|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
On neví roupama, co by. 
Zdravím všechny.I můj manžel koketuje po netu se ženami různých věkových kategorií.Vadí mi to,hrozně mi to vadí.Když mu to řeknu,rozčílí se,že jsem hysterka,tak raději mlčím.
Není tady
vlavlavla, předem říkám, že nemám podobnou zkušenost, ale....předpokládám, že je to pro něj asi něco jako oživlý erotický časopis....rozdíl mezi fotkou a filmem...to by se mohli možná vyjádřit přítomní páni. Vadí ti taky, když prohlíží tyhle časopisy třeba? A malá nesmělá otázečka...jak to víš, že koketuje po netu? Jestli veřejně před tebou, je to pak o něčem jiném, bych řekla...
vlavlavla pokud je to jen koketování na netu, to bych neřešila. Btw chodím na xchat, vím, jak to tam funguje, pár "peprných" větiček a tím to končí, dyk si to můžeš někdy vyzkoušet, jen takové jiskření, nic víc.
Stejně s tím nic neuděláš, jen sama sebe trápíš. Pošli žárlivost do někam. Nevšímej si ho, protože když mu to dáváš najevo, můžeš ho tím dostat právě tam, kam jsi nechtěla. Tak to chodí, pokud žárlíme, často svého partnera právě žárlením "vmanipulujeme" někam, kam by jinak nedošel.
Žárlivostí ničíme život akorát sami sobě a u partnera jí stejně nic nezměníme. Je to svobodobodný člověk a stejně udělá, co bude chtít.