|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Moje holčička má moučnivku,v nemocnici nám dávali genciálku,dnes jsem byla v poradně a má ji zase ve tvářích,takže zase máme používat genciálku.
Kojíme přes klobouček,nejdřív proto,že jsem měla hodně bolavé jedno prso a aby to měla stejné tak ho používám na obě prsa,ale druhý důvod je také,že ji bradavka bez kloboučku jakoby klouže a nemůže se přisát,mluvila jsem dnes s Dr a ta si myslí,že to může být tou moučnivkou,že má problém se přisát.Máte někdo podobný problém?
Není tady
Matysek ma moucnivku take, ale gencialka je rakovinotvorna tak jsem prestala mazat. Kdyz jsem mazala,tak bylo vsechno v pohode, stacilo vynechat jeden den a je to zpet. Udajne je to problem premnozenych bakterii ve strevech a dite se toho jen tak nezbavi, pokud vim,tak mu to nema jak ublizit,takze tomu nechavam volny prubeh, casem to udajne zmizi samo.
Není tady

Slniečko a jak to máte s kojením?Hezky se přisaje?,my totiž s tím máme problém,bez kloboučku ji bradavka klouže,ale někdy i s kloboučkem má problém se přisát a někdy brečí jak ji to nejde
Není tady

Tak jsem trochu zapátrala na netu a vypadá to,že moučnivku jsme si způsobily kloboučkem,ale bude to možná těžké jí to odnaučit,protože už má návyk ach jo no pokusíme se
Není tady
Matali, u nas probehl pred tydnem totalni 3 denni bojkot,kdy rval jako tur a ani omylem se za bdeleho stavu nechtel prisat, dokonce i jednu noc mi kojeni uplne odmitl, to jsme meli moucnivku take vsude v pusince, pak jsem na radu porodni asistentky zacala opet mazat gencialkou a behem jednoho dne se vse vratilo do normalnich kojeni,ale co to bylo to nevim. Dr. tvrdi,ze jim moucnivka nemuze vadit,ze neboli, tak ja fakt nevim. Od te doby radsi mazu prubezne,aby se to malemu nevratilo.
Není tady
Sluní, mám takový pocit, že zrovna Ty homeopatii věříš, pamatuju se spravne?
V lékárně jsem kupovala nějaká homeopatika pro tu moji zabku a dostala jsem brozurku od firmy Boiron Homeopatie v pediatrii. (www.boiron.cz) Je tam uvedena vetsina problému s miminky a co na to z homeopatik dat. Divala jsem se konkrétne na moucnivku a jsou tam u ni uvedene tady ty dva typy homeopatik:
Borax (afty na vnitřní straně tváří, novorozenec spatne saje, hojne slineni)
redeni 5CH - 3x denně 1 dávku roztoku
anebo
Mercurius solubilis (oteklé bolestivé dásně, snadno krvácí)
redeni 9CH - 3x denne 1 davku roztoku
Roztok se tady tem mimiskum dela tak, ze se rozpusti 10 granuli v 1 dcl kojenecke prevarene vody a podava se v doporucenych davkach (1davka=1lzicka). Kazdy den se udela novy roztok.
Jen k tomu redeni. Treba u tech homeo, ktere jsem kupovala na zoubek, je uvedeno 9CH, pritom v lekarne mi dali automaticky 15CH. Tak to se zkus jeste preptat, jake redeni pripadne dat.
Mozna bych to zkusila, jestli by to fungovalo, pokud ano, bude to mnohem lepsi nez gencialka.
Není tady

Tak už kojíme bez kloboučku,ze začátku to bylo těžký,moc brečela,ale povedlo se a moučnivku máme jen trošku ve tvářích,myslím,že se to zlepšilo,genciálku dáváme spíš vyjímečně
Není tady