29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, minulý týden jsem zjistila hroznou zprávu. Mám přítele už čtyři roky, dříve byl ženatý, ale rozvedl se. Také se nechtěl v dřívější době setkávat s našima, ale poslední dobou, asi půl roku, se s nima v pohodě seznámil a bavil a občas u nás byl i na obědě, což jsem jenom zírala, jaký to je pokrok. Jenže se stala jedna věc. Mluvila jsem s jednou mou známou a ta se mě ptala, s kým teď vlastně jsem, a já na to, že pořád s NÍM. A ona, že to je divný, že prý slyšela, že už nějaký čas žije s jinou holkou! Druhý den mi potvrdila, že to je fakt PRAVDA. Jsem z toho úplně hotová, nevím, co mám dělat. Měla jsem dříve nějaký divný tušení, ale nekladla jsem tomu velkou pozornost, protože o jedné holce tenkrát něco vyprávěl a já si hned představovala to nejhorší, ale pak to pominulo. Dokonce vím, co to je zač, ale ona nebydlí v našem městě, pracuje docela daleko, kde taky bydlí. Známá mi na ni sehnala dokonce i kontakt. Je pravda, že spolu zatím nežijeme, byt se pronajímá a každý bydlíme někde jinde. O víkendech jsem věčně někde pryč kvůli koníčkům, proto se vídáme jen ve všední dny. No, a já tím pádem nevím, jestli za ní náhodou nejede nebo ona za ním a nebydlí spolu aspoň o víkendu.
Já teď fakt nevím, co mám dělat, jestli mám prvně promluvit s ním (ale jak začít), anebo zavolat jí a zeptat se jí jako první. Tohle opravdu byla pro mě velká rána. Všechno bylo poslední dobou skvělý, plánovali jsme si i dovolenou a najednou tohle ... Tak mi teď poraďte ....
Není tady
Jedna paní povídala...Pokud vám dvěma vyhovuje takový způsob života, nezabývej se tím, co kdo říká.
A konečně...jste oba volní, ne?
Není tady
Zeptej se jeho!
...a nezapomeň, že nikdo jinej, než ty ví, co od tohohle vztahu čekáš, s čím se spokojíš a co jsi schopná tolerovat! Na to "začnutí" hovoru, stačí pouhopouhé: "Hele, slyšela jsem...!" ..ale otázka jiná je, co slyšet chceš a co ne...
Není tady
Hele nějak si to ověř, třeba i domluvou s ní, ale já bych tedy takového lháře nechtěla, jestli je to pravda, je to křivák a dělal si z Tebe druhou žíněnku, tohle není pro život, toho se zbav, není to žádná opora.
Není tady
A ještě něco, na jiném vlákně jsem trochu zevšeobecňovala, že většina chlapů jsou hajzlíci, bude to asi napůl, ale vždy se drž toho, důvěřuj, ale prověřuj.
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Hele nějak si to ověř, třeba i domluvou s ní, ale já bych tedy takového lháře nechtěla, jestli je to pravda, je to křivák a dělal si z Tebe druhou žíněnku, tohle není pro život, toho se zbav, není to žádná opora.
Není tady
Ale hlavně si DOPŘEDU promysli, jak naložíš s tím, co zjistíš a co chceš a uděláš, jestli zjistíš že je to pravda....
Není tady
Holky, díky za odpovědi. Já právě vím na sto procent, že to pravda je. Mojí známej to potvrdily její kamarádky, co o tom taky ví. Takže je to fakt pravda. Pořád ho ale miluju, dokázala bych mu to snad i odpustit. Jsem blbá, vím to, ale .... Nedovedu si to bez něho vůbec představit. Zítra s ním promluvím, jenže on si z toho zase udělá srandu, cože jsem to slyšela a od koho, takovou blbost .... a bude na mě zase hrozně milej. Chlapi jsou fakt svině. Jsem zvědavá, jestli už jednou budu mít konečně štěstí.
Počkám, co mi řekne zítra on a pak se kdyžtak spojím s NÍ. Asi to tak bude lepší, než prvně volat jí a pak mu to říkat. Ona by ho mohla kontaktovat hned po tom našem telefonátu a bylo by to ještě horší ...
Není tady
Jasně, to jsem nějak zmotala, jestli to víš jistě, nevolej jí, jenom dobře uvaž, jestli není něco na tom:"Kdo zradil jednou, zradá tisíckrát.."
Není tady
Jí bych do toho netahala, do ní ti ostatně nic není a mohla by tě s takovým dotazem někam i poslat. On je tvůj partner, zeptej se jeho
Není tady
Irenka21 napsal(a):
A ještě něco, na jiném vlákně jsem trochu zevšeobecňovala, že většina chlapů jsou hajzlíci, bude to asi napůl, ale vždy se drž toho, důvěřuj, ale prověřuj.
Ty Irenko, tady máš chlápka (nazývat tohle hovádko mužem by byla urážka mužů), který si myslí o většině žen to, co ty o většině mužů. Přeju příjemnou zábavu při pohledu do zrcadla.
http://www.chlapisobe.org/zobrazcl.php? … 0801061847
Upravil(a) Axi (21. 1. 2008 15:00)
Není tady
Axi napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
Ty Irenko, tady máš chlápka (nazývat tohle hovádko mužem by byla urážka mužů), který si myslí o většině žen to, co ty o většině mužů. Přeju příjemnou zábavu při pohledu do zrcadla.
Ty wogo!!! Axi, kam ty na to chodíš, to je síla... já teď opravdu nevím, jestli se mám smát nebo brečet, nějak se to ve mě pere
Axi napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
No co co, praktické... Dosaďte si to naopak (vyměňte ženský rod v článku za mužský) a žádná tady nebude nadávat...
Nee, to byl fór . Ty stránky jsou fakt nářez. Psychický. A musím se smát. Nepochybně jsou uživatelé stránek všichni šťastně ženatí a mají dokonalé ženy...
Alivko, ikdybych chlapa milovala bůhví jak, tak tohle bych mu neodpustila. Pro mě by to byla zrada a taková podpásovka, že bych ho asi děsně nenáviděla. Alespoň do té doby, než bych to v sobě nějak vstřebala. Každopádně bych mu už nevěřila ani pozdrav a takový vztah by dál neměl cenu. A je docela možné, že jsi s tou druhou holkou na stejné lodi - taky o ničem neví, věří, že je jediná a on tak podvádí vás obě dvě. Pokud se ukáže, že je druhý vztah opravdu fakt, na Tvém místě bych to ihned skončila.
Není tady
IvetoX, vím, že máš pravdu, ale jaksi se od něho nemžu odpoutat ... Je to moc těžký. Ta holka to zřejmě taky vůbec netuší, že by někoho měl, takže máš pravdu, jsme na tom obě stejně. Teď kterou z nás dvou si asi vybere ... Dnes s ním budu mluvit, moc se bojím, ale musím to nějak přežít ...
Není tady
Alivka napsal(a):
IvetoX, vím, že máš pravdu, ale jaksi se od něho nemžu odpoutat ... Je to moc těžký. Ta holka to zřejmě taky vůbec netuší, že by někoho měl, takže máš pravdu, jsme na tom obě stejně. Teď kterou z nás dvou si asi vybere ... Dnes s ním budu mluvit, moc se bojím, ale musím to nějak přežít ...
1. Odvahu!!
2. Odvahu!!
3. Odvahu!!
Nakopej mu p.r.del a i když ho miluješ a bude to jistě těžký, tak to snad zvládneš.
Oblíbená věta tady v jiném kontextu zní "řídit se svým srdcem nebo rozumem".
Je jasný, že rozum ti velí poslat ho do kytek.
Ale i city ti mohou pomoci, co máš dělat a udělat to správně, i když to může bolet.
Co ti říkají tvé city a srdce:
- chci žít s mužem a jeho další dívkou na hromádce a mít děti a být tak štastná až do smrti?
