|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

schválně...... já si teda svoji aktivitu odpustím a uvidíme
hoooolky, já brzo poletím, už to vidím

Není tady

Jájo, nj, to víš, moderátorky se flákají a nic nedělají................ tak příště to necháme dýl, abys z toho taky něco měla 

Není tady
nikam nelítej.... tebe B potřebuje 
aktivita je jev, nezávislý na místu a času... tady i způsobu....
Není tady
nj je to hrůza s moderátorkama - všechno co je zajímavý smažou...
budu si stěžovat vedení 
Není tady
jájo, stěžuj..... já si taky budu stěžovat.... 
Není tady
ale komu ?????
Není tady

holky stěžujte si prosím vás na cenzuru
ta je pekelná...... v dnešní demokracii 

Není tady
nj, člověk tu nemůže ani napsat, že jeho rozvor je po*ný 
Není tady
... rozvod........
N.E.S.P.O.R.N.Ý.
Není tady

prosím vás, znáte ty dva majitele ? Kouba a Kizák..... tady mají nicky Jirka a Juraj
tak nejlépe těm, oni jsou nejkompetentnější
vám pomoci s vašimi stížnostmi

Není tady
tak já si stěžuju na to, že bez upozornění zmizel starý babinet....
Není tady

ale na tomto neexistujícím místě si milá Cilko moc nenastěžuješ 
musíš veeeejš 

Není tady
jj cenzura je tu strašná...
ani hambatou fotku sem nemůžu vložit 
Není tady

a neboj, on bez upozornění pokradmu zmizí i ten nový...... a vznikne něco........... co ještě ani majitelé neví co 

Není tady
cilka napsal(a):
tak já si stěžuju na to, že bez upozornění zmizel starý babinet....
jj a nestihli jsme si ho zkopírovat a schovat na věčný časy a nikdy jinak...
teď nevim, co jsem si myslela před 3 lety...
Není tady
veeeejš????? tsssss, radši budu žehlit a poslouchat výmluvy staršího syna, proč si nemohl uklidit......
Není tady
dyk sem si to myslela - zmizíme 
Není tady
jájo, ty máš hambaté fotky????? že se nepodělíš 
ti prozradím malé tajemství... to musíš na jiný server, sem hodit odkaz jako img a pak čekat, kdo z moderátorů si všimne 
Není tady
třeba bude originální...
teda ale nemělo by uklidit Samo? určitě to udělalo a ty po něm chceš aby po něm uklidil
a já si pudu prohlížet hambatý fotky v dceřině telefonu...
Není tady

Jájo, možná ne docela, ale budeme hodné, poslušné a pokorné ovečky, co neříkají slova jako po*no, orgasmus, onanie, erotika a vyjadřují se zásadně k tématům, jako je globální oteplování, jaderná energetika a třídění komunálního odpadu 

Není tady
nj to znám - moderátoři, nic nedělaj jen se flákaj a mažou hambatý fotky - ostudy
Není tady
to bys nevěřila .... co všechno dělaj..... kdyby doma radši uklízeli než dělali úplně zbytečné věci...... protože pak přijde jeden pán a řekne že vše ja špatně 
Není tady
Popelko, neděs mě... Ovečka už nééééééé
Není tady

Cilko, všechno je úúúúúplně bubě, jak říkával můj 3letý synovec......... a nejhorší ze všech je ten, co to programuje.... neznáš ho nááááhodou ? 

Není tady
tak se podívej jak dopadnou když nebudou ovečky 
ale zato můžu klidně psát p0rno
Není tady