29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky lidičky, potřebuji poradit s čištěním sprchového koutu - stále mi na něm zůstávají kapky a ty když uschnou tak nejdou vyčistit běžným práškem. Máte nějaký tip jak čisti černé a průhledné bezpečnostní skla? Moc děkuji za rady
Není tady
Tak s černým ani bezpečnostním fakt nevím, ale já si koupila běžný čistič na okna. (Mr.Mus.... - modrý) a všechna skla jsou OK.
Napadá mě ještě, co takhle něco special. na auto okna?
Není tady
A co švédská utěrka? Já s ní třeba přejedu baterie a jsou úplně bez kapek a skvrnek.
Není tady
a pouzivam na sprchac cif na koupelny a jsem spokojena
Není tady
no zkoušela jsem švédskou utěrku a ty kapky nějak moc nelikviduje. Cif jsem nezkoušela - po tom cifu to mám pak i do sucha vytřít, aby tam nezůstávaly mokré kapky, které dělají ty kamencové skvrny?
Není tady
pouzivam cif v kombinaci se svedskou uterkou, nastrikam cif, umyju svedskou uterkou a pak uz to nemusis vytirat dosucha
Není tady
ja mam zase sprchovy kout jen vydlazdickovany, uz jsem tak byt dostala a docela se mi to libi a nechci to menit, s dlazdickama problem neni, ale tezko se cisti spary, ma s tim nekdo zkusenost?
Není tady
konstance: na čištění spár prodávají speciální čistící gumu,ale osobně s tím nemám zkušenost
Není tady
Na čištění spár a skla ve sprchovém koutě mohu vřele doporučit tzv.parní čistič - píšu o něm na vlákně Domov-parní čistič.
Není tady