Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 23. 1. 2008 15:59

martinF
♥♥♥♥♥--

Re: Špatná zpráva

Anda napsal(a):

martinF napsal(a):

Anda napsal(a):

Čoveče, jestli jsi příjmením Procházka a teď přehrabuješ to, co si myslím, nechtěl bys zajít na kafe? Případně poslat balíček?

hihi, znáš to, kdo rychle dává, dvakrát dává.................přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno smile

Srabe.. Teď už ti chybí jen poučky o zrcadlení

te´d tomu nerozumím, jsem srab protože jsem nereagoval na to kafe, nebo že ti nechci poslat balíček peněz?

Není tady

#102 23. 1. 2008 16:03

Anda
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

Anda napsal(a):

martinF napsal(a):

hihi, znáš to, kdo rychle dává, dvakrát dává.................přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno smile

te´d tomu nerozumím, jsem srab protože jsem nereagoval na to kafe, nebo že ti nechci poslat balíček peněz?

Že se tu oháníš pořekadly místo toho, abys přiznal barvu a svoje statky spravedlivě přerozdělil. A to kafe taky zabolelo. Nevím, jestli po tak ošklivém odmítnutí dnes usnu...

Není tady

#103 23. 1. 2008 16:05

martinF
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

martinF napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Mohla, ale nemusím, že ne? wink

Mám totiž práci, vymejšlím už konečně SAZEBNÍK wink

no tak po práci, já nechvátám, když jsem to vydržel do teď..............., peníze ani sazby nejsou problém, kdyby bylo všeho jako peněz...........

Týýýýý brďo fááákt???
No tak to máme různý momentální absence. Hele jestli máš metr devadesát, něco mezi 40 - 45 a HLAVNĚ mně nebudeš otravovat žárlivostí a kontrolami, tak to dáme dohromady, ju???
Já tě připravím o prachy a při tom tě krááááásně povedu i navedu, klidně i podvedu winkstoltvissla
Teda co to kecám! Ulehčím ti od problémů a zároveň i od peněz.
Nu a pokud žádné problémy nemáš, neboj, vono se to poddá, pod mým vedením se něco jisto jistě objeví lol
(že souhvězdí naše? pussa )

tak bohužel neodpovídám výškou, nikdy jsem nežárlil, (ale taky se mi to jednou vymstilo), no a to bych právě nechtěl, být ve vztahu pod vedením smile

Není tady

#104 23. 1. 2008 16:10

martinF
♥♥♥♥♥--

Anda napsal(a):

martinF napsal(a):

Anda napsal(a):

Že se tu oháníš pořekadly místo toho, abys přiznal barvu a svoje statky spravedlivě přerozdělil. A to kafe taky zabolelo. Nevím, jestli po tak ošklivém odmítnutí dnes usnu...

třeba usneš líp než po kafi, kofein prý povzbuzuje, hele tolik peněz nemám, abych mohl jen tak rozdávat, nabízel jsem Pandořřee za to když mě rozebere, že to není problém, do hrobu si je nevezmu, ale rozdávat na potkání...........
kafe ti zaplatím, ale tenhle týden to nezvládnu

Není tady

#105 23. 1. 2008 16:20

Anda
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

Anda napsal(a):

martinF napsal(a):

třeba usneš líp než po kafi, kofein prý povzbuzuje, hele tolik peněz nemám, abych mohl jen tak rozdávat, nabízel jsem Pandořřee za to když mě rozebere, že to není problém, do hrobu si je nevezmu, ale rozdávat na potkání...........
kafe ti zaplatím, ale tenhle týden to nezvládnu

Tak briliantový náušky za 40.000 Vandulka zase mít nebude..Kua, to je život

Není tady

#106 23. 1. 2008 16:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

martinF napsal(a):

tak bohužel neodpovídám výškou, nikdy jsem nežárlil, (ale taky se mi to jednou vymstilo), no a to bych právě nechtěl, být ve vztahu pod vedením smile

Tak zase nic...
No pokročíme: vážně si myslíš, že se ti vymstilo právě to, že jsi nežárlil???

A jak mám chápat to, že bys právě ve vztahu nechtěl být pod vedením??? To jako elektrickým???

Já osobně se ráda nechám vést, pokud vím, že mne partner dovede někam, kam bych bez jeho pomoci nedošla nebo došla za podstatně delší dobu a cenu nějakých útrap.
Ovšem i tady samozřejmě platí "každý chvilku tahá pilku". Takže to musí funguvat i naopak.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#107 23. 1. 2008 16:31

martinF
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

martinF napsal(a):

Tak zase nic...
No pokročíme: vážně si myslíš, že se ti vymstilo právě to, že jsi nežárlil???

A jak mám chápat to, že bys právě ve vztahu nechtěl být pod vedením??? To jako elektrickým???

Já osobně se ráda nechám vést, pokud vím, že mne partner dovede někam, kam bych bez jeho pomoci nedošla nebo došla za podstatně delší dobu a cenu nějakých útrap.
Ovšem i tady samozřejmě platí "každý chvilku tahá pilku". Takže to musí funguvat i naopak.

no asi by mi žárlení nepomohlo, no vidíš první věc jsi mi pomohla si uvědomit a dokonce zadarmo smile

Není tady

#108 23. 1. 2008 16:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

martinF napsal(a):

no asi by mi žárlení nepomohlo, no vidíš první věc jsi mi pomohla si uvědomit a dokonce zadarmo smile

No vidíš, jaká jsem hodná holka misionářka wink

Hlouběji tady asi už nepudem, abych taky jako většina misionářů nedopadla roll
Nicméně zadara to nebylo, já si zase uvědomila, že ten ceník je ale úúúúplně blbě! Děkan pussa

Není tady

#109 23. 1. 2008 16:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pandorraa napsal(a):

martinF napsal(a):

safra určitě pár měsíců jsem nereagoval na ty kecy o zrcadlení a dneska jsem zase zareagoval, nevíte někdo co mi to zrcadlí?smile

Jasně. Znáš tu pohádku a královně, co se pořád ptá zrcadla, kdo je v zemi zdejší nejkrásnější?
A ta bestie nablejskaná si dovolila říct, že Sněhurka lol lol lol
No a co udělala královna???
Ha?

Zmydlila Šmudlu. lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#110 23. 1. 2008 16:49

Somaia
Host

Selima napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

martinF napsal(a):

safra určitě pár měsíců jsem nereagoval na ty kecy o zrcadlení a dneska jsem zase zareagoval, nevíte někdo co mi to zrcadlí?smile

Jasně. Znáš tu pohádku a královně, co se pořád ptá zrcadla, kdo je v zemi zdejší nejkrásnější?
Ha?

Zmydlila Šmudlu. lol

Diky Brute, to bude mít Pisatel zítra přímo orgie, až se to dočte. Ano přiznávám nejdříve jsem nakopala zrcadlo a pak zmlátila Šmudlu.
Ale to je teda pohádka s nějakým divným koncem... nebo ne???? Pandorra asi neměla původně  na mysli naší zmodernizovanou verzi???

#111 23. 1. 2008 17:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Sorry, neodolala som... ale to Zrkadlo a tak... chápeš... dostalo ma to, no.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#112 23. 1. 2008 18:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Somaia napsal(a):

Selima napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ha?

Zmydlila Šmudlu. lol

Diky Brute, to bude mít Pisatel zítra přímo orgie, až se to dočte. Ano přiznávám nejdříve jsem nakopala zrcadlo a pak zmlátila Šmudlu.
Ale to je teda pohádka s nějakým divným koncem... nebo ne???? Pandorra asi neměla původně  na mysli naší zmodernizovanou verzi???

Ale Som, beruško, přece nikdo nemohl vědět, co se z tebe vyklube smile)))
Jj..a co teprve ten úžasnej a rozvážnej Prófa, kterej na tebe vzal krumpáč a buch do hlavičky, potvoře jedný smile))
No není to úžasný, že při skupinový terapii může být i legrace???
Za to potom...co.....

Není tady

#113 23. 1. 2008 18:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A ja, buldozér, zrazu že Snehulienka... dudlik gazdiná u rovno siedmich chlapíkov... Krásavica nenávidená... usch Jj, to jsou paradoxy.

Brita

Není tady

#114 24. 1. 2008 7:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Selima napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ha?

Zmydlila Šmudlu. lol

Až na to, že nechápu je to v pohodě. Orgie co to je to se maže na chleba? Já nevím ale Sněhurka byla královnou ne??? A nebo že bych zase četl jinou pohádku?

Upravil(a) Pisatel (24. 1. 2008 7:16)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#115 24. 1. 2008 9:27

Somaia
Host

Pisatel napsal(a):

Až na to, že nechápu je to v pohodě. Orgie co to je to se maže na chleba? Já nevím ale Sněhurka byla královnou ne??? A nebo že bych zase četl jinou pohádku?

Máš v té pohádce  nějaký zmatek, tak znovu: osoby a obsazení v pohádce o Sněhurce jsou:
1) Sněhurka
2) Zlá, ale krásná!!!!! královna ( Sněhurčina Macecha)
3) Myslivec
4)Princ
5) Sedm trpajzlíků
6) Kouzelné zrcadlo

#116 24. 1. 2008 12:10

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Máš v té pohádce  nějaký zmatek, tak znovu: osoby a obsazení v pohádce o Sněhurce jsou:
1) Sněhurka
2) Zlá, ale krásná!!!!! královna ( Sněhurčina Macecha)
3) Myslivec
4)Princ
5) Sedm trpajzlíků
6) Kouzelné zrcadlo

A není těch postav nějak moc? Už jen 7 trpaslíků každej princ má tak jednoho smile. A co tam děláí myslivec ten je snad z Babičky ne  a kde je vlk? Nějak zmatená pohádka nemyslíš?
Já asi znám jen závěr kdy se Královna Sněhurka ptá a kdo je na světě nejkrásnější a odpoví zrcadlo ty a pak s králem žili štastně a pokud neumřeli žijí až do dnes, že by zas nějaká moderní pohádka od Pan jako Pohádka pro Šokelima?

