|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Račice dračice napsal(a):
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Všichni ne martine, jen ti, co nemohou vystát, nesnášejí, nesnesou, neunesou, neskousnou, nepřekonají, oni by nikdy, nemohou pochopit, vzali by flintu s stříleli by, vytáčí je když, takovým by dali doživotí, jsou chudinky ublížení, jsou mstitelé spravedliví...a takjo někde jsem se našel:), třeba tu flintu bych někdy snad vážně bral, ale nechci s tím nic dělat a je mi jedno, co to o mě zrcadlí
Souhlasím v tomhle s Pan (mám vlastní zkušenost;)
)
martinef - s tou flintou a tím, že jsi se našel.....já s tím taky kdysi nechtěla nic dělat a bylo mi to jedno, co to o mě zrcadlilo - ale zjistila jsem, že mám větší klid a mír na duši (a míň vrásek), když mě tatáž situace dnes už nerozhodí, když s tím něco dělat chci...prostě jen kvůli tomu, abych se nerozčilovala...protože mě rozčilování příjemné pocity nepřináší znám tedy lepší
Ale, pokud někdo s tím nic dělat nechce, tak jeho věc, jen se pak nesmí divit, že bude každou chvíli kvůli někomu, něčemu spílat...tedy brát na někoho flintu a přidávát si kardiovaskulární choroby:)
My se tady přece bavíme a nerozčilujeme, copak nevíš, co je legrace?
Není tady
martinF napsal(a):
jo někde jsem se našel:), třeba tu flintu bych někdy snad vážně bral, ale nechci s tím nic dělat a je mi jedno, co to o mě zrcadlí
No ale to je tvoje věc, že je ti to jedno. Tvoje volba.
Nicméně pak nevím, proč se začínáš bát za ty, kterým to jedno není a dělat s tím něco chtějí...
Není tady
Irenka21 napsal(a):
martinF napsal(a):
jo někde jsem se našel:), třeba tu flintu bych někdy snad vážně bral, ale nechci s tím nic dělat a je mi jedno, co to o mě zrcadlí
)
martinef - s tou flintou a tím, že jsi se našel.....já s tím taky kdysi nechtěla nic dělat a bylo mi to jedno, co to o mě zrcadlilo - ale zjistila jsem, že mám větší klid a mír na duši (a míň vrásek), když mě tatáž situace dnes už nerozhodí, když s tím něco dělat chci...prostě jen kvůli tomu, abych se nerozčilovala...protože mě rozčilování příjemné pocity nepřináší znám tedy lepší
Ale, pokud někdo s tím nic dělat nechce, tak jeho věc, jen se pak nesmí divit, že bude každou chvíli kvůli někomu, něčemu spílat...tedy brát na někoho flintu a přidávát si kardiovaskulární choroby:)My se tady přece bavíme a nerozčilujeme, copak nevíš, co je legrace?
A ty nevidíš, že jsou tam smajlíky a je to psané v legraci (ikdyž podstata je vážná)
Ty jsi vážně doměnkářský typ, ale mám pro to pochopení

Upravil(a) Račice dračice (23. 1. 2008 15:05)

Není tady
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Všichni ne martine, jen ti, co nemohou vystát, nesnášejí, nesnesou, neunesou, neskousnou, nepřekonají, oni by nikdy, nemohou pochopit, vzali by flintu s stříleli by, vytáčí je když, takovým by dali doživotí, jsou chudinky ublížení, jsou mstitelé spravedliví...a takjo někde jsem se našel:), třeba tu flintu bych někdy snad vážně bral, ale nechci s tím nic dělat a je mi jedno, co to o mě zrcadlí
)
Ale, pokud někdo s tím nic dělat nechce, tak jeho věc, jen se pak nesmí divit, že bude každou chvíli kvůli někomu, něčemu spílat...tedy brát na někoho flintu a přidávát si kardiovaskulární choroby:)
já sem chodím pro zábavu....
vždyť ty vůbec nevíš, jestli někomu, nebo něčemu spílám a jestli se něčemu divím 
ani si nevzpomínám, kdy jsem se naposled rozčílil
safra určitě pár měsíců jsem nereagoval na ty kecy o zrcadlení a dneska jsem zase zareagoval, nevíte někdo co mi to zrcadlí?
Není tady
martinF napsal(a):
martinF napsal(a):
)
Ale, pokud někdo s tím nic dělat nechce, tak jeho věc, jen se pak nesmí divit, že bude každou chvíli kvůli někomu, něčemu spílat...tedy brát na někoho flintu a přidávát si kardiovaskulární choroby:)já sem chodím pro zábavu....
vždyť ty vůbec nevíš, jestli někomu, nebo něčemu spílám a jestli se něčemu divím
ani si nevzpomínám, kdy jsem se naposled rozčílil
safra určitě pár měsíců jsem nereagoval na ty kecy o zrcadlení a dneska jsem zase zareagoval, nevíte někdo co mi to zrcadlí?
už jsem odepsala Irence:D právě vy dva jste mě rozesmáli:D, když jsem si na jiných vláknech spílala:)
podle čeho ty poznáš, že já momentálně mluvila vážně
Já přepínám nálady rychlostí blesku:lol:
p.s. minimálně se divíš zrcadlení a nechápeš, jak jsi zase a znovu mohl po tak dlouhé době na to zrcadlení reagovat:lol:
jo a kde jsem psala, že by ses měl rozčilovat ty, to já psala o svém rozčilování
Upravil(a) Račice dračice (23. 1. 2008 15:39)

