|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zet, máme foukací fixy a skvěle se s nima kreslí po plovoucí podlaze.Jo a ještě jsem koupila foukací fixy na textil a vyrábíme trička(tedy prcek je znehodnotí a pak to dílo nazývá bouřkou)No má alespoň originální pyžamka.Teď právě telefonoval s tatínkem a nezapomněl dodat ať pozdravuje pin..,ale říká jí jménem.Se musím smát,jak mám vychované dítko.
Není tady
Tak to my půjdem na zápis...
Reni, třeba to časem malý rozchodí, pochopí...zvykne si...

Není tady

shiden napsal(a):
Frigo napsal(a):
shiden napsal(a):
A jak výš, že ten chlap zrovna stojí o přítomnost děcek v budoucnu, alespoň bude mít klid stran dědictví a jejich problémů! Beztak se o něj pak budou handrkovat, ale pokud ne tak čest vyjímkám.Nějak jsem nepochopila, proč píšeš o nějaké výšce.
Možná tě to šokne, ale udělal jsem pravopisnou chybu!
omlouvám se.. je to hned. Ale chtěla jsem jen trochu odlehčit. Dneska se mi taky jedna perlička podařila..(radši se chlubit nebudu) naštěstí jen do vedlejší kanceláře, nikoliv ke klientovi.
a u slova " Kobylisích" jsem se dohadovala se šéfem.. chtěl po s tvrdé..
No, někteří tatínkové jsou prostě zvláštní, ten můj zase ne a ne se hnout od dětí, teda spíš od puberťáků, přestože se mnou žít nechce.
A puberťáci ho využívají jako sluhu, až je mi z toho na nic a docela se divím.
Kvítko, žeby už ti to zase začlo na novo ?
Není tady
jj, je to tak...
A jinak starší by měl mít samé jedničky...tak doufám, že malej bude po něm :-)

Není tady
A to nemluvím o tom, že od září budu muset do školy i já.. to bude ovšem katastrofa...

Není tady
Kvítko,že by z vás byla studující rodinka??Tak hodně štěstí v prvních třídách.Já se toho děsím až vyrazí prcek,ale to ještě hodně vody uteče.
Frigo, a ten tvůj Tě chce a moc, on to jen maskuje přes děti,aby se nebyl trapnej.
Není tady

Kvítko, taky jsem si to tak malovala, ale holčička chudinka zdědila blbost dvojnásobnou.. takže budu ráda, když nebude mít žádné čtyřky. Přišla těď z výmluvou, že když bude mít svůj pokoj, tak že zas bude mít samé. Asi si myslí, že jsem se uhodila do hlavy. Smůpla je, že ona je hrozná držka, takže provokuje učitelky a pak má smůlu. Dneska si ztěžovala, že jí dala učitelka z jednoho předmětu za práci v hodině za čtyři. A já musela konstatovat, že se divím i tomu. Dala bych jí za práci v hodině minimálně třídní důtku. Takže teď bojuje se dvěma učitelkama a já čekám, kdy si nás pozvou do školy. Na jazyk hned první hodinu ječela na úču, že takhle se to rozhodně neříká a že ona to ví. Myslela jsem, že jí utluču.
Jestli někdy pochopí, co je to diplomacie a právo silnějšího, tak to bude úleva pro všechny okolo.
Oni tě donutili fakt jít ještě do školy ? Ještěže tohle po mně nikdo nechce. Stačí mi občas zkoumat nové zákony a pak toho mám plné kecky.
Reni, bohužel nechce. Jo, možná že se maskuje za děti, ale ne kvůli mně. Spíš kvůli svému pohodlí. ALe asi mi bude ještě chvíli trvat, než se i s tímhle vyrovnám.
Není tady
Frigo, já myslím,že má třeba s tamtím problém a proto je takovej,nebo je fakt v přechodu.Ten můj,když byl u nás a prcek vyváděl,tak byl z toho protivnej a dokonce po mně vyjel kolikže mu přispěji na synův počítač.Poprvé v životě jsem na něm uplatnila jeho taktiku a dělala jsem,že neslyším.No to byla paráda.Jo a co se Tvé holčičky týče,tak je celá víš,kdo!!!Já bych to viděla,jako plus do života.
Není tady
Frigo, kdoví jak to je...
jsem se tuhle taky dověděla, že drahoušek má obdobnej sexuální život jako já 
ale jinak si skvěle rozumíme, líp než kdykoliv předtim... 
Reni, skvělá taktika...
Není tady
Jája, bydlíš??
Není tady
Reni, tobě jsem ještě tuhle otázku nezakázala? 
nebydlim, pomaličku předěláváme a hlavně si užívám ideální vztah s drahouškem...
se mi to moc líbí a tudíž nechvátám...
Není tady

Jájo, jenom jestli nepotřebuje ten byteček on na odskakování si...
Není tady
Nevíte, co je s Maruškou? Dlouho se tu neukázala ani mi nenapsala ....... Já jen, jestli toho svého
náhodou ne
a nehačá za mřížkou .... abychom jí mohly nosit buchty a řízky ......
Doufám, že si jen užívá a nemá na nás čas .....

Není tady
Jáji, se hluboce omlouvám,ale nějak jsem nebyla v obraze.Pokud je potřeba se k normálnímu vztahu s manželem propracovat napřed rozvodem,tak o tom začnu po 4 letech uvažovat.
Není tady
Frigo napsal(a):
Jájo, jenom jestli nepotřebuje ten byteček on na odskakování si...
kdepak, nemá klíče
a neskáče 

Není tady

no, já už bych nevěřila ničemu...
Není tady
Frigo, myslíš,že doma si hrajou na invalidy a venku jsou z nich spidermani.
Není tady
teda já taky moc věcem nevěřim... ale tohle tak nějak dobře zapadá... a stejně je mi to fuk
do práce a z práce vozí mě
tuhle jel z Prahy v noci domu jen aby mě odvezl do práce - to bylo krásný
Není tady
Jáji, moc Ti to přeji!!!
Není tady
Reni, v praktickejch věcech se nic nemění - stále platí, že se stěhuju. Jen si prostě teď užívám to co je...
Není tady
Jáji, užívej si každý den! Také se to učím a snažím se nemyslet na to co přijde,ale moc mi to nejde.
Není tady
jj je to dřina 
Není tady
Si piš,že je!!
Není tady
Tak, Jáji, jen ať se snaží (smaží?) :-)
Jo, do školy mě donutili, ale jak teď zas jedu v kartách, tak prý ji stejně nedodělám...Tak nevím, jestli má cenu se tam hlásit :-)
Frigo, jak tě nechce? To se pořád jěště nezlepšilo??? Jsi svatá !!! Zabila bych ho...ne, poslala do háje...
Já jdu z práce v pátek "pařit" a manžílek to už zase a opět nemůže rozchodit...prý mi dá zákaz vycházek :-)

Není tady
Kvítko, tak mu zacpi pusu jídlem a máš to!!!A co barák?Jo a co mimi holčička?To máš také v kartách?V čem ujíždíš,je to tarot??Já se toho trochu bojím.
Není tady