|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
aha jsem si dosud myslela, že vulgarita je to první, co by moderátor dělat neměl
tedy moderátor může user ne 
Není tady

ne, nikdo by neměl......

Není tady
Je jej tak to jsem zrovna nechtěla aby se tady začlo probírat co kdo může a co ne. Radši mi napište jakpak se máte???
ahoj, mám se obvykle, pálí mně oči a jsem vzteklá, abych to napsala tak jaksi hezky.
Není tady

Májo nebuď vzteklá, dej si rumík 
Mayo, máme se jak si zasloužíme..... čili nevím jak u tebe, ale v mém okolí asi všimchni děsně zlobili 

Není tady
Tak to jo. No dneska je tady těch lidí vzteklých víc ne jen ty Majo neboj.
Tak u mě v okolí byli asi všichn i zase hodni. Akorát to počasí je na nic furt akorát prší. 

u nás normálně padaly kroupy..... v lednu...... jsem koukala jak v Jiříkově vidění 

Není tady
A tady svítí sluníčko
vy jste tady všechny 

Není tady

Host esko, my jsme ve slunečné středě 

Není tady
Ahoj, není tu někdo nadprůměrně geniální? Potřebuju zjistit, kolik kilo kamení je třeba k zakrytí 30m2 zahrádky, když se jen rozsype po pvrchu, přičemž se dá předpokládat, že 1m3 je 1,6t.
Já se jdu oběsit, já na to nedošla.
Není tady