3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Jak je Nety?? Neví?
A jak se má ty?
Není tady
Tinu jak se můe takle ptát ?
Není tady
Nety se teď nějak neozývá, asi toho má dost
a já u toho mám taky dost - práce, kola, dva raubíři na starání, třetí na vztekání - ale nestěuju si, jaký si to udělá, takový to má, a já si to asi neudělala a tak patně, nebo co
zítra vstávám o půl sedmé, tak mi drte palce, a to zvládnu, takové věci dělám maximálně jednou za měsíc
Není tady
Tino, ty tyrane, to mi tu vůbec nepi, takové věci já dělám maximálně o víkendu!!!!!!!!!
Jeí ty vánoce by se mohly zase vrátit, byly tak krátké a krásné! a jak jsem se o nic vyspala a uila si postele
Není tady
mám zkouku - jupí, apoň jednu
musím zatnout, abych tu kolu letos dorazila - take tu s váma končím a basta
no, to si raději rozvolním studium asi...
jinak Májo - ale před půlnocí spát nechodím a jetě tak 4x za noc vstávám k Matýskovi... take kdy můu, naháním to ráno, proto ten ok - a bylo to fakt hrozný, jetěe teď mám tři dny vegáč pracovat jdu zase a v pondělí...
Není tady
Tinu, tak to gratulujeme
Není tady
týýý jóóóó, to je baba ikovná!!!!!!
Není tady
a je po Nety nebo po Haberovi ? ( doufám e to on se stal tatínkem, nebo jsem něco provihla??? .)
Není tady