Upravil(a) Pisatel (24. 1. 2008 12:11)

Není tady

#117 24. 1. 2008 12:36

Somaia
Host

jojo stolt máš v tom bordel, Pisateli, dojdi do knihovny...přečti si jí ... pak se můžeme bavit dál big_smile

#118 24. 1. 2008 12:52

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

jojo stolt máš v tom bordel, Pisateli, dojdi do knihovny...přečti si jí ... pak se můžeme bavit dál big_smile

Knihovna to je ta budova kde jsou takové ty obdélníčky popsané nějakými znaky. Holka tam dojít mohu, ale ještě jsem se neaučil číst, mě pohádky přednáší Pan .-) a teď Ty pussa

Není tady

#119 24. 1. 2008 23:41

x62358
Host

Pisateli knihovna je když.....dej bacha tyhle slova jsou od pravý a nefalšovaný knihovnice která se převlíká za účetní lol

#120 25. 1. 2008 7:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

ffly napsal(a):

Pisateli knihovna je když.....dej bacha tyhle slova jsou od pravý a nefalšovaný knihovnice která se převlíká za účetní lol

No a vidíš já pořád říkám že je vše jinak. A nidko mě nevěří. (Hele a má ta knihovnice aspoň paravánek když se převláká a nebo to dělá veřejně smile )

Není tady

#121 25. 1. 2008 21:33

Alivka
♥------

Tak lidičky, to jsem ještě já. Píšu až dnes, jelikož jsem se ze všeho musela vzpamatovat a neměla jsem nějak sílu psát ani semka. Mám pro vás asi úplný závěr toho všeho.

Skončila jsem u toho, jak jsem JÍ volala a pak jsme zavěsily. Druhý den jsem MU chtěla poslat jenom SMS nebo mail, že mu moc děkuju, že mi lhal a nedokázal se ani přiznat, že mi to všechno, co on zapřel, potvrdila. Jenomže ona byla rychlejší, myslím si, že už to nemohla vydržet, takže mu musela volat a taky se ho zeptat na to samý co já. ON mi zavolal ještě předtím, než jsem mu stačila cokoli napsat. Seřval mě jako největší mrchu, co jsem si to vůbec dovolila jí volat (přitom jsem mu říkala, že to udělám, a on sám mi to dovolil). Řekl, že nechápe, jak můžu (JÁ !!!) ubližovat lidem a ničit vztahy !!!!!!!Jsem prý zlá, jsem magor, jsem nemocná a měla bych se jít léčit k psychoušovi a že už si ode mě nenechá, cituji, zkur.... další vztah, že JÁ už mu jedno manželství zničila (snad oba, ne?), že když jsem věděla, že je ženatý, tak jsem to měla ukončit !!!!!! Taky mu prý nemám už nikdy volat a dal mi sbohem. Za všechno prostě můžu já a on je ten vítěz, ten, který se vůbec ničeho nedopustil a vůbec nikomu neublížil. Došla mi slova, nemohla jsem v tu chvíli ze sebe vydat nic kloudnýho a chtělo se mi začít smát. V tu chvíli mi konečně došlo, s jakým člověkem jsem měla tu čest. Konečně se mi otevřely oči dokořán a začala jsem ho nenávidět a ta zamilovanost, která ve mně do té chvíle byla i přesto, co jsem se dozvěděla, ta nějak úplně zmizela ......

Až dneska jsem se z toho tak nějak vzpamatovala a musím začít nový život, i když to bude asi těžký. Takovouhle ránu jsem teda nečekala a myslím si, že jsem si to ani nezasloužila. Měla jsem ho až moc ráda, ale teď ho nenávidím.

PS: Jak jsem se dozvěděla od své kamarádky,ONA s ním zůstává. Vůbec jí to asi nevadí, že on žil dvojím životem, že lhal i jí, dělal se mnou úplně stejný věci co s ní ... Tak jim přeju hodně štěstí a hlavně teda JÍ, protože ho opravdu bude potřebovat ...godlike

Není tady

#122 25. 1. 2008 21:44

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Hmmmmm, přeji Ti, aby od nenávisti přišlo hodně rychle k lhostejnosti, protože pak budeš z toho opravdu venku:supr: Držím moc palce:pussa:, a věř, že za to nestál, to Ti dokázal i tím, jak hází odpovědnost za svůj život na druhé....

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#123 25. 1. 2008 21:45

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Alivko, neber si do hlavy nic z toho, co ti o tobě říkal.
Je to ubohý chudák. Mohla bych napsat další spoustu nelichotivých výrazů, které mě po přečtení tvého příspěvku napadají, ale nebudu sprostá.

Není tady

#124 25. 1. 2008 21:45

L_aura
♥♥♥♥♥--

Souhlasím s Račicí, Alivko, tohle je minulost, hurá do budoucnosti!

Není tady

#125 25. 1. 2008 23:06

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Alivko to pěkny podrazak,utíkeeej!!!určitě to zvladneš!tummenupp

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí