|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jak je Nety?? Nevíš?
A jak se máš ty? 
Není tady

Tinuš
jak se můžeš takle ptát ? 

Není tady
Nety se teď nějak neozývá, asi toho má dost
a já už toho mám taky dost - práce, škola, dva raubíři na starání, třetí na vztekání - ale nestěžuju si, jaký si to uděláš, takový to máš, a já si to asi neudělala až tak špatně, nebo co 
zítra vstávám o půl sedmé, tak mi držte palce, ať to zvládnu, takové věci dělám maximálně jednou za měsíc 
Není tady
Tino, ty tyrane, to mi tu vůbec nepiš, takové věci já dělám maximálně o víkendu!!!!!!!!! 
Ježíš ty vánoce by se mohly zase vrátit, byly tak krátké a krásné! a jak jsem se o nic vyspala a užila si postele 
Není tady
mám zkoušku - jupí, apoň jednu 
musím zatnout, abych tu školu letos dorazila - takže tu s váma končím a basta 
no, to si raději rozvolním studium asi...
jinak Májo - ale před půlnocí spát nechodím a ještě tak 4x za noc vstávám k Matýskovi... takže když můžu, naháním to ráno, proto ten šok - a bylo to fakt hrozný, ještěže teď mám tři dny vegáč
pracovat jdu zase až v pondělí...
Není tady

Tinuš, tak to gratulujeme 

Není tady
týýý jóóóó, to je baba šikovná!!!!!!
Není tady
a je po Nety nebo po Haberovi ? ( doufám že to on se stal tatínkem, nebo jsem něco prošvihla??? .
)
Není tady