29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Zet napsal(a):
Maruško - jj je to anděl s ďáblem v těle...doslova
, ten jeho kukuč a ty lumpačiny k tomu, a máš pravdu pecivála bych nechtěla....
. Jinak si ovšem tedy vybral špatně, neb kolega je ženatý, a z druhýho konce republiky.....
Frigo - jsem mooc ráda, že ho mám, právě musím nohou "otvírat a zavírat vrata garáže" ...čučí na monitor a říká kde miminko....to jak mi v avatvaru vyskakuje miminko z kočárku....
taky jsem šťastná, že je mám, i když bych je někdy s chutí roztrhla.
Zrovna včera.. mladej sebral holce mobil, dělá to furt a ona se nechá vytočit a rvou se. Přišla jsem v nejlepším - vzala na něj tyč od svého sportovního nástroje, samozřejmě, že jí ho vyrval a plácal jí přes peřinu.. přes ručičky.. už to vypadalo, že pojedeme na chýru.. Ječela jsem na oba.. jemu je 17 - rozum jak tatínek, a ona dnes má hrát za repre turnaj... s pohmožděnejma pazourama.. jsem zvědavá, jak to dopadne..
Není tady
Téma zavřeno