuknem, ale nemám to ako hlavné kritérium na chlapov, to určite nie. A vlastne ani módu či štýl obliekania, aj keď Oblekovičovcov veľmi nemusím. hmm Ale uznávam, že mnohí sú nútení nosiť obleky z prof. dôvodov, takže to tiež nie je smerodajné.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#74 29. 1. 2008 11:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vlasy sú fajn, ale podľa mňa by - rovnako ako móda - mali vyjadrovať tú-ktorú ženu, jej individualitu. Móda je dobrý sluha, ale často zlý pán... roll Keď vidím niektoré zúfalé kreácie, ktoré nevyzerajú dobre ani na modelkách, nieto ešte na "obyčajných" dievčatách a ženách... hmm Treba si vybrať to, čo sa páči a čo sedí MNE. Si myslím. Aj pokiaľ ide o vlasy... Plus ja som prkatická, tak vzhľadom na tanec a plávanie by som asi nechcela mať vlasy po kolená, ktoré budem zakaždým sušiť dve hodiny...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#75 29. 1. 2008 11:21

luminka
♥♥♥♥♥--

I mně se líbí na chlapech dlouhé vlasy, ale spíš rovné a světlé.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí