29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Držím palce, aby sa to aj s tým dieťaťom nejako utriaslo, v záujme všetkých zúčastnených. BI.
věk to vyřeší
Není tady
Není tady
BB napsal(a):
Rena napsal(a):
No a paráda je,když se chlap po x letech odmaskuje a zapomene,že má někde děti.Tedy ten můj platí alimenty pravidelně a pomáhá i finančně,ale ty děti ho prostě potřebují i vídat a je fuk jestli je s milenkou a nebo s manželkou.
Reni, buď ráda, že alespoň pomáhá finančně. Já vím, že jim to taťku nenahradí, ale alespoň to nemáte až tak těžký. ( Děsné je, když taťka děti ani nenavštěvuje a ani na ně neplatí a nechá maminu, ať se s tím vším pere sama. ) Zjistila jsem, že jsou pánové .... druhově označovaní jako chroničtí zakladatele hnízd. Zamilujou se, splodí děti, postaví dům či zařídí byt , pak se znovu zamilujou jinde, rozmontují se s první ženou , vezmou si tu další, splodí děti, zařídí byt ........ takový koloběh života ..... Jednoho takového jsem měla v práci : když šel do důchodu, tak měl na kontě 4 manželky a 11 dětí ve věku 4 - 38 let ...... a jako zlatý hřeb večera : 2 roky po odchodu do důchodu utekl od své poslední manželky se 4 dětmi a vrátil se zpět k té úplně první, kde už měl klid a jen občas vídal vnoučata své nejstarší dcery ------- to jen pro odlečení .......
Tak to je podle me borec
Není tady
BB, taky znám jednoho takového.. .. ale do důchodu má ještě hodně daleko. Uvidíme, co se z toho vyvrbí.
DA - tak to jsem asi vyjímka, protože jsem megera vždy a všude a přetvařovat se moc neumím. Zato ten můj, to je lahůdka.
No nic, prostě se s tím musím vyrovnat.
a něco pro Martina... na odlehčení...
Slohová práce žáka ZŠ na téma: Moji rodiče.
Rodiče se dělí na dvě části: matku a otce.
Matka se ještě rozděluje na ženu v domácnosti a v zaměstnání.
Doma se potom ještě skládá z manželky, matky, kuchařky, uklízečky, pradleny, zásobovačky, účetní, vychovatelky.... ostatní si nepamatuji, ale máma toho umí vyjmenovat víc, jako např. služka, otrok a jiné .
Matka se vyznačuje tím, že se zázračně nachází na více místech najednou, umí v jedné chvíli myslet na sto věcí, přičemž deset věcí dělá současně.
Vidím na vlastní oči, jak po návratu z práce dá vařit vodu na sporák , zatímco zadělá na buchty. Přitom jí běží pračka, do které chodí vyměňovat prádlo, mně vymýšlí věty oznamovací, tázací a rozkazovací a naší Olinku zkouší z velké násobilky. Ve volném čase stačí i vyžehlit . Že potom přebalí malého Karlíka a udělá mu Sunar s krupicí si ani nevšimnu.
Dvě oči mi na to nestačí. Když potom zasedneme k večeři, všechno je připravené na stole, já mám na teplákách zašité nové díry , Olina má umyté vlasy a prádlo visí na balkoně.
Potají si mámu prohlížím. Máma má opravdu jen dvě ruce a přece, když přijde domů z práce má v jedné velkou a malou kabelku, v druhé dvě síťovky s nákupem a v třetí.... ne, vždyť jsem už povídal, že má jen dvě ruce, ale nese i Karlíka ve fusaku.
Otec se neskládá ani nerozděluje.
Nachází se v zaměstnání a doma, ale doma ho najdete málokdy. Kromě snídání a večeření, když sedí u stolu, vyskytuje se obyčejně v křesle nebo na gauči a bývá zakrytý novinami.
Zanechává po sobě vždy totožné stopy: rozevřené a převrácené noviny a cigaretový popel, někdy i v popelníku. Na rozdíl od mámy, i když má taky dvě ruce, přichází domu s rukama prázdnýma. Jestli umí násobilku nevím, ale
psát asi neumí, protože mi ještě žákovskou knížku nikdy nepodepsal. A ani není prozkoumané, proč patří do skupiny rodičů, když na rodičovské sdružení vůbec nechodí. Jak umýt auto ještě nezkoušel
Pan učitel povídal, abychom se při psaní tohoto úkolu zamysleli nad prací svých rodičů. Ve škole přidělují žáka, který řádně nepracuje a neučí se, dobrému a snaživému žákovi, aby se od něj něco naučil . Tak si myslím, že při svatbě přidělují muže ženám, aby je ženy něčemu dobrému naučily a měly na ně dobrý vliv.
Mojí mámě se to zatím bohužel nepodařilo.
Není tady
tak ta slohová práce by měla viset místo domovního řádu...
Není tady
Frigo díky to jsem si vytiskla
jinak všechny zdravím, a hlásím - již jsem doma bouchla do stolu nastínila M možnosti které má a čekám.....
no čučel jako puk asi si myslel jak je s milenkou nenápadnej.....
ale dost ho zarazilo, že jsem se v myšlenkách posunula a již dokážu uvažovat že zvládnu žít bez něj - řekla jsem mu, že zatím má šanci ale že nevím zda jí bude mít ještě např za 2 měsíce.
Tak teď pán tvorstva uraženě mlčí (no nechám ho chvilku srovnávat si to v hlavě) ale už se začínám zvedat ze země
Není tady
Jájo-pájo Jsi dobrá. Já se nemohla postavit hoooodně dlouho, i když jsem to vnitřně měla srovnané. A nejbližší přátelé mi teď tvrdí, že jsem prošvihla jedinou šanci, jak se pana nepoužitelného zbavit.
Čekala jsem když se vrátil aspoň trošičku pokání, ale nedočkala jsem se absolutně ničeho.
Není tady
Dobre ranko mile Babinetky a Babinetaci, jak dnes mate ? Ja jsem desne nevyspaly
Není tady
Frigo napsal(a):
Jájo-pájo
Jsi dobrá. Já se nemohla postavit hoooodně dlouho, i když jsem to vnitřně měla srovnané. A nejbližší přátelé mi teď tvrdí, že jsem prošvihla jedinou šanci, jak se pana nepoužitelného zbavit.
Čekala jsem když se vrátil aspoň trošičku pokání, ale nedočkala jsem se absolutně ničeho.
neboj pokání u nás také není - já jsem blázen atd... NIKDY nevěru nepřiznal.Včera na mou otázku komu kupuje spodní řval co je mi do toho...
všude tady čtu - sedla a probrala jsem to s manželem atd..u nás jsem jen vedla monolog:( byl jak malej kluk vlezl si do postele že nebude takové výmysly poslouchat:( a právě to mě tak nadzvedlo, že už jsem to do prostoru řekla vše.
2 měsíce jsem čekala zda to utne (chápu zakopnout může) ale už ne...takže zatím je tichá domácnost. Včera po tom nevěděl co dělat, tak šel spravovat skříň - prý pro to až ho vykopnu aby ten novej neměl moc práce.
Sakra KDO z nás dvou je vlasně nevěrnej???? no uvidíme co bude dál..... ZATÍM se rozvádět nechci a soufám...ale ,,kopat" už do sebe nenechám ikdyž se bojím, že ač to způsobil on rozhdout to budu muset já
Není tady
ahoj DA
Jájo-Pájo - taky si myslím, že nejlepší je zatloukat zatloukat.. No, ten můj to hrdě vybalil. Tak já ho zabalila a odvezla mu dvě igelitky k oné dotyčné. Napsala za něj rozvod, přidala mu na to půlku. ... Došlo akorát soudu na děti, pak přitáhl zpět. Beze slova. Jediné, na co jsem se zeptala bylo, jak tomu mám rozumět.
Já tlustou čáru udělala, on bohužel ne. Nejspíš byl odkopnut a přestože je to už tři roky, tak se s tím asi nevyrovnal.
Není tady
Jájo-pájo, tak milenka u nás taky někak neexistuje a to už s ní manžel 4 roky žije a nežije v jeho bytě,ale přede mnou stále dělá,jako že jsem blázen já a On vlastně nikoho nemá.To prý já jsem údajně někde s někým kdysi.Ha,ha.....
Není tady
tak si říkám co se to děje...... zrovna od něj (utekla mu manželka a nechala mu na krku roční dítě ) bych čekala, že když to zažil.....
no nevím Plzák také píše zatloukat, zatloukat.... já bych řekla alespoň mlčet, protože ono zatloukat a přes důkazy dělat z toho druhého blbce.... to mi snad vadí víc než to, že si někde smočil
Není tady
Ten můj dělal vola ze mě a když jednou nepřišel v noci domů,tak již druhý den nás doma nenašel.Měli jsme se stěhovat všichni do našeho předělaného bytu,ale já zabalila děti a šla sama a naivně jsem doufala,že čas nám pomůže pročistit hlavy.Šeredně jsem se spletla,protože manžel se mým stěhováním smrtelně urazil,prý jsem to přehnala a do našeho bytu se už nikdy nevrátil.
Není tady
AHojky
Jájo-pájo - jsem četla vedle, že růže zafungovali a vůbec, že se věci pohnuly!!!!!!! Tak ať je to tím správným směrem !!! A gratuluju k příštupu...
Reni - zdravím a přeji hezký víkend
Já jsem horzná matka, ale už se těším až bude prcek na chvilku pryč a já tu uklidím............Právě vyndavá cd z krabiček.. . Venku je tak krásněěěě , a já se musím držet, abych něco nerozbila....ještě, že má ty psí očka
a těma mě vždycky dostane....ale ta moje skrytá agresivita mě teda děsííí
....to mám z toho, že nemůžu denně rejpat do nějakýho chlapa
, nebo jak říká moje kámoška z nedostatku sexu
... No chrstnu do sebe ,nebo raději na sebe
kafe a jdeme ven...i když s tím jeho kašlíkem jen do kočárku...
Všem krásný víkend
Není tady
tak než jsem to napsala, tak se celej zamatlal niveou, a tomu gauči to taky moc sluší............pomoooocc a výborně už to mám i na klávesnici - jdu se spláchnout...neschopná matka
Není tady
Frigo, to je právě ta naše chyba, že jsme čekaly pokání... Můj muž je mi schopen tvrdit do očí, že mi vlastně nikdy nezahl...jěště, že jsou důkazy :-)
Jájo-pájo, ten můj byl taky vždycky uražený, když jsem na něco přišla a řekla mu to...oni si totiž myslí, že nás můžou v pohodě vodit za nos a my je budem jěště obdivovat... Nedej se!
Zet, nivea, to jěště jde...počkej na plastelínu, žvýkačku a podobné věci :-) My máme na gauči tolik různých fleků, že nejdou ani identifikovat...
Není tady
Kvítko napsal(a):
Frigo, to je právě ta naše chyba, že jsme čekaly pokání... Můj muž je mi schopen tvrdit do očí, že mi vlastně nikdy nezahl...jěště, že jsou důkazy :-)
...
A aniž bych nějak očkával odpověď a nebo vyvolával dívčí válku my muži od vás pokání se pokání dočkáme? Ne a to je správně. Jsme chybující. a ono vše jak dál ve vztahu a jak moudře je opravdu na tom zda čekáme pokání a současně odpuštění a nebo prostě bylo a jde dál jako by se nic nestalo a tak dál táhnem kočár zvaný život
Není tady
Já si náhodou uvědomila lavinu svých chyb a nedostatků ve vztahu,ale ten kočár musí táhnout dva a to zcela dobrovolně,takže jsem se toho druhého nedočkala.A nějaké to pokání z mojí strany také bylo.
Zet, můj prcek měl v oku trikolínu (jde s dobou moderních hraček) a ta mu slepila horní i dolní řasy k sobě.Byla to hrůza a ničím to nešlo odlepit.Málem jsme skončili v nemocnici.Jo a v prodejně mi radili dát dítko do mrazáku a pak,že to povolí.(tedy nevěděli,že mám slepené dítě)
Není tady
Reni - já si dnes taky nadávám - že bych se pokala , ale já teda neřeším vztah, ale tak vůbec celkově svou děsnou náturuuuuuuuu
.
Jinak teda trikolína mě vyděsila , ale mrazák pobavil
Není tady
Zet, trikolínu nekupuj a máš to.Je to plastelína,která pak skáče,jako hopík,ale za ty nervy to nestojí.Já už svou náturu neřeším a vztahu mi bylo líto,protože jsme zas až takové problémy neměli a přišli jsme oba o hodně, jen díky své hrdosti a blbosti.Manžel si uvědomuje ekonomické ztráty,ale přišel o mnohem víc a snad mu to někdy dojde.Dnes jsem manželovi zavolala a zítra mu prcka dovezu do práce,tak ho skoro po měsíci uvidí.Prcek je úžasnej a i když děsivě zlobí.Hrozně mne štve,že manžel ho tak málo vidí.Vím na 100%,že prcka miluje,ale raději ho nevídá,aby se sám moc netrápil.
Není tady
Reni - ale zase ta trikolina zní lákavě . No mě osobně bylo ve vztahu taky dobře, BM též, jen v současném vztahu je mu ještě lépe...... A k tomu, že si to uvědomuje...můj vlastní otec 61let si min.týden uvědomil, že svým přístupem ke mě ztratil kontakt.....fajn, ale jestli všichni dostanou rozum už v 60-ti tak to jsem bez šance mít ještě s nějakým rozumným
rodinu ...
Můj ex malého taky miluje, ale........ a logika - ho nevídat je prapodivná, i když, co oči nevidí srdce nebolí..holt funguje asi i v tomto případě....
Hezký víkend
Není tady
Zet, mrkni na Vratné láhve a tam má dotyčný také logiku dítě nevidět,prý aby mu to srdce neutrhlo.
Jinak můj vlastní otec nejvíc teskní až teď v důchodu,ale už ten ztracený čas nikdy nedoženem.Nejhorší je,že já ani nic dohánět nechci,protože mám úžasného otce nevlastního.
Není tady
Reni, přesně si tu větu z Vratných lahví pamatuji...jak mě to nadzvedlo
hezkou sobotu:)
Není tady
Taky tobě i ostatním přeji pěkný víkend!!
Prcka jsem dovezla taťkovi do práce a do neděle mám klídek!!
Není tady
Rena napsal(a):
Taky tobě i ostatním přeji pěkný víkend!!
Prcka jsem dovezla taťkovi do práce a do neděle mám klídek!!
To je na tom to pozitivní,že?
Není tady