Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 1. 2008 10:21

Alivka
♥------

Re: Špatná zpráva

Ahoj, tak už jsem ten včerejšek přežila. A jak to dopadlo? Všechno zapřel, úplně všechno, co mi bylo potvrzeno. Nevím, jestli mě nechtěl ranit nebo jestli fakt mluví pravdu ... Řekl, že jí občas pomáhá na autě a taky jim s něčím pomáhal doma u jejích rodičů a jinak že jí zná už dlouho, ale to přece já vím!

Pro Ráčka: ten jeden koníček, co jsem psala, že kvůli tomu jsem furt někde pryč, to nebylo až tak doslova. Je sice pravda, že mě to baví, je to vlastně napůl i moje druhá práce, která mě moc baví, a proto OBČAS někam jedu a užívám si to. Samozřejmě když zrovna nemám volný víkend, který bych mohla trávit s ním nebo nejsem v práci, protože mám občas i pracovní víkend nebo noční, takže po noční se nikam daleko moc vydávat nemůžu a jsem ráda, že můžu mít o víkendu volno ... Tyhle ty moje výlety jsem začala provozovat až v době, kdy on začal být furt někde pryč o víkendech a na mě kašlal a říkal že pracuje a tak ... Dřív jsem nikam nejezdila, ale pak jsem si řekla, že přece kvůli tomu, že on nikdy nemůže, já přece nebudu trčet doma, když se můžu něco novýho naučit a obohatí mě to ...

Pro Mashanku: S tou větou "jsem zvědavá, kterou z nás dvou si vybere", jsem myslela samozřejmě ironicky.

Pro Klubko: Jak jsem jí chtěla volat, to by nebyl žádný test. Normálně bych se jí zeptala, jestli náhodou s NÍM taky není a jestli si nedělá srandu z nás obou. Jen co by mi na to řekla a pak by se vidělo.

Tak fakt nevím, všechno zapřel, taky mi říkal, ať jí klidně zavolám, že mi stejně řekne to, co on. Tak si pořád říkám, jestli mi fakt nelže. Ale zase na druhou stranu, když to mojí kamarádce potvrdila i JEJÍ sestra, že spolu jsou, tak asi na tom něco musí být.

Není tady

#27 22. 1. 2008 11:16

Ráček
♥♥♥♥♥--

Alivko a nestal se problém už tam ?? Píšeš, že na Tebe už dříve ( nevím jakou dobu ?) kašlal a byl furt pryč, tak si to vyřešila tím , že jsi začala provozovat jinou práci, která tě moc baví - což je super a na druhé straně neřeší problém ....Nemáte problém v komunikaci ??? Říct si co si myslím, co cítím, co očekávám...bez emocí...
Přiznám se , že mě trošku zaráží Tvůj podřízený postoj " odpustila bych mu " i za cenu toho, že chodí za tu druhou, to je teda jasná známka toho, že jemu na Tobě moc nezáleží a bere Váš vztah asi víc free než ty ...
Buď víc hrdá a rezolutní , on si je páníček tebou moc jistý ..dumbom

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20081120/k/ab7c/preg.png
Bude to kluk :-)
KO 16.7
4.7 velký UTZ ve 20.tt

Není tady

#28 22. 1. 2008 21:40

Alivka
♥------

Ráčku, v komunikaci to je docela v pohodě. Vždycky jsme si povídali úplně v klidu. Tím koníčkem jsem si vyřešila spoustu promarněných víkendů o samotě.

Dnes se mi to všechno úplně zhroutilo. Je to hajzl, kterýho už nechci vidět. Bude to těžký, ale jiná cesta opravdu není. A i díky vám všem se cítím líp, že to můžu někomu říct. Odhodlala jsem se k tomu kroku, že JÏ zavolám. Nemohla jsem jinak, protože jsem si to potřebovala ověřit. Sám mi řekl, ať volám, tak jsem volala. Bylo to těžký vytočit to číslo, ale zvládla jsem to. Začala jsem úplně v klidu a na všechno se jí zeptala. Byla z toho taky v šoku, ale mluvila docela klidně, i když říkala, že je na sesypání. Rozhodně jsem jí nechtěla ublížit, ale pravdu prostě musím znát, i když za cenu takovouhle. Ale aspoň vím, že mi lhal a člověk by mu to i uvěřil. Takže spolu normálně žijí už dva roky, ona jezdí "domů" na víkendy a on za ní občas v týdnu, třeba jen jeden den do toho vzdáleného města. Oslovuje ji úplně stejně jako mně, dělá s ní všechno stejně jako se mnou, to jsme si potvrdily navzájem ...... Je mi z toho fakt na blití. Ona vůbec nic netušila a o víkendu s ním promluví, co a jak.

Tohle to byla poslední kapka, nikdy bych nevěřila, že člověk může něco takovýho udělat a být úplně v pohodě a takhle ublížit oběma z nás. Ona vůbec neví, co má dělat. Chtěla bych je vidět, až si budou o tom povídat, co jí na to taky řekne, jestli bude mlžit nebo ne, úplně mě zapře, že mě nezná .... Kdybych bývala včera u něho vytočila to číslo a zeptala se jí na to před ním, tak vůbec nevím, co by mi na to řek. On by snad lhal furt !!!! Je to tak potupný a tak smutný, že ani nevím, co víc k tomu říct.

No nic, jsem hotová, hladová a vyčerpaná, nic mě netěší, ale snad bude líp ...........

Není tady

#29 22. 1. 2008 22:01

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Alivko, tak to je extra vypečenej kousek dumbom , když dokáže dva roky žít jako "na férovku" s dvěma ženskýma, aniž by o tom vzájemně věděli.
Vymaž ho ze života. Tenhle týpek by ti štěstí nepřinesl a buď ráda, žes to vychytala zavčasu. Pár dní nebo týdnů ti bude smutno, ale přejde to. Hlavně buď vděčná, že ses to dozvěděla.

To bude koukat frajer, až na něj nastoupí ta druhá. Hošík měl dvě a rázem bude mít třeba taky ho.....  Asi tomu nevěřil, že jí zavoláš, proto ti to s klídkem povolil a myslel, že tě tím přesvědší. Myslím, že ses rozhodla dobře.

Není tady

#30 22. 1. 2008 22:56

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

No tak to je mazec...holka zlatá, rychle pryč a už se neohlížet zpět. Tohle není nevěra, takovýhle podvojný život snad vyhovuje jen patologickému lháři nebo co já vím jaké ještě psychické úchylce.

Držím ti moc palce ať se z toho rychle otřepeš.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#31 23. 1. 2008 9:00

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Taky bych radila to ukončit, ten člověk toho chtěl hodně mít najednou. To není žádná láska.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#32 23. 1. 2008 9:32

L_aura
♥♥♥♥♥--

Alivko, drž se. Tohle je fakt síla

Není tady

#33 23. 1. 2008 9:41

Mařenka
♥♥♥----

Čeho tím chtěl proboha docílit??

Není tady

#34 23. 1. 2008 9:44

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, co řešíte. Stalo se stalo. Ty už máš jasno, teď se budeš chvíli trápit. Ale pak budeš spokojená. Co se stalo,stalo. Borec příjde i o tu druhou a ty máš šanci na lepšího.
není čeho litovat, sbohem a šáteček. Buď  ráda, že jsi na to nepřišla za 10 let, kdy byste měli třeba potomka.
Já bych se spíše musel smát a vztekat na sebe samu, jak jsem byla blbá a odhalila to až pozdě a uznat, jak to měl zmáklý, že mě vodil tak dlouho za nos. No prostě jsem občas naivky a smiřte se s tím, že na tomto světě bude ještě hodně lidí, kteří toho budou moci zneužít.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#35 23. 1. 2008 10:40

Ráček
♥♥♥♥♥--

Alivko kopni ho opravdu s velkým rozběhem do zadku :styrka:Takovej člověk opravdu nestojí za trápení a bolest...Předpokládám, že ta druhá udělá to samé, takže bude sám bez obou..A dobře mu tak
Na Tebe čeká rozhodně někdo lepšíhjarta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20081120/k/ab7c/preg.png
Bude to kluk :-)
KO 16.7
4.7 velký UTZ ve 20.tt

Není tady

#36 23. 1. 2008 11:36

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Alivko, jsi mladá, bez závazků, nakopej ho a ještě mu přidej navrch ne Tvoje nadávky, ale řekni mu, že jím opovrhuješ, jako něčím po*ným. Nerozčiluj se před ním, pohrdej, to na voly jeho typu platí.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#37 23. 1. 2008 11:48

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Irenka21 napsal(a):

Alivko, jsi mladá, bez závazků, nakopej ho a ještě mu přidej navrch ne Tvoje nadávky, ale řekni mu, že jím opovrhuješ, jako něčím po*ným. Nerozčiluj se před ním, pohrdej, to na voly jeho typu platí.

Blbost, toto je kravina. spíše s usměvem jednej. To mu dá více za vyučenou:)

Není tady

#38 23. 1. 2008 11:53

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Pohrdat jde přece hlavně s úsměvem.

Není tady

#39 23. 1. 2008 11:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Irenka21 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Irenko a čím má jako POHRDAT???
Sebou?
Tím, že kvalitou své energie, tím, jaká je a co vysílá svým chováním do okolí, si k sobě přitáhla právě takovýhohle chudáka??? Že mu vlastně dovolila dva roky, aby ji klamal? To snad nemyslíš vážně....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#40 23. 1. 2008 11:58

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Irenko, já když to tak sleduji, tak ty bys taky všem dala za vyučenou,co? Vše je na h.o.v.n.o. a muži jsou idioti. Až změníš tento názor, tak se ti požije líp.

Není tady

#41 23. 1. 2008 12:04

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Irenko, já když to tak sleduji, tak ty bys taky všem dala za vyučenou,co? Vše je na h.o.v.n.o. a muži jsou idioti. Až změníš tento názor, tak se ti požije líp.

Žije se mi docela dobře a můj názor na muže neplatí na všechny, ale na tuhle elitku, o které se tu píše.

Není tady

#42 23. 1. 2008 12:04

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Sebou?
Tím, že kvalitou své energie, tím, jaká je a co vysílá svým chováním do okolí, si k sobě přitáhla právě takovýhohle chudáka??? Že mu vlastně dovolila dva roky, aby ji klamal? To snad nemyslíš vážně....

Pohrdat lhářem a křivákem.

Není tady

#43 23. 1. 2008 12:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Irenka21 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Sebou?

Poposedni si...vissla

Není tady

#44 23. 1. 2008 12:07

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Sebou?

Poposedni si...vissla

Ty také.dumbom

Není tady

#45 23. 1. 2008 12:13

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Irenko, pohrdej ostatními a ostatní ti vrátí stejně wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#46 23. 1. 2008 12:18

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Irenka21 napsal(a):

Ty také.dumbom

A na víc nemáš??? No tos mne zklamala va

Není tady

#47 23. 1. 2008 12:19

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Irenka21 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Poposedni si...vissla

Ty také.dumbom

Nevím, ale pokud pohrdám tak jen podle toho jak sám se cítím a jak jsem si nastavil své vidění /nemyslím to skutečné/ ale vidění svých morálních představ. Poposedni si ty, a nebo tohle jsou erupce na slunci a nov měsíce? Občas jsi inteligentní, občas jsi i moudrá ale tak nějak bych teď použil příměr z jednoho vtípku, který spíš mohu pustit na seguologickém, kdy matka představená se ptá sester po návratu do kláštěra jestli pak to dělaly. A ta poslední říká matce představené : " je to v háji ja budu muset kloktat". Jdi si vykloktat. smile
Kalík i Pan mají pravdu, snad i jiní, to co říkáš to sam jsi tedy když opovrhuješ opovrhuješ především sama sebou, pak tím okolím.

Upravil(a) Pisatel (23. 1. 2008 12:25)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#48 23. 1. 2008 12:20

Somaia
Host

Irenka21 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

i mučit nebo zasadit poslední ránu, všechno lze s úsměvem na rtech... KEEP SMILING big_smile  big_smile  big_smile

#49 23. 1. 2008 12:54

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Ty také.dumbom

A na víc nemáš??? No tos mne zklamala va

Má neboj bude jako Viktroka, právě překloktává stav smile
Nic proti tobě zvlášť ne osobně mám tě rád Irenko smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#50 23. 1. 2008 13:19

martinF
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Poposedni si...vissla

Ty také.dumbom

Nevím, ale pokud pohrdám tak jen podle toho jak sám se cítím a jak jsem si nastavil své vidění /nemyslím to skutečné/ ale vidění svých morálních představ. Poposedni si ty, a nebo tohle jsou erupce na slunci a nov měsíce? Občas jsi inteligentní, občas jsi i moudrá ale tak nějak bych teď použil příměr z jednoho vtípku, který spíš mohu pustit na seguologickém, kdy matka představená se ptá sester po návratu do kláštěra jestli pak to dělaly. A ta poslední říká matce představené : " je to v háji ja budu muset kloktat". Jdi si vykloktat. smile
Kalík i Pan mají pravdu, snad i jiní, to co říkáš to sam jsi tedy když opovrhuješ opovrhuješ především sama sebou, pak tím okolím.

Kalik i Pandorraa mají svoji pravdu, ne obecnou pravdu.............., možná výstižnější by bylo napsat souhlasím s Pandorroou a Kalikem
a nebo já vlastně můžu napsat, nesouhlasím v tomto s Pisatelem :-)))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí