29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
pokračování 2. části
Není tady
Ahojte všetci, želám pekný deň, vlastne už obedík...
Není tady
Frigo : Tak o tom lapani bys nemela takto mluvit, mila Frigo Pokud mi je znamo ( a to cituji nejen Tebe ), tak "zeny lovi muze", a nikdy ne naopak
takze plati to, co jsem napsal - kdyby jste Vy zeny nechaly chlapi na pokoji, bylo by na svete o polovinu mene problemu. Kdyby jste je zatahly jen do postele a pak se na ne vykaslaly, jeste by to bylo v klidu, ale Vy si po jedne noci myslite ze ho muzete vlastnit, coz je dost drsne, pak si ho dejme tomu vezmete, pac "cekani na prince Vas uz omrzelo" a nakonec na neho cely zivot nadavate, pac se nechova podle Vasich predstav
Navic ho vydirate neustalym kupcenim se svym telem, az to nakonec psychicky nevydrzi a najde si milenku. Neplati to na vsechny - cest vyjimkam, viz napr. moje pritelkyne, ktera me nikdy neodmitne a nikdy nedela drahoty, resp. pokud ji neni hodne spatne, nebo nema "svoje dny"
Blbou naladu jsem nemel, ale obcas nejaka Babinetka napise neco, co se mi nelibi a tak se uplne normalne ozvu.
Není tady
DA.. zas máš kurnik pravdu, jak ty to děláš ? !
Tak jinak.. proč se chlapi při našem lovu přetvařují ? Kdyby se chovali tak, jak je jejich přirozenost, bylo by míň problémů po lovu.
Není tady
Frigo,tak na lov si už nějak nepamatuji.Ale dnes jsem byla na katasru a dokonce jsem manželovi vyzvedla smlouvu na přepis bytu do OV,tak jsem byla hodná.Jo a byt byl kdysi můj družstevní,ale co získá člověk v době manželství se pěkně půlí,takže byt po babičce ráda nechám celý manželovi a jeho milence.Taková já jsem mrcha.
Není tady
Frigo : ale pri seznamovani se prece pretvazuji i zeny Tak napriklad moje holka byla pri seznamovani carodejnice, ktera vyklada karty a cte z ruky a na to me lapila !
Po 2 letech se z ni stala uplne normalni, vsedna zena
se svymi klady i zapory.
Není tady
Frigo napsal(a):
DA.. zas máš kurnik pravdu, jak ty to děláš ? !
![]()
Tak jinak.. proč se chlapi při našem lovu přetvařují ? Kdyby se chovali tak, jak je jejich přirozenost, bylo by míň problémů po lovu.
A jak by podle tebe měli vystupovat ? To jako že by si napsali na krk : jsem lakomý, egoistický, nepříjemný , žárlivý, s alkoholickými a násilnickými sklony ...... .... kdo by to lovil ????? Oni se mušeji maskovat .... odborně se tomu říká mimikry, to už nás učili na devítililetce .... ty pak přes ty jeho maskáče a svoje růžovky vidíš, to co on si přeje abys viděla, jeho ulovila a pak si s tím vším nějak poradila! Teda, platí to i obráceně .... dámy taky umí maskovat ! To aby mě tu někdo nenapadal ze sexismu
Upravil(a) BB (24. 1. 2008 14:51)
Není tady
No a paráda je,když se chlap po x letech odmaskuje a zapomene,že má někde děti.Tedy ten můj platí alimenty pravidelně a pomáhá i finančně,ale ty děti ho prostě potřebují i vídat a je fuk jestli je s milenkou a nebo s manželkou.
Není tady
Tak já musím říct, že můj muž je pořád stejný...pořád stejně žárlí...
Není tady
Kvítko, tak to už jiné asi nebude.
Není tady
Aspoň něco se nemění :-)
Není tady
Rena napsal(a):
No a paráda je,když se chlap po x letech odmaskuje a zapomene,že má někde děti.Tedy ten můj platí alimenty pravidelně a pomáhá i finančně,ale ty děti ho prostě potřebují i vídat a je fuk jestli je s milenkou a nebo s manželkou.
Reni, buď ráda, že alespoň pomáhá finančně. Já vím, že jim to taťku nenahradí, ale alespoň to nemáte až tak těžký. ( Děsné je, když taťka děti ani nenavštěvuje a ani na ně neplatí a nechá maminu, ať se s tím vším pere sama. ) Zjistila jsem, že jsou pánové .... druhově označovaní jako chroničtí zakladatele hnízd. Zamilujou se, splodí děti, postaví dům či zařídí byt , pak se znovu zamilujou jinde, rozmontují se s první ženou , vezmou si tu další, splodí děti, zařídí byt ........ takový koloběh života ..... Jednoho takového jsem měla v práci : když šel do důchodu, tak měl na kontě 4 manželky a 11 dětí ve věku 4 - 38 let ...... a jako zlatý hřeb večera : 2 roky po odchodu do důchodu utekl od své poslední manželky se 4 dětmi a vrátil se zpět k té úplně první, kde už měl klid a jen občas vídal vnoučata své nejstarší dcery ------- to jen pro odlečení .......
Není tady
BB, klidně ať si pánové mění manželky,jak fusekle,ale sakryš proč to musí odnášet jejich děti.Jo můj manžel je v porovnání s ostatníma zlatej a jsem fakt ráda,že už máme emoce trochu stranou,ale bohužel manžel je zas tak stranou nemá.Nechápu to,protože milenku má on,tak jsem myslela,že bude dřív v pohodě než já.
Není tady
Rena napsal(a):
BB, klidně ať si pánové mění manželky,jak fusekle,ale sakryš proč to musí odnášet jejich děti.Jo můj manžel je v porovnání s ostatníma zlatej a jsem fakt ráda,že už máme emoce trochu stranou,ale bohužel manžel je zas tak stranou nemá.Nechápu to,protože milenku má on,tak jsem myslela,že bude dřív v pohodě než já.
Jestli on netrpí pocitem viny a nesnaží se to přehodit na tebe????? Teba vidí, že udělal kravinu a neví, co s tím .....
Taky ty " rozsévače" nechápu. Někteří pánové to mají asi tak, že veškerá práce s dětma končí jejich výrobou. Ostatní už je na matce ......
Není tady
BB napsal(a):
Rena napsal(a):
Jestli on netrpí pocitem viny a nesnaží se to přehodit na tebe????? Teba vidí, že udělal kravinu a neví, co s tím .....
Taky ty " rozsévače" nechápu. Někteří pánové to mají asi tak, že veškerá práce s dětma končí jejich výrobou. Ostatní už je na matce ......
ona je s dětma nějaká práce?, já myslel, že je to radost
Není tady
Koľko radostí si zanechal bývalým ženám, keď si odchádzal rozsievať inam?
Není tady
BB, ten můj tvrdí,že vše je moje vina,protože jsem se odstěhovala,ale když jsem to s ním kdysi chtěla řešit,tak mě vyhodil a vyřešil to milenkou.
Není tady
martinF napsal(a):
BB napsal(a):
Rena napsal(a):
Taky ty " rozsévače" nechápu. Někteří pánové to mají asi tak, že veškerá práce s dětma končí jejich výrobou. Ostatní už je na matce ......ona je s dětma nějaká práce?, já myslel, že je to radost
Ne, samozřejmě, že není .... jen některé divné ženské se na to vymlouvají
Není tady
Selima napsal(a):
hihi, já to měl naopak, ....ona byla selkou, měla brázdu velkou
Není tady
S dětma je pohoda,klídek tabáček.....
Není tady
Rena napsal(a):
Jasně .... někteří taťuldové nevědí o co přicházejí ......
Prchám ... jdu se spotit na spinnig .... krev se mi proběhne potrubím, vyplaví se mi endorfiny a celý zbytek večera budu milá, příjemná a zahřátá na provozní teplotu
Zdárek zítra ....
Není tady
BB napsal(a):
Rena napsal(a):
Jasně .... někteří taťuldové nevědí o co přicházejí ......
Prchám ... jdu se spotit na spinnig .... krev se mi proběhne potrubím, vyplaví se mi endorfiny a celý zbytek večera budu milá, příjemná a zahřátá na provozní teplotu![]()
![]()
![]()
Zdárek zítra ....
počkej, endorfiny, to jsou snad ty příjemný ne?, po sexu a po čokoládě a tak?, aha, jako že se ti vyplaví, tos asi myslela jako že se z nějakého místečka vyplaví do více částí těla
Není tady
martinF napsal(a):
Selima napsal(a):
tak to je dobre, že ju nemusíš orať...
Není tady
Selima napsal(a):
martinF napsal(a):
Selima napsal(a):
tak to je dobre, že ju nemusíš orať...
akorát to dítě bych rád častěji viděl, ale nemůžu mít všechno, že jo....
Není tady
Držím palce, aby sa to aj s tým dieťaťom nejako utriaslo, v záujme všetkých zúčastnených. BI.
Není tady
Téma zavřeno