|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
a je to..... přijde jednou za týden na půl hodiny v monterkách.... to je návštěva syna, kdyby to nebylo poznat..... dozvěděla jsme se, jak se má špatně, že nemá peníze
synek měl narozeniny... jsme si myslela, že táta o tom ví stejně dlouho jako já
Není tady

supr táta, jen co je pravda :\

Není tady
ale venku je pořád tak krásně
jak na jaře.... jsem včera podlehla zprávám o počasí a přidala na kotli aby jsme náhodou neumrzli a venku se dá být v tričku 
sněženky mají tolik poupátek....
Není tady
Hezké počasí to alespon člověku trochu přidá na náladě. No sněženky ty mám ráda. 
Já miluju slunko a jaro, a ten vzduch - akorát ta práce mi k tomu nesedí.
No co se dá dělat, končím s moderováním, bude víc času 
Není tady
nj, taky jsi věřila dlouho 
Není tady
jé Májo, taky máš ráda pod jménem srdíčka 
Není tady
a slušej jí, že jo? skoro jako mně 
Není tady

Májo, jak jsi se dostala k těm srdíčkám ? 

Není tady
jj slušej, jsou krásný 
Není tady
No jirka nás kdesi dole vyzval že kdo že chce být loaiální a nechce vykřikovat že Kouba je blbec............... a já si tím nebyla jistá 
Není tady
bych nechtěla bejt moderátorka... to už nemaj svobodu slova? 
Není tady
Vidiš, já jsem furt přemýšlela co mně na tom přišlo tak omezujícího a ona to byla ta svoboda slova. Jak ty umíš nádherně formulovat!!! 
Není tady
kuju se z tý chvály až červenám 
Není tady
tak tě májo vítám mezi lidi, co si můžou říkat, co si myslí 
Není tady
Jája je fakt dobrá..... někdy tto podá tak skvěle, že nevím, jestli mi nadává, něbo něco sděluje 
Není tady

tak teď nevim - mě chválíš nebo haníš 
Není tady
Já když jsi s tím sekla, jsem byla rozhodnutá že to ještě zkusím "vydržet", protože ono od mé žádosti o zproštění uplynulo teprve tak půl roku, tak měsíc míň nebo víc.......
jen když to Jirka formuloval takto, tak mi ty prsty samy napsaly slovo .........
Není tady
nj, těch, co žádaly před půl rokem je víc...
Jájo.... jak bych tě mohla chtít urážet 
svině kachny mi ožraly všechen zimní porek až k zemi:( jsem ho musela tahat rýčem
Není tady
no jak asi... NIKDY
ti nezapomenu toho optimistu cos mě jím nazvala
takový sprostý slovo 
Není tady
Hele.... nezlob, znám i horší slova... třeba milující matka 
Není tady
FŮŮŮŮŮŮJ
s tebou nebudu mluvit, když na mě budeš takhle ošklivá 

Není tady
jsem neřekla, že jsi to ale ty, víš, tak nebuď tak chytlavá 
Není tady