Není tady
Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
Nicméně pak nevím, proč se začínáš bát za ty, kterým to jedno není a dělat s tím něco chtějí...
zkusím se nad tím zamyslet, zatím mě nic nenapadlo, možná bys mohla ty pomoci, nebo mě navést, plno kolegů tě tu chválilo, mohla bys to se mnou zkusit.....
Není tady
martinF napsal(a):
Jasně. Znáš tu pohádku a královně, co se pořád ptá zrcadla, kdo je v zemi zdejší nejkrásnější?
A ta bestie nablejskaná si dovolila říct, že Sněhurka

No a co udělala královna???
Ha?
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Somaia napsal(a):
není v mém zájmu vytvářet si vlastní domněnky o nikom a o ničem. Často se stává, že kořeny našeho chování mohou být někde úúúplně jinde.
Tady na Babinetu nikdy neznáš situaci, ale to neznamená, že nemůžeš napsat, co si myslíš, tazatel si to stejně přebere podle svého.
právě proto není vhodné zastávat krajní postoje a soudit lidi, spíš vytváříš obrázek o sobě ,než že se jedná o skutečnou radu nebo pomoc.
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
Nicméně pak nevím, proč se začínáš bát za ty, kterým to jedno není a dělat s tím něco chtějí...zkusím se nad tím zamyslet, zatím mě nic nenapadlo, možná bys mohla ty pomoci, nebo mě navést, plno kolegů tě tu chválilo, mohla bys to se mnou zkusit.....
Mohla, ale nemusím, že ne? 
Mám totiž práci, vymejšlím už konečně SAZEBNÍK 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
Jasně. Znáš tu pohádku a královně, co se pořád ptá zrcadla, kdo je v zemi zdejší nejkrásnější?
A ta bestie nablejskaná si dovolila říct, že Sněhurka![]()
![]()
Ha?
nakopala zrcadlo do.....

Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
![]()
Ha?
a já jsem trpaslík nebo to jabko?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nicméně pak nevím, proč se začínáš bát za ty, kterým to jedno není a dělat s tím něco chtějí...zkusím se nad tím zamyslet, zatím mě nic nenapadlo, možná bys mohla ty pomoci, nebo mě navést, plno kolegů tě tu chválilo, mohla bys to se mnou zkusit.....
Mám totiž práci, vymejšlím už konečně SAZEBNÍK
no tak po práci, já nechvátám, když jsem to vydržel do teď..............., peníze ani sazby nejsou problém, kdyby bylo všeho jako peněz...........
Není tady
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
zkusím se nad tím zamyslet, zatím mě nic nenapadlo, možná bys mohla ty pomoci, nebo mě navést, plno kolegů tě tu chválilo, mohla bys to se mnou zkusit.....Mohla, ale nemusím, že ne?
Mám totiž práci, vymejšlím už konečně SAZEBNÍKno tak po práci, já nechvátám, když jsem to vydržel do teď..............., peníze ani sazby nejsou problém, kdyby bylo všeho jako peněz...........
Čoveče, jestli jsi příjmením Procházka a teď přehrabuješ to, co si myslím, nechtěl bys zajít na kafe? Případně poslat balíček?
Není tady
Somaia napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
![]()
Ha?nakopala zrcadlo do.....
![]()
![]()
Som a kde má zrcadlo pr*** prosím ukaž mi to jsem nepoučenej pouč

Ono já nevím co řeklo zrcadlo královně dle autora že Sněhurka, ale mě poslední dobou zrcadlo říká že prý Já Já Já Já a když mu říkám že nejsem Jájá tak říká tak mě umej :-)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
![]()
Ha?nakopala zrcadlo do.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono já nevím co řeklo zrcadlo královně dle autora že Sněhurka, ale mě poslední dobou zrcadlo říká že prý Já Já Já Já a když mu říkám že nejsem Jájá tak říká tak mě umej :-)
Zeptej se Pan, ona ti to vysvětlí... já jsem královna

Alivko, bez všech těch hlubokejch úvah, ho pošli ke všem čertům.
Jestli to táhle dva roky s váma oběma, co s ním jinýho?
Počkáš, jestli si "nechá" tebe, nebo tu druhou kandidátku? ? 
)Není tady
Pandorraa napsal(a):
Samozřejmě, situace a trable, které nás v životě potkávají, lze "přetlačit". Opřít se do nich silou a postavit si to formou: nikomu nic nedaruju.... Otázkou jen zůstává, jak dlouho to bude fungovat a za jakou cenu.
...a přivodit si kromě jiného vysoký tlak 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Všichni ne martine, jen ti, co nemohou vystát, nesnášejí, nesnesou, neunesou, neskousnou, nepřekonají, oni by nikdy, nemohou pochopit, vzali by flintu s stříleli by, vytáčí je když, takovým by dali doživotí, jsou chudinky ublížení, jsou mstitelé spravedliví...a tak
...tomu se pak říká volný pád. Dokonalí lidi na této zemi nejsou.
Upravil(a) Koloběžka.1 (23. 1. 2008 15:36)
Není tady
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
nakopala zrcadlo do.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Zeptej se Pan, ona ti to vysvětlí... já jsem královna
![]()
![]()

Som???? ty chceš abych dneska doletěl do Pece bez Pece jak budu nakopán ty vona je tam dneska zima
A nevím zda paní ředitelka je ta správná osoba, ona se s kde jakým plebsem nebaví na to má své královny a krále a otroky a jinou "havěť"

Upravil(a) Pisatel (23. 1. 2008 15:36)
Není tady
Anda napsal(a):
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Mám totiž práci, vymejšlím už konečně SAZEBNÍKno tak po práci, já nechvátám, když jsem to vydržel do teď..............., peníze ani sazby nejsou problém, kdyby bylo všeho jako peněz...........
Čoveče, jestli jsi příjmením Procházka a teď přehrabuješ to, co si myslím, nechtěl bys zajít na kafe? Případně poslat balíček?
hihi, znáš to, kdo rychle dává, dvakrát dává.................přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno 
Alivko, omlouvám se, že ti tu takhle zaneřáďuju vlákno, jinak poradit ti neumím, já bych to asi neskousnul, kdyby sem se měl dělit o nebožku ještě s milencem
Není tady
Pisateli:
No tak já ti vysvětlím, když se k tomu Pan nemá
. VČernošicích jsme si sehrály tuhle pěknou terapeutickou pohádku osobně. Já jsem byla zlá královna a Pandorra moje vypečený zrcadlo a když mi "jako" oznámila, že nejkrásnější je Sněhurka, tak jsem jí v rámci spontánní akce nakopala to... zadeček...
a to je celé...žádnou vědu a ni filozofii v tom nehledej. Jo a kdyby Pan tvrdila, že ne, tak k tomu existuje obrazová dokumentace

Upravil(a) Somaia (23. 1. 2008 15:42)
Somaia napsal(a):
Pisateli:
No tak já ti vysvětlím, když se k tomu Pan nemá. VČernošicích jsme si sehrály tuhle pěknou terapeutickou pohádku osobně. Já jsem byla zlá královna a Pandorra moje vypečený zrcadlo a když mi "jako" oznámila, že nejkrásnější je Sněhurka, tak jsem jí v rámci spontánní akce nakopala to... zadeček...
![]()
a to je celé...žádnou vědu a ni filozofii v tom nehledej. Jo a kdyby Pan tvrdila, že ne, tak k tomu existuje obrazová dokumentace
![]()
PUBLIKOVAT PUBLIKOVAT
Somi že tys špatně hrála já myslel že jsi Královna Sněhurka a ne ta zlé ošklivka káčátko.....
No já radši pro dnešek končím
Není tady
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
zkusím se nad tím zamyslet, zatím mě nic nenapadlo, možná bys mohla ty pomoci, nebo mě navést, plno kolegů tě tu chválilo, mohla bys to se mnou zkusit.....Mohla, ale nemusím, že ne?
Týýýýý brďo fááákt???
No tak to máme různý momentální absence. Hele jestli máš metr devadesát, něco mezi 40 - 45 a HLAVNĚ mně nebudeš otravovat žárlivostí a kontrolami, tak to dáme dohromady, ju???
Já tě připravím o prachy a při tom tě krááááásně povedu i navedu, klidně i podvedu 

Teda co to kecám! Ulehčím ti od problémů a zároveň i od peněz.
Nu a pokud žádné problémy nemáš, neboj, vono se to poddá, pod mým vedením se něco jisto jistě objeví 
(že souhvězdí naše?
)
Není tady
martinF napsal(a):
Anda napsal(a):
martinF napsal(a):
no tak po práci, já nechvátám, když jsem to vydržel do teď..............., peníze ani sazby nejsou problém, kdyby bylo všeho jako peněz...........Čoveče, jestli jsi příjmením Procházka a teď přehrabuješ to, co si myslím, nechtěl bys zajít na kafe? Případně poslat balíček?
hihi, znáš to, kdo rychle dává, dvakrát dává.................přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno
Srabe.. Teď už ti chybí jen poučky o zrcadlení
Není tady
Somaia napsal(a):
Pisateli:
No tak já ti vysvětlím, když se k tomu Pan nemá. VČernošicích jsme si sehrály tuhle pěknou terapeutickou pohádku osobně. Já jsem byla zlá královna a Pandorra moje vypečený zrcadlo a když mi "jako" oznámila, že nejkrásnější je Sněhurka, tak jsem jí v rámci spontánní akce nakopala to... zadeček...
![]()
![]()
Jaký že né?
To byl náhodou splněný sen nemalého počtu uživatelů babi, tak si toho považuj, že ti bylo v rámci terapeutického zaujetí dopřáno, o čem jiní mohou jen snít 
Není tady