|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Svátek mají všichni Zdeňkové, všem Zdeňkům přeji tedy krásný a úspěšný den 
je tu někdo, kdo si chce pokecat?
Není tady

já, ale to asi nebude to pravé ořechové 

Není tady
proč ne????
s tebou se kecá hezky.....
Není tady

nevím, jestli je žádoudí, aby tady moderátorka tak zaplňovala DB 
ještě kvůli nám zruší chat, neblááázni 

Není tady
prosím tě, ony moderátorky nesmí psát více příspěvků, nebo planě plkat????? Ježkovy zraky, to jsme zdrhla právě včas 
si založím chat jinde, páč dokál nebudu sprostá a vnucovat kosmetiku či jiné zázračné věci, případně psát osobní názory na některé ....... tak mi vyhodit nemůžou
a i kdyby, vlezu zpátky oknem 
Není tady

to je mi jasné
že se nenecháš jen tak odradit 

Není tady
nj, na to vem jed 
Není tady
úúúúú tadýýýýýýý!!!!!
Není tady
holky moje , nemůžete si mi podívat na ten příspěvek co je na vedlejsím chatu: zkouška. Já s tím neumím hnout .-/
a jinak se mám úžasně, když je ta slunečná středa
vy, vidím, taky
Není tady
Májajája napsal(a):
Ahoj, není tu někdo nadprůměrně geniální? Potřebuju zjistit, kolik kilo kamení je třeba k zakrytí 30m2 zahrádky, když se jen rozsype po pvrchu, přičemž se dá předpokládat, že 1m3 je 1,6t.
Já se jdu oběsit, já na to nedošla.
asi 6 tun, ale to když chceš posypat dost silnou vrstvu - aby neprolezl plevel, 5 by mohla stačit
pokud jen slabě - třeba kvůli bahnu, tak 3 - 4
Není tady
Všechny zdravím. Přeji pěkný den, sice tady není slunečný, ale zasněžený, ale budiž.
onehdá jsme asi 40 m2 do hloubky 25 cm posypali 9ti tunami
Není tady
cilka napsal(a):
Májajája napsal(a):
Ahoj, není tu někdo nadprůměrně geniální? Potřebuju zjistit, kolik kilo kamení je třeba k zakrytí 30m2 zahrádky, když se jen rozsype po pvrchu, přičemž se dá předpokládat, že 1m3 je 1,6t.
Já se jdu oběsit, já na to nedošla.asi 6 tun, ale to když chceš posypat dost silnou vrstvu - aby neprolezl plevel, 5 by mohla stačit
pokud jen slabě - třeba kvůli bahnu, tak 3 - 4
A když je to okrasné, jen pohledově do předzahrádky, tak můžu počítat se 500kg ( já tototiž řekla zákazníkovi :-( )

Není tady
Májajo neboj nejsi jediná já bych na to nepřišla taky. 

Májo, nešil, takhle těžké domácí úkoly takhle při krásné středě ? 
Mayo, to je divné, jsem pár km od tebe a u nás je stěží půl centimetrový poprašek a jinak krásně modrá obloha a sluníčko 

Není tady
Jů a můžeš mi dt sz, kolik tě to stálo a kde jsi nakupovala????? Profesionální deformace, omlouvám se
Není tady
Jéééééééé u nás už taky já byla naposledy venku před hodinkou a zrovna tam sněžilo a ted už zase ne. 
Holky co dneska děláte na oběd??? Já jsem před chvíli dovařila guláš. 

Mayo, neměly být dneska ty rybičky ? 

Není tady
No jo rybičky, ale ty se mi nechtěly dělat.
májo já to měla zadara akupovala u nás ale to bylo kvůli drenáži
okrasné kamínky????? na 30m2 500kg???? 
někdo je tu dvok
víš jak je malinká hormádka 2tun??
nekupovala , vezla - dovezla.. ale ty víš co myslím 
Upravil(a) cilka (23. 1. 2008 11:49)
Není tady
co je oběd??? 
já znám jen: mám hlad, nemám hlad 
Není tady

tak si zákazník připlatí no 
koupí si 5*500 kg 

Není tady
přišel na návštěvu manžílek..... ho brzy zabím.......
Není tady

ajejej......

Není tady