29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
martinF napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
Ty také.Nevím, ale pokud pohrdám tak jen podle toho jak sám se cítím a jak jsem si nastavil své vidění /nemyslím to skutečné/ ale vidění svých morálních představ. Poposedni si ty, a nebo tohle jsou erupce na slunci a nov měsíce? Občas jsi inteligentní, občas jsi i moudrá ale tak nějak bych teď použil příměr z jednoho vtípku, který spíš mohu pustit na seguologickém, kdy matka představená se ptá sester po návratu do kláštěra jestli pak to dělaly. A ta poslední říká matce představené : " je to v háji ja budu muset kloktat". Jdi si vykloktat.
Kalík i Pan mají pravdu, snad i jiní, to co říkáš to sam jsi tedy když opovrhuješ opovrhuješ především sama sebou, pak tím okolím.Kalik i Pandorraa mají svoji pravdu, ne obecnou pravdu.............., možná výstižnější by bylo napsat souhlasím s Pandorroou a Kalikem
a nebo já vlastně můžu napsat, nesouhlasím v tomto s Pisatelem :-)))
Souhlas, Martine..Zase další přednáška na téma "Sebezpyt je prvním krokem k nápravě"..
Není tady
Já mám na některé druhy chlapů prostě pifku a potom nemám soudnost. Já sama nesnáším lháře a podrazáky, jsem proti nim zaujatá. Nemám je ráda ani v soukromí, ani v práci, vždy jsem si je dost vychutnala. Některá děvčata jsou ještě nepoučená životem.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Já mám na některé druhy chlapů prostě pifku a potom nemám soudnost. Já sama nesnáším lháře a podrazáky, jsem proti nim zaujatá. Nemám je ráda ani v soukromí, ani v práci, vždy jsem si je dost vychutnala. Některá děvčata jsou ještě nepoučená životem.
lhářka a podrazačka může být i ženská, neviděl bych to osobně na kokrétní vlastnost můžů
Není tady
Irenko 21 - souhlas !
Aliv - tohle jsou přesně ti týpci, kteří chtějí vše a nehodlají se ničeho jen tak lehce vzdát. Vždycky když tady někdo radil "pryč od něj" tak jsem si říkala, jak je to jednoduché napsat, ale není to tak jednoduché udělat. Teď ti poradím stejně i já "pryč, ale opravdu rychle pryč od něj" !
Není tady
Anda napsal(a):
martinF napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Nevím, ale pokud pohrdám tak jen podle toho jak sám se cítím a jak jsem si nastavil své vidění /nemyslím to skutečné/ ale vidění svých morálních představ. Poposedni si ty, a nebo tohle jsou erupce na slunci a nov měsíce? Občas jsi inteligentní, občas jsi i moudrá ale tak nějak bych teď použil příměr z jednoho vtípku, který spíš mohu pustit na seguologickém, kdy matka představená se ptá sester po návratu do kláštěra jestli pak to dělaly. A ta poslední říká matce představené : " je to v háji ja budu muset kloktat". Jdi si vykloktat.
Kalík i Pan mají pravdu, snad i jiní, to co říkáš to sam jsi tedy když opovrhuješ opovrhuješ především sama sebou, pak tím okolím.Kalik i Pandorraa mají svoji pravdu, ne obecnou pravdu.............., možná výstižnější by bylo napsat souhlasím s Pandorroou a Kalikem
a nebo já vlastně můžu napsat, nesouhlasím v tomto s Pisatelem :-)))Souhlas, Martine..Zase další přednáška na téma "Sebezpyt je prvním krokem k nápravě"..
třeba se najde někdo, komu to pomůže
Není tady
martinF napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
lhářka a podrazačka může být i ženská, neviděl bych to osobně na kokrétní vlastnost můžů
Já jsem na chlapečky a kamarádku jsem zatím takovou neměla. Takových žen se zatím straním, ale pár jsem jich poznala také.
Čím filosofičtěji na chlapa jdeš, tím zpravidla víc pohoříš, musí mít stanovená pravidla, je to takový druh.
Upravil(a) Irenka21 (23. 1. 2008 14:06)
Není tady
Sebezpyt je prvním krokem k nápravě
no ono to zní jako trapné klišé,ale trochu více to i funguje.....
tak s tím také souhlasím.....
Není tady
Já chápu holky, které si myslej je to darebák, křivák atd.