- takhle dál nemohu pokračovat a i když svého báječného muže miluju, tak nejsem schopná žít ve trojce
PS: tím nenaznačuji žádný směr "dobré" odpovědi. Když někdo žije ve vícečetném vztahu a jsou všichni upřímně spokojeni, tak na tom nic zrůdného a nemorálního není. Spíš, jak ti to prostě říká tvoje srdce?
Není tady
Axi napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
Ty jo a to mají všichni blbý kecy ke Cosmopolitanu, tohle je fakt síla!
Není tady
L_aura napsal(a):
Axi napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
http://www.chlapisobe.org/zobrazcl.php? … 0801061847Ty jo a to mají všichni blbý kecy ke Cosmopolitanu, tohle je fakt síla!
Jenze tyhle www stránky cte maximalne tisicovka mužů... (a to jeste mozna nekteri jen ze studijnich duvodu jako Axi a nikoli proto, ze by si to chteli probůh v tistené podobě koupit).
Na rodíl od Cosmopolitanu :-) Ten má náklad každý měsíc minimálně v desetitisících.
Není tady
Tak to je mazec. Zajímalo by mně jeslti si chlapi myslí stejné věci když vlezou na babinet, jako já když jsem si přečetla tu hrůzu.
Ale nejhorší je že jsme alkoholická rodina, u nás se normálně vypije ne jedna, ale i 10 lahví vána týdně, já se jdu stydět!!!
Není tady
Alivka napsal(a):
Kterou z nás si vybere ??????????????? No to snad ne - měly byste ho obě kopnout do zadku a ne čekat, co se milostpánovi milostivě uráčí.
Stát se to mě, jel by, jak namydlený blesk
Není tady
No tak holky, proč ta drsnost! Zkuste si sami sebe představit v takové situaci, tedy krátce po tomto zjištění. Ony se velmi snadno vyslovují soudy, pokud nejsme v takové situaci. Tohle chce prostě pochopení. Nechte Alivku dýchat. Musel to být pro ni šok.
Není tady
Ty jo, já se nad tím článkem pobavila. Ježiš, ženský, vždyť je to sranda. A časáky Cosmpolitan a spol. jsou taky pěkný p.i.č.o.v.i.n.y. Já když to čtu, tak se válím smíchy. 40rad, jak být happy, 20tipů na líčení, 10x tipů, jak zhubnou za půl minuty do plesových šatů. Bože)))
Jinak ti radím, nikam nevolej. Co tím jako vyřešíš. No a nápad, že budeš volat jí,než si s ním promluvíš, tak to je kravina na entou. To mi připomíná jako ty idiotský testy věrnosti v rádiu.
A nejlepší na tom je,že to máš potvrzený od kamarádek a jejich kamarádek, a dalších jejich kamarádek. Dokud něco nevidím na vlastní oči, a pokud se partner nechová jako idiot, tak to neřeším. Možná zle pro mne,ale prostě to tak cítím.
Jinak si promuv s ním, pokud tě to hryže. On ti stejně řekne, že to není pravda, protože to chceme slyšet a tobě nezbyde nic jiného,než mu buď věřit, nebo nevěřit a odejít. Bohužel.
Není tady
Ty Alivko, víš co mě zaujalo na tom tvém příběhu ?? To, že píšeš , že jsi cituji " věčně pryč o víkendu kvůli svým koníčkům " !!!! Koníček je nádherná věc, ale taky se nesmí přehánět a provozovat na úkor vztahu... Nevyplnil on si ten čas, který měl/ chtěl trávit s tebou tou " jinou " ????
Není tady
Asi se nemýlím, když předpokládám, že Ty si, Alivko, taky ještě jednoho do party pořídit nechceš, co?
Není tady
Zeptej se přímo svého partnera. Jak si představuje další společné soužití a budoucnost. Je dobré znát názor i druhé strany, jeho pocity a náhled, než si začne zbytečně vychylovat.......