29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké společenské hry hrajete doma s partnerem, dětmi nebo kamarády?? My jen ty klasické, člověče, dostihy a sázky, scrabble, piškvorky, karty... tak hledám tip na nějakou zajímavou hru..
Není tady
čarodějnice, naše oblíbená
z pohádky do pohádky
a pak tu klasiku, co uvádíš
Není tady
čaredějnice?? to neznám..přiblížíš prosím
Není tady
U nás klasika - dostihy (ty já nerada) , kamionem po Evropě, člověče, kostky, karty...
Není tady
Farmář . Stojí + - 270Kč. Pro dva a více. Pět už je dost,ale jde to. Záleží na počtu hráčů,jednou se nám moc nedařilo a jedna hra trvala přes hodinu. 20 -30 minut nejméně.
Letos jsem ji nadělila vnučce, protože ji uchvátila a ta ji už
naučila řadu dalších německých spoluevropanů.
Není tady
beruska napsal(a):
Jaké společenské hry hrajete doma s partnerem, dětmi nebo kamarády?? My jen ty klasické, člověče, dostihy a sázky, scrabble, piškvorky, karty... tak hledám tip na nějakou zajímavou hru..
šachy, karty všeho druhu - šachy doporučuji jsou zdravé...
Není tady
to myslis ty sachy, co je kazda figurka ve tvaru sklenicky..... ty jsou opravdu zdrave, ale ta raaana hehe
jinak my hrajeme jesste monopoly, "mesto, zvire, vec..." a nebo tu jak si lepis na celo co jsi a pak to musis hadat
Není tady
město moře..., člověče nezlob se, karty, kostky, pexeso, dostihy a sázky (ale nikdo to se mnou moc hrát nechce :-( ), kamionem po evropě, poklad, mrazík, loto, atd. atd. atd. je toho spoustu
Není tady
Puzzle
Není tady
Krom šachů, dámy, karet, kostky ...a obzvlášť Vrchcáby...a jak se, při tom, dokážeme hrdlit!
...zvlášť při třetím kole, kdy se hraje "volená"... Je docela sranda, vidět dospělýho chlapa, kterej tvrdí, že sice možná řekl, ale ve skutečnosti myslel, něco úúúúplně jinýho...
Není tady
Tak u nás teď vede BANG (karetní hra), to je fakticky skvělá hra. Předloni na Silvestra s tím přišla jedna kamarádka, hráli jsme ho x-krát dokola a hned po Vánocích jsem naběhla do hračkářství koupit si ho. Hrajem ho, jen co se nás sejde víc (jediná nevýhoda je, že hra je pro 4 a víc lidí - čím víc, tím líp). Jinak z úplně jinýho soudku je perfektní hra Labyrinth, poprvé jsem ji hrála v Itálii a pak ji u nás sháněla tak dlouho, až se mi ji podařilo sehnat (je to už delší doba). Teď ji v hračkárnách mají už běžně k sehnání. Hra Activity taky nemá chybu a jako poslední tip uvedu Osadníky z Katanu, tu jsme hráli o Vánocích u známých - taky dobrý
Není tady
Laskonka, no, když se sejdou hosti, tak si zahrajem BANG, no a když né, můžeme si vystřihnout "svlíkací flašku", jako "zamlada"... To by dědek "čubrněl"!
Není tady
U nás od Vánoc vedou Aktivity 2. Je u toho legrace, ale už se někdo i hezky rozčílil, že ti druzí jsou blbí, když to neuhádli - že tak perfektně ukazoval (maloval).
Není tady
Země ,město,..dostihy,lodě.soudruhu nezlob se.,žolíky
Není tady
Ahoj..
Já jsem dostala k Vánocům hru Carcassonne, je to moc fajn jak ve dvou tak i ve více lidech. Na Silvestra jsme to hráli ve čtyřech a byla skutečně sranda.
Jde o stavění měst či krajiny, kde získáváš body a snažíš se obsadit, co jde..
Myslím, že tě určitě nezklame..
Není tady
Hellga napsal(a):
Krom šachů, dámy, karet, kostky ...a obzvlášť Vrchcáby...a jak se, při tom, dokážeme hrdlit!
![]()
...zvlášť při třetím kole, kdy se hraje "volená"... Je docela sranda, vidět dospělýho chlapa, kterej tvrdí, že sice možná řekl, ale ve skutečnosti myslel, něco úúúúplně jinýho...
![]()
![]()
Všechno to lze hrát on line na www.kurnik.pl
Není tady
Dita.L napsal(a):
to myslis ty sachy, co je kazda figurka ve tvaru sklenicky..... ty jsou opravdu zdrave, ale ta raaana hehe
jinak my hrajeme jesste monopoly, "mesto, zvire, vec..." a nebo tu jak si lepis na celo co jsi a pak to musis hadat
Jo ty ve tvaru skleničky - doporučuji použít projimadla ve skleničkách - jed bych tam nedávala. Radši.
Není tady
Unás také vedou Activity, ale to se nás musí sejít větší počet, třeba na silvestra vydržely do 4 do rána jinak jsme karbaníci a člobrdo to je klasika když jsou děti menší
Není tady
Carcassone, Osadníky, Bang, Activity, Uno, Sant Peterburg, Jenga - drevena vez, Porto Rico a tak dale:))))) Znam jich docela dost a tak mame na ruzne prilezitosti ruzne hry:) OD pritele jsem dostala hru Indus - takova polo strategicka Je fakt ze porzovani tech her je trosku financne narocne, ale vetsinou se s kamarady dohodnem a tak mame kazdy neco a pujcujeme si je:) Jeste je dobra karetni hra 6Bre az pro 10 lidi:)
Není tady
u nas take vedou aktivity, pak kamionem po evrope, bang, osadnici z katanu, vysoké napeti (ta je narocnejsi)..
Není tady
Activity - i ty vlastnoručně dělané, scrable, no a u domácího caraoce se taky všichni dobře bavíme!
Není tady
scrabble..deskovou hru Slavkov..no a pexeso a karty...hlavně Prší
Karty, dostihy, šachy, scrable... Ale hlavně máme rádi Soudruhu, nezlob se.
Není tady
Activity, Karty (kanastu nebo žolíky) a ve výhradně ve dvou Harašeníčko
Není tady
Activity pravidelńě, v práci občas země-město nebo hadame osobnosti a s přítelem hrajeme ještě na vysvětlení vědí/děju (fyzika, biologie..) prostě proč se co děje ....docela sranda a naučné
Není tady