Má to také jiný úhel pohledu.
Pro mě je každá situace na kterou narazím otázkou sebezpytu- sebereflexe. Je to to první. Je to pro mě důležité, pro Vás ne??
Není tady
Tohle vlákno se jmenuje Špatná zpráva.
Mám jednu i pro některé z vás.
Zákon akce a reakce funguje, ať už ho za obecnou pravdu považujete nebo ne.
Nebo-li jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Každému, co jeho jest.
Pochopitelně ne každý může a především musí vyznávat stejnou životní filosofii, jako já či Kalik. Zajímavé je, že ač ta moje je celkem jiná, než ta jeho, shodli jsme se na tomtéž.
A to, že každému se vrátí to, co sám vysílá.
Každý bude muset jednou pohlédnout do ZRCADLA (no co nadělám, už je tu zase naše známé a zatracované ZRCADLENÍ) a sám se sebou si vyříkat, zda to, co ho nejvíc v životě štve, není právě ten jeho nejaktuálnější problém, který by si sám se sebou měl vyřešit.
Samozřejmě, situace a trable, které nás v životě potkávají, lze "přetlačit". Opřít se do nich silou a postavit si to formou: nikomu nic nedaruju.... Otázkou jen zůstává, jak dlouho to bude fungovat a za jakou cenu.
Není tady
No jastě sebereflektovat můžu sama, je můj zisk pro další život, jemu je do toho nic, já bych se s takovým člověkem už nechtěla ani bavit, ani vidět.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pochopitelně ne každý může a především musí vyznávat stejnou životní filosofii, jako já či Kalik. Zajímavé je, že ač ta moje je celkem jiná, než ta jeho, shodli jsme se na tomtéž.
Každý bude muset jednou pohlédnout do ZRCADLA (no co nadělám, už je tu zase naše známé a zatracované ZRCADLENÍ) a sám se sebou si vyříkat, zda to, co ho nejvíc v životě štve, není právě ten jeho nejaktuálnější problém, který by si sám se sebou měl vyřešit.
Samozřejmě, situace a trable, které nás v životě potkávají, lze "přetlačit". Opřít se do nich silou a postavit si to formou: nikomu nic nedaruju.... Otázkou jen zůstává, jak dlouho to bude fungovat a za jakou cenu.
začínám se bát, že všichni musí mít nějakej aktuální problém kterej si musí v sobě vyřešit a musí jim to něco zrcadlit, jinak snad ani nejsou normální
Není tady
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Samozřejmě, situace a trable, které nás v životě potkávají, lze "přetlačit". Opřít se do nich silou a postavit si to formou: nikomu nic nedaruju.... Otázkou jen zůstává, jak dlouho to bude fungovat a za jakou cenu.začínám se bát, že všichni musí mít nějakej aktuální problém kterej si musí v sobě vyřešit a musí jim to něco zrcadlit, jinak snad ani nejsou normální
Zrcadlení je moderní.
Není tady
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Samozřejmě, situace a trable, které nás v životě potkávají, lze "přetlačit". Opřít se do nich silou a postavit si to formou: nikomu nic nedaruju.... Otázkou jen zůstává, jak dlouho to bude fungovat a za jakou cenu.začínám se bát, že všichni musí mít nějakej aktuální problém kterej si musí v sobě vyřešit a musí jim to něco zrcadlit, jinak snad ani nejsou normální
Všichni ne martine, jen ti, co nemohou vystát, nesnášejí, nesnesou, neunesou, neskousnou, nepřekonají, oni by nikdy, nemohou pochopit, vzali by flintu s stříleli by, vytáčí je když, takovým by dali doživotí, jsou chudinky ublížení, jsou mstitelé spravedliví...a tak
Není tady
Raději dost nebo nás Pan zastřelí.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Irenko ,stále tady hodnotíš dost příkrými slovy přítele Aliv, někoho , koho jsi v životě neviděla a o jehož důvodech, proč se chová chová tak a tak a co ho k tomu nutí, nevíme nikdo z nás vůbec nic.. a zřejmě ani Aliv ne .. proč?? nelze vždycky na všechno najít racionální odpověď, hodnocení a následně odsouzení....
Somaia napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
Irenko ,stále tady hodnotíš dost příkrými slovy přítele Aliv, někoho , koho jsi v životě neviděla a o jehož důvodech, proč se chová chová tak a tak a co ho k tomu nutí, nevíme nikdo z nás vůbec nic.. a zřejmě ani Aliv ne .. proč?? nelze vždycky na všechno najít racionální odpověď, hodnocení a následně odsouzení....
Chová se tak, protože nechtěl ani jedné ublížit a chtěl souložit s oběma.
Není tady
Irenko, ty bys byla soudce. Ten si odskočil, hlavu dolů, ten nepomohl manželce s taškou, hlava dolů, ...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Všichni ne martine, jen ti, co nemohou vystát, nesnášejí, nesnesou, neunesou, neskousnou, nepřekonají, oni by nikdy, nemohou pochopit, vzali by flintu s stříleli by, vytáčí je když, takovým by dali doživotí, jsou chudinky ublížení, jsou mstitelé spravedliví...a tak
jo někde jsem se našel:), třeba tu flintu bych někdy snad vážně bral, ale nechci s tím nic dělat a je mi jedno, co to o mě zrcadlí
Není tady
Pandorraa napsal(a):
.
Ano,ano. Sorry, lidi tohle fakt funguje. Ježiš, jak já měla v pubertě všechno vyřešený a jasný a všichni byli idioti:)))) bože jak já byla trapná!A pak se děsně divila,když mi pak všichni všechno řekli od plic do očí a já jen hledala viníky. ...
Není tady
KALIK napsal(a):
Irenko, ty bys byla soudce. Ten si odskočil, hlavu dolů, ten nepomohl manželce s taškou, hlava dolů, ...
To by byla kráása
Upravil(a) Irenka21 (23. 1. 2008 14:47)
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Somaia napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
Chová se tak, protože nechtěl ani jedné ublížit a chtěl souložit s oběma.
... hmmm ach ty domněnky
Somaia napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
Somaia napsal(a):
Irenko ,stále tady hodnotíš dost příkrými slovy přítele Aliv, někoho , koho jsi v životě neviděla a o jehož důvodech, proč se chová chová tak a tak a co ho k tomu nutí, nevíme nikdo z nás vůbec nic.. a zřejmě ani Aliv ne .. proč?? nelze vždycky na všechno najít racionální odpověď, hodnocení a následně odsouzení....Chová se tak, protože nechtěl ani jedné ublížit a chtěl souložit s oběma.
... hmmm ach ty domněnky
Napadá Tě jiná?
Není tady
není v mém zájmu vytvářet si vlastní domněnky o nikom a o ničem. Často se stává, že kořeny našeho chování mohou být někde úúúplně jinde.
Somaia napsal(a):
není v mém zájmu vytvářet si vlastní domněnky o nikom a o ničem. Často se stává, že kořeny našeho chování mohou být někde úúúplně jinde.
Tady na Babinetu nikdy neznáš situaci, ale to neznamená, že nemůžeš napsat, co si myslíš, tazatel si to stejně přebere podle svého.
Není tady
martinF napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
martinF napsal(a):
začínám se bát, že všichni musí mít nějakej aktuální problém kterej si musí v sobě vyřešit a musí jim to něco zrcadlit, jinak snad ani nejsou normálníVšichni ne martine, jen ti, co nemohou vystát, nesnášejí, nesnesou, neunesou, neskousnou, nepřekonají, oni by nikdy, nemohou pochopit, vzali by flintu s stříleli by, vytáčí je když, takovým by dali doživotí, jsou chudinky ublížení, jsou mstitelé spravedliví...a tak
jo někde jsem se našel:), třeba tu flintu bych někdy snad vážně bral, ale nechci s tím nic dělat a je mi jedno, co to o mě zrcadlí
Souhlasím v tomhle s Pan (mám vlastní zkušenost;))
martinef - s tou flintou a tím, že jsi se našel.....já s tím taky kdysi nechtěla nic dělat a bylo mi to jedno, co to o mě zrcadlilo - ale zjistila jsem, že mám větší klid a mír na duši (a míň vrásek), když mě tatáž situace dnes už nerozhodí, když s tím něco dělat chci...prostě jen kvůli tomu, abych se nerozčilovala...protože mě rozčilování příjemné pocity nepřináší znám tedy lepší
Ale, pokud někdo s tím nic dělat nechce, tak jeho věc, jen se pak nesmí divit, že bude každou chvíli kvůli někomu, něčemu spílat...tedy brát na někoho flintu a přidávát si kardiovaskulární choroby:)
Není tady