|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
:lol:tzn. že můžu nadávat a nezabanujou mě? to je sjůůůpr
Není tady
no může na tebe přijít moderátorka... ta... víš která.... dávej bacha, vzpomeň na kámošku 
Není tady
jen tak mezi námi, tady ještě nějaká moderátorka je?
Není tady
jj sleduje nás..... 
Není tady
dneska nejdeš domů???? se tam bojíš???,
Není tady
jj bojim, tam je holčička..
tak čekám na drahouška, když jsme dva tak nás nepřepere 

Není tady
jj to je rozumný rozhodnutí..... a chodíte dovnitř pospolu, nebo jeden předem a druhej zadem?
Není tady
nemáme zadem 
tak nejdřív obejdem celej dům a nakouknem do oken... a vstupuju zásadně až jako druhá 
Není tady
koukáš na americký akční filmy???? se nauč ještě dělat kotrmelce 
se dějou věci... povídám, že se mám skvěle, že... dcerka mi napsala, tuhle men kontaktovala ale te´D UŽ MI I NAPSALA....
Není tady
a vůbec je to nějaký divný..... manžílkovi jsem dnes od plic řekla co si myslím.... doma jsem prohlásila, že si vezmu hypotéku a spravím střechu.... s kamarádem jsem se rozkmotřila a´t jsem to neměla v úmyslu ale když na to došlo, zvládla jsem to... nějak zvládám, co si usmyslím 
Není tady
Nazdar dámy furt klábosíte??
jj, a ty?
Není tady
Já jsem tu jen na skok. Za chvíli vyráží do pryč.
a já zase jen čekám než mi zchladne zálivka
tedy už zchladla, tak zase někdy 
Není tady

neboj Jájo, nebo kdo se to ptal, ještě tu tak 3-4 zůstávají 
více či méně aktivní......

Není tady
mala.popelka napsal(a):
neboj Jájo, nebo kdo se to ptal, ještě tu tak 3-4 zůstávají
více či méně aktivní......
No tak to fakt není moc.

Mayo, já tím myslela ty, které koukají..... moderátorek tu samozřejmě zůstává více, což bys mohla zjistit, kdyby ses podívala do seznamu uživatelů.... teda zatím, počítám, že se to změní

Není tady

a já mažu do lékárny, tak se tu mějte 

Není tady
Jo popelko já už se dívala a je tam pár lídí, které jsem tady ještě v životě neviděla.
tak musíš lépe koukat 
Není tady

neboj, už jenom týden 

Není tady
pak oslepne???
Není tady

ale kdeže
ale kdo ví, kolik toho ještě bude moct vidět 

Není tady
že váháš!
Není tady