29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to by mě teda taky dost zajímalo. My naštěstí zatím žádný problém s výtokem nemáme, ale přesně jak píšeš, když se malá pokaká, má toho hodně i v pipince a pokaždé mě napadne, že z toho může něco dostat..
Doufám Gabi, že to u vás nebude nic vážného a jsem moc zvědavá, co ti sem holky napíšou..
Není tady
jejda Gábi.. to je nepříjemný... No, jo ženský si všechno vyžerou, co ??
Ať vám to brzo přejde..
Není tady
no, tak jsem volala doktorce, ta říkala, že za ta léta praxe se s ničím podobným nesetkala. Zítra tam odpo jdem, udělá jí stěry a pošle na kultivaci. Tak doufám, že nás nepožene pak na dětskou gyndu. Jsem z toho fakt smutná, copak ta chuděrka mohla kde pochytit...
Napadlo mě, jestli to není těma voňavýma pamperskama nebo třeba z plavání? No, uvidíme zítra
Není tady
Jééé, Gábi, už to mám.
Hele brnknu večer taťkovi - on byl se ségrou na mateřský a ona na ty výtoky taky trpěla už od miminka - zeptám se ho, co s tím dělali, jo? Jinak ti neporadím - mám doma dva chlapáky . Ale může to být i z toho plavča. V noci Ti sem písnu nebo pošlu SZ, ale spíš sem, třeba se to bude hodit i jiným mamčám. Tak zatím Pá
Není tady
Gábi já to měla když jsem byla malá. Asi 2 roky. Nikdo nevěděl co se mnou, pak mi nějaký páter napsal speciální bylinný čaje a ty mi pomohly. Ale věda jde dál, věřím, že to brzy vykurírujete.
Není tady
Tak jsem zpovídala taťku - starší ségra (mám dvě mladší ségry, tak ta starší z nich) na to trpěla už jako mimi - měla pořád výtoky, pipi červenou a tak. Dr. mu prý řekla, že je to u holčiček poměrně běžné. Dostala nějaké čípky na zavádění. Prý to bývá z plínek, ale klidně to může být i z toho bazénu. Hodně ji nechávej bez plínky, ať to větrá. Ale k Dr. určitě zajdi. Snad jsem ti aspoň trochu pomohla. Ať to dobře dopadne!!! Pápá
Není tady
Gabi, držím palce, aby to nebylo nic vážného. Až budete mít výsledky, tak dej vědět.
Není tady
male se taky neco takoveho objevilo, tchyne ji do koupani strcila odvar z hermanku a pomohlo to
prejem at vam nic nezjisti!
Není tady
Gabi, a nemůže mít třeba jen hodně produktivní mazové žlázky?
Žirafko, doktorka se neozvala, tak to asi nic nebylo. Jdeme tam za 14 dní na hexu, tak se optám, ale říkala, že kdyby něco, tak zavolá. No, už to nemá. Plavat jsme byli včera, tak sleduju, ale zatím nic.
Není tady