|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Musím říct, že ten plesový večer -či ráno, bylo pro mně nějak důležité, ani ne že jsem to nakonec neukočírovala, ale staly se tam takové tři zásadní věci, nebudu tu sofistikovat, ale víš jak to je, ono se nic nestane, ale je to důležitější než události poslendích dvou let :d
Není tady
bys asi nevěřila, ale jsem totálně střízlivá....
Není tady
Ale jo, a já jsem taky, cpu do sebe pomelo 
Není tady
jo takové stavy mívám také..... a pak se divím.... prostě si někdy vychlastat mozek i pomáhá 
Není tady
ale to se stalo ještě před tím, než jsem začala pít - teda dvě ze tří, ale ta nejsilnější až na konec
, ale jsem za to moc ráda.
A teĎ se moc omlouvám, ale jdu pověsit prádlo a uložit tělo vedle toho co má miláček , krásnou dobrou noc.
Není tady

tak se jdu podívat co je nového..... koukám, že pan Kouba čte, s jakým nadšením jsme přivítaly jeho vítr.....

Není tady

ovšem hlavní je, že tahle drbárna nezatěžuje DB 

Není tady
tohle určitě ne
mělo by?????
Není tady

já už nevím, tady je vlastně po zásahu pana půlmajitele všechno perfektní 

Není tady
jj úplně.....
vidím samá pozitiva... jen samý klady a plusy....
Není tady

a sociální jistoty.... a za 5 let dovolená v Jugoslávii, pak první dítě, první auto, další dovolená v Bulharsku.... druhé dítě.............

Není tady
ne, to ne.... jedno stačí... beztak je z vaničky venku .....
Není tady
cilka napsal(a):
proč Mayo??? tohle by jsi si měla nechat pro sebe
jsou tam lidi jako jinde
To možná jo, ale furt mi nemůžou odpustit, žejsem napraskala tu Kačinu reklamu.- Od te doby se tam se mnou nebavi ani noha od židle. Ale mi to je jedno.
Májajája napsal(a):
cilka napsal(a):
nj mayo, jako moderátorce ti nikdo z adminů nevysvětlil jak se tady stránkuje?
tak já ti to prozradím
v nastavení - zobrazení - počet témat na stránku a počet příspěvků máš dvě políčka, do obou napiš 100 a je totak tohle nevím ani já,
mimochodem Mayo, než se prolouskám dalšími deseti stránkami, kam try chodíš na kursy vaření, rýži k rajské a rybí omáčku ke špagetám jsem, přísahám na holý pupek, nikdy neslyšela
Neslyšela třeba ta rybí omáčka je recept moji babičky a je to fakt výborné to bys musela vyzkoušet.
To si nemyslím, 7 se nás schází už skoro 2 roky a je to super. 
Jestli to nebude něčím jiným , neuvažovala jsi o tom!!!Přijali jsme Tě, ikdyž jsi skoro o generaci, a bylo to v poho.Než ........pro nic za nic.
A nezlob se, ale jako moderátorka, by jsi měla mít nějakou úroveň! Slovo hov.o jde nahradit i jiným slovem.
Maya.82 napsal(a):
To babinetí setkání je fajn. Akorát to Ostravské stojí za hov.o.
Není tady

Maya.82 napsal(a):
Májajája napsal(a):
cilka napsal(a):
nj mayo, jako moderátorce ti nikdo z adminů nevysvětlil jak se tady stránkuje?
tak já ti to prozradím
v nastavení - zobrazení - počet témat na stránku a počet příspěvků máš dvě políčka, do obou napiš 100 a je totak tohle nevím ani já,
mimochodem Mayo, než se prolouskám dalšími deseti stránkami, kam try chodíš na kursy vaření, rýži k rajské a rybí omáčku ke špagetám jsem, přísahám na holý pupek, nikdy neslyšelaNeslyšela třeba ta rybí omáčka je recept moji babičky a je to fakt výborné to bys musela vyzkoušet.
no tak třeba my děláme k těstovinám nebo špagetám omáčku z tuňáka 
a s těmi počty příspěvků na stránce -- to víte, kdybych neměla Cilku a netrávila tady 2 noci vyhazováním a přesouváním příspěvků, možná bych to dodnes taky nevěděla. 

Není tady
Je ty už jsi tu tak brzy???
Už mě začíná velmi sr.t jak se lidi furt navažejí do toho moderátorství. Ty jsi moderátor tak musíš mít uroven, ty jsi moderátor nesmíš mít svůj názor, nesmíš se vyjádřit musíš být nestranna. Ale o tom to vubec není.!!!!!!! S timhle at už jdou všichni do prd.le. Asi JE lepší být jen normální uživatel aby člověk mohl některé poslat tam kam patří a konečně říct co si o nich myslí.

Mayo, nemysli si, pokud to uděláš jako obyčejný user, budeš cenzurována pro vulgaritu 

Není tady
Maya.82 napsal(a):
Už mě začíná velmi sr.t jak se lidi furt navažejí do toho moderátorství. Ty jsi moderátor tak musíš mít uroven, ty jsi moderátor nesmíš mít svůj názor, nesmíš se vyjádřit musíš být nestranna. Ale o tom to vubec není.!!!!!!! S timhle at už jdou všichni do prd.le. Asi JE lepší být jen normální uživatel aby člověk mohl některé poslat tam kam patří a konečně říct co si o nich myslí.
jo mayo, jsi moderátor tak musíš mít úroveň, přečti si pravidla pro moderátory, tam máš psáno, že svým chováním máš hajit zájmy babinet.cz a reprezentovat jej.
pokud toho nejsi schopna a hodláš se dál takto vyjadřovat, tak tam co posíláš všechny, jdi především ty!
Není tady
No jo popelko, ale kdo na to příjde mám takový pocit, že tady už se to moc neřeší. Ach jo nechápu proč ti lidi nepochopí, že to děláme vlastně svým způsobem kvuli nim a chovaji se takto. 
mala.popelka napsal(a):
Mayo, nemysli si, pokud to uděláš jako obyčejný user, budeš cenzurována pro vulgaritu
a jako moderátor ne???
Není tady
Mám takový pocit, že pujdu. Tady se to stejně začíná nějak rozpadat. Začínám uvažovat, že bych se přidala k obyčejným uživatelům.

Cilko, jako moderátor se tak preventivně ani na sklo nevyjadřuju, takže ne 

Není tady

Kdybych měla napsat všechno co si o některých věcech myslím...... moje přípěvky by občas vypadaly asi takhle:
to je ale ************ a **************** já se na to ************** a ************* ten *************

Není tady