Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 1. 2008 11:43

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Nevěra v novém kabátku :) od Marie N -- 3.

pokračování 2. části

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#2 23. 1. 2008 12:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N -- 3.

Ahojte všetci, želám pekný deň, vlastne už obedík...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 24. 1. 2008 8:22

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Frigo : Tak o tom lapani bys nemela takto mluvit, mila Frigo smile Pokud mi je znamo ( a to cituji nejen Tebe ), tak "zeny lovi muze", a nikdy ne naopak wink takze plati to, co jsem napsal - kdyby jste Vy zeny nechaly chlapi na pokoji, bylo by na svete o polovinu mene problemu. Kdyby jste je zatahly jen do postele a pak se na ne vykaslaly, jeste by to bylo v klidu, ale Vy si po jedne noci myslite ze ho muzete vlastnit, coz je dost drsne, pak si ho dejme tomu vezmete, pac "cekani na prince Vas uz omrzelo" a nakonec na neho cely zivot nadavate, pac se nechova podle Vasich predstav hmm Navic ho vydirate neustalym kupcenim se svym telem, az to nakonec psychicky nevydrzi a najde si milenku. Neplati to na vsechny - cest vyjimkam, viz napr. moje pritelkyne, ktera me nikdy neodmitne a nikdy nedela drahoty, resp. pokud ji neni hodne spatne, nebo nema "svoje dny" smile Blbou naladu jsem nemel, ale obcas nejaka Babinetka napise neco, co se mi nelibi a tak se uplne normalne ozvu.

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#4 24. 1. 2008 10:50

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

DA.. zas máš kurnik pravdu, jak ty to děláš ? ! smile 
Tak jinak.. proč se chlapi při našem lovu přetvařují ? Kdyby se chovali tak, jak je jejich přirozenost, bylo by míň problémů po lovu. vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#5 24. 1. 2008 14:24

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Frigo,tak na lov si už nějak nepamatuji.Ale dnes jsem byla na katasru a dokonce jsem manželovi vyzvedla smlouvu na přepis bytu do OV,tak jsem byla hodná.Jo a byt byl kdysi můj družstevní,ale co získá člověk v době manželství se pěkně půlí,takže byt po babičce ráda nechám celý manželovi a jeho milence.Taková já jsem mrcha.

Není tady

#6 24. 1. 2008 14:46

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Frigo : ale pri seznamovani se prece pretvazuji i zeny wink Tak napriklad moje holka byla pri seznamovani carodejnice, ktera vyklada karty a cte z ruky a na to me lapila ! big_smile  Po 2 letech se z ni stala uplne normalni, vsedna zena wink se svymi klady i zapory.

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#7 24. 1. 2008 14:49

BB
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

DA.. zas máš kurnik pravdu, jak ty to děláš ? ! smile 
Tak jinak.. proč se chlapi při našem lovu přetvařují ? Kdyby se chovali tak, jak je jejich přirozenost, bylo by míň problémů po lovu. vissla

A jak by podle tebe  měli vystupovat ? To jako že by si napsali na krk : jsem lakomý, egoistický, nepříjemný , žárlivý, s alkoholickými a násilnickými sklony ......   dumbom  .... kdo by to lovil ?????  Oni se mušeji maskovat .... odborně se tomu říká mimikry, to už nás učili na devítililetce ....  ty pak přes ty jeho maskáče a svoje růžovky vidíš, to co on si přeje abys viděla, jeho ulovila a pak si s tím vším nějak poradila!  Teda, platí to i obráceně .... dámy taky umí  maskovat ! To aby mě tu někdo nenapadal ze sexismu  gloria

Upravil(a) BB (24. 1. 2008 14:51)

BB

Není tady

#8 24. 1. 2008 14:59

Rena
♥♥♥♥♥♥-

No a paráda je,když se chlap po x letech odmaskuje a zapomene,že má někde děti.Tedy ten můj platí alimenty pravidelně a pomáhá i finančně,ale ty děti ho prostě potřebují i vídat a je fuk jestli je s milenkou a nebo s manželkou.

Není tady

#9 24. 1. 2008 15:06

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já musím říct, že můj muž je pořád stejný...pořád stejně žárlí... butter

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#10 24. 1. 2008 15:07

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Kvítko, tak to už jiné asi nebude.

Není tady

#11 24. 1. 2008 15:08

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Aspoň něco se nemění :-)

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#12 24. 1. 2008 15:13

BB
♥♥♥♥♥♥-

Rena napsal(a):

No a paráda je,když se chlap po x letech odmaskuje a zapomene,že má někde děti.Tedy ten můj platí alimenty pravidelně a pomáhá i finančně,ale ty děti ho prostě potřebují i vídat a je fuk jestli je s milenkou a nebo s manželkou.

Reni, buď ráda, že alespoň pomáhá finančně. Já vím, že jim to taťku nenahradí, ale alespoň to nemáte až tak těžký. ( Děsné je, když taťka děti ani nenavštěvuje a ani na ně neplatí a nechá maminu, ať se s tím vším pere sama. )  Zjistila jsem, že jsou pánové .... druhově označovaní jako chroničtí zakladatele hnízd. Zamilujou se, splodí děti, postaví dům či  zařídí  byt , pak se znovu zamilujou jinde, rozmontují se s první ženou , vezmou si  tu další, splodí děti, zařídí byt ........ takový koloběh života .....  Jednoho takového jsem měla v práci : když šel do důchodu, tak měl na kontě 4 manželky a  11 dětí ve věku 4 - 38 let ......    a jako  zlatý hřeb večera  : 2 roky po odchodu do důchodu utekl  od své poslední manželky se 4 dětmi a vrátil se zpět k té úplně první, kde už měl klid a jen občas vídal vnoučata své nejstarší dcery -------   to jen  pro odlečení  .......  pussa

BB

Není tady

#13 24. 1. 2008 15:18

Rena
♥♥♥♥♥♥-

BB, klidně ať si pánové mění manželky,jak fusekle,ale sakryš proč to musí odnášet jejich děti.Jo můj manžel je v porovnání s ostatníma zlatej a jsem fakt ráda,že už máme emoce trochu stranou,ale bohužel manžel je zas tak stranou nemá.Nechápu to,protože milenku má on,tak jsem myslela,že bude dřív v pohodě než já.

Není tady

#14 24. 1. 2008 15:23

BB
♥♥♥♥♥♥-

Rena napsal(a):

BB, klidně ať si pánové mění manželky,jak fusekle,ale sakryš proč to musí odnášet jejich děti.Jo můj manžel je v porovnání s ostatníma zlatej a jsem fakt ráda,že už máme emoce trochu stranou,ale bohužel manžel je zas tak stranou nemá.Nechápu to,protože milenku má on,tak jsem myslela,že bude dřív v pohodě než já.

Jestli on netrpí pocitem viny a nesnaží se to přehodit na tebe????? Teba vidí, že udělal kravinu  a neví, co s tím .....   roll

Taky ty " rozsévače" nechápu. Někteří pánové to mají asi tak, že veškerá práce s dětma končí jejich výrobou. Ostatní už je na matce ......   dumbom

BB

Není tady

#15 24. 1. 2008 15:26

martinF
♥♥♥♥♥--

BB napsal(a):

Rena napsal(a):

Jestli on netrpí pocitem viny a nesnaží se to přehodit na tebe????? Teba vidí, že udělal kravinu  a neví, co s tím .....   roll

Taky ty " rozsévače" nechápu. Někteří pánové to mají asi tak, že veškerá práce s dětma končí jejich výrobou. Ostatní už je na matce ......   dumbom

ona je s dětma nějaká práce?, já myslel, že je to radost smile

Není tady

#16 24. 1. 2008 15:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Koľko radostí si zanechal bývalým ženám, keď si odchádzal rozsievať inam? wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#17 24. 1. 2008 15:32

Rena
♥♥♥♥♥♥-

BB, ten můj tvrdí,že vše je moje vina,protože jsem se odstěhovala,ale když jsem to s ním kdysi chtěla řešit,tak mě vyhodil a vyřešil to milenkou.

Není tady

#18 24. 1. 2008 15:32

BB
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

BB napsal(a):

Rena napsal(a):

ona je s dětma nějaká práce?, já myslel, že je to radost smile

Ne, samozřejmě, že není .... jen některé divné ženské se na to vymlouvají  dumbom  dumbom

BB

Není tady

#19 24. 1. 2008 15:33

martinF
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

hihi, já to měl naopak, ....ona byla selkou, měla brázdu velkou smile

Není tady

#20 24. 1. 2008 15:34

Rena
♥♥♥♥♥♥-

S dětma je pohoda,klídek tabáček.....

Není tady

#21 24. 1. 2008 15:40

BB
♥♥♥♥♥♥-

Rena napsal(a):

Jasně .... někteří  taťuldové nevědí o co přicházejí ......

Prchám ... jdu se spotit  na spinnig .... krev se mi proběhne potrubím, vyplaví se mi endorfiny a celý zbytek večera budu milá, příjemná a zahřátá na provozní teplotu    big_smile   big_smile   big_smile   big_smile
Zdárek zítra ....    godlike

BB

Není tady

#22 24. 1. 2008 15:45

martinF
♥♥♥♥♥--

BB napsal(a):

Rena napsal(a):

Jasně .... někteří  taťuldové nevědí o co přicházejí ......

Prchám ... jdu se spotit  na spinnig .... krev se mi proběhne potrubím, vyplaví se mi endorfiny a celý zbytek večera budu milá, příjemná a zahřátá na provozní teplotu    big_smile   big_smile   big_smile   big_smile
Zdárek zítra ....    godlike

počkej, endorfiny, to jsou snad ty příjemný ne?, po sexu a po čokoládě a tak?, aha, jako že se ti vyplaví, tos asi myslela jako že se z nějakého místečka vyplaví do více částí těla

Není tady

#23 24. 1. 2008 15:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

martinF napsal(a):

Selima napsal(a):

smile tak to je dobre, že ju nemusíš orať... tummenupp

Brita

Není tady

#24 24. 1. 2008 15:53

martinF
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

martinF napsal(a):

Selima napsal(a):

smile tak to je dobre, že ju nemusíš orať... tummenupp

akorát to dítě bych rád častěji viděl, ale nemůžu mít všechno, že jo....

Není tady

#25 24. 1. 2008 15:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Držím palce, aby sa to aj s tým dieťaťom nejako utriaslo, v záujme všetkých zúčastnených. BI. wink

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí