Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 25. 1. 2008 18:59

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Re: Když je v posteli sobec...

já jsem taky pěkně držkatá, a vodnářka teda nejsem - ale mám doma chlapa vodnáře - že bych to od něj chytla?

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#77 25. 1. 2008 19:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

va že by to bylo nakažlivý va
vidíš Tinuš a to jsi vypadala jako slušná holka roll a vono je to držkatý vabig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#78 25. 1. 2008 19:19

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

já se občas i krotím, život mě naučil smile
ale sobec v posteli teda nejsem big_smile vy všichni offtopic - včetně mě dumbom

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#79 25. 1. 2008 19:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já nejsem offtopic a sobec v sexu taky ne, já jsem pro každou špatnost big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#80 25. 1. 2008 19:30

Sirius
Host

PPavlaa napsal(a):

já nejsem offtopic a sobec v sexu taky ne, já jsem pro každou špatnost big_smile

Špatně je to Pavli jen když to není obostranně dobrovolné. Jinak je to ale moc krásné. stoltgloria

#81 25. 1. 2008 19:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smile s tou poslední větou souhlas wink

Není tady

#82 25. 1. 2008 19:49

sawa
♥------

Maričko, mně to připomíná příběh o ledničce - jak se o ni nikdo nezajímá, je vždy na svém místě a plní jedlíkovi přání. Začne si ji všímat v momentě, kdy vyteče a musí se jí začít zabývat, zachraňovat zásoby, aby se nezkazily ... nebuď lednička a neplň všechno, co si on přeje. Rozhodně se nesrovnávej s jeho matkou. Maminka je maminka a Ty jsi Ty!!! Rozhodně se nesnaž se jí vyrovnat - nikdy se Ti to nepovede. Buď Tě bude brát takovou jaká jsi, nebo ne. Čím víc se mu budeš přizpůsobovat, tím víc ztratíš vlastní osbonosti a staneš se pro něj "lednička" - bílá, nudná, nezajímavá, stojící stále na svém místě, připravená být vždy k službám ... a nakonec i studená ....

Není tady

#83 25. 1. 2008 21:13

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

maricka napsal(a):

No já to mám tak, že stačí, když mu udělám orální sex (před milováním, bez vystříknutí) a on se nechce líbat (on se vlastně už nelíbá)... Vůbec už je se mnou asi po roce a půl zhnusen... Asi jsem se svou dobrotou přišla nebo přijdu na žebrotu. Prostě teď se točí všechno okolo něj...ani si nevzpomněl, že jsem dnes měla zkoušku, nezeptal se na výsledek, ráno nepopřál hodně štěstí... Má toho teď sice v práci hodně, ale absolutně není schopen sledovat potřeby druhého. Já je sledovat musím, jinak dostanu "sprda".

No, třeba se mu v hlavě brzy rozsvítí..a zjistí, že jsem taky člověk a hlavně, že jsem žena rodna 

A víte, co bylo nejlepší? Že mu prý jeho kolegyně v práci řekla, jak je úžasný, že rozumí ženám a že jestli s ním nejsem štastná (doufám, že to řekla jen tak  a nic neví), tak si ho nevážím... big_smile

No Maričko, já myslím že by bylo spíš pro Tebe fajn, kdyby se rozsvítilo Tobě a zjistila jsi, že jsi taky člověk a hlavně žena, a že takové neuctivé chování nemáš zapotřebívisslawinkdumbom
Nevím proč Ti sebeúctu musí dokazovat někdo druhýwink dumbom To je podle mého hodně mimo:) Vím o čem mluvímsmile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#84 25. 1. 2008 21:24

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

lol vidíš, výrazná ... a mě říkaj, že jsem držkatá tonguebig_smile

offtopic já myslím, že to není otázkou vodnářek:), držkatá jsem taky a jsem rak;)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#85 26. 1. 2008 13:12

maricka
♥♥♥♥♥--

Tak jsem se po nějaké době tady dostala a nestačím se divit... Proč bych si nemohla postěžovat, i když někoho mám ráda? Vždyť tady si stěžuje tolik žen, a přesto se se svým milým nerozejdou... Neházím na něj špínu, říkám to tak, jak to je nebo jak to vnímám já. Nevím, proč bych s ním nemohla být i přes ten mizerná nebo skoro žádný sex? S tím sobectvím v ostatních oblastech, nebo spíš nevšímáním to je snad jen přechodné, měl toho nyní opravdu v práci hodně.

Se sebevědomím to nemá nic společného...vím, že škaredá nejsem, hloupá také ne a vím, že v jistých oblastech jsem dobrá a jde mi to. A jestli si myslíte, že s ním zůstávám kvůli penězům, tak promiňte, ale peněz moc nemáme, nemá lukrativní zaměstnanání a šetříme, kde se dá. Co třeba, když vám řeknu, že jsem s ním kvůli rodině? Že třeba vím, že bude jednou dobrý táta? Že je pěkný chlap, zodpovědný, pracovitý a v jistých oblastech si jej nesmírně vážím? Láska není jen o srdci, to brzy přestane být každému, když přejde zamilovanost.

Ale nevím, proč bych se tady měla obhajovat, myslím, že nedělám nic špatného, když si občas postěžuji (neznám ženu, která by si na svého milého nestěžovala a tady na babinetu jich je víc než dost). Myslela jsem, že tím, že si postěžuji třeba vyvolám diskuzi a objeví se třeba někdo, kdo je na tom podobně a s kým si ty mohu vyměniz zkušensoti, popřípadě poradit... Nepotřebuji neustále slýchat, že se s ním mám rozejít a že sjem hloupá, když to neudělám. Dobře, taky názor. Ale spíš bych ocenila, kdyby se tu objevil někdo, kdo je na tom prostě podobně nebo něco podobného zažil, i když to třeba vedlo nakonec k rozchodu či rozvodu.

Není tady

#86 26. 1. 2008 14:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nestačíš se divit ? Tak to se zase pro změnu divím já. Protože když někdo něco někde nakousne, hned začneš co ten tvůj zase udělal případně neudělal. Prostě pořád jen hučíš, všechno dělá špatně. A pak zase najednou tvrdíš, jak moc si ho vážíš. Víš vůbec, co chceš ? A to teď tady nebudu rozebírat, že jsi schopná několikrát změnit verzi, jak se ti to zrovna hodí.
Nevím, jak jste spolu dlouho, ale vzhledem k tomu, jak jsi mladá, předpokládám, že zase tak dlouho ne. Jen mám kamarádky, které za sebou mají 20 let manželství a víc, taky si občas postěžují, ale to co čtu od tebe, tak to teda valím oči.
A zdá se mi, že dost řešíš kraviny, kterýma snad ani nemá cenu se zabývat. Nikdo není bez chyby, ani ten chlap, ani ty, každej máme občas svůj den. Ale jestli maricko takhle hučíš i doma na něj, vyčítáš co měl a co neměl, předhazuješ mu nedostatky atd atd, upřímně se divím, že ti nesbalil tvých pár švestek a neposlal tě k mamince. Já bych na jeho místě o takovou babu nestála, prostě doma chci mít klid a pohodu, ne věčně naštvanou, stěžující si a prudící semetriku, který nikdy nebude dost dobrý, co udělám.

Není tady

#87 26. 1. 2008 16:59

pavel124
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Nestačíš se divit ? Tak to se zase pro změnu divím já. Protože když někdo něco někde nakousne, hned začneš co ten tvůj zase udělal případně neudělal. Prostě pořád jen hučíš, všechno dělá špatně. A pak zase najednou tvrdíš, jak moc si ho vážíš. Víš vůbec, co chceš ? A to teď tady nebudu rozebírat, že jsi schopná několikrát změnit verzi, jak se ti to zrovna hodí.
Nevím, jak jste spolu dlouho, ale vzhledem k tomu, jak jsi mladá, předpokládám, že zase tak dlouho ne. Jen mám kamarádky, které za sebou mají 20 let manželství a víc, taky si občas postěžují, ale to co čtu od tebe, tak to teda valím oči.
A zdá se mi, že dost řešíš kraviny, kterýma snad ani nemá cenu se zabývat. Nikdo není bez chyby, ani ten chlap, ani ty, každej máme občas svůj den. Ale jestli maricko takhle hučíš i doma na něj, vyčítáš co měl a co neměl, předhazuješ mu nedostatky atd atd, upřímně se divím, že ti nesbalil tvých pár švestek a neposlal tě k mamince. Já bych na jeho místě o takovou babu nestála, prostě doma chci mít klid a pohodu, ne věčně naštvanou, stěžující si a prudící semetriku, který nikdy nebude dost dobrý, co udělám.

Nerozčiluj se, maricka hledá sama sebe, uvědomuje si problém a snaží se ho řešit, i když možná špatně. Nechce asi všechno hned zahodit, hledá odpovědi na to proč má v srdíčku zmatek, to je přece smysl tohoto fóra, pomoci svým názorem va. Jinak s Tebou souhlasím tummenupp.

Pro maricku: Neřeš a konej, čím dřív tím líp, nebuď srab dumbom

Není tady

#88 26. 1. 2008 17:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pavle, ale já se nerozčiluju. Mrzí mě, jestli to tak vypadá.

Není tady

#89 26. 1. 2008 17:10

maricka
♥♥♥♥♥--

Pavlo, já se nechci dohadovat, ani se hádat, ani nic...je to jedna z věcí, které nesnáším. Já vím, asi víš prostě lépe, jaká jsem... Jestli si prostě myslíš, že si jen stěžuji, že měním verze, že jsem uhádaná semetrika, tak si to mysli, ale prosím Tě o jedno, nepiš to tady jako definitivní soud, když nevíš vůbec nic (jen, co tu píšu). Zkrátka nerozumím lidem, kteří mají potřeby ihned vynášet soudy, aniž by něco věděli.

Jestli řeším "kraviny", tak možná je řeším, zřejmě již nedokáži oddělovat, co je podstatné a co ne a mám někdy pocit, že už je špatný celý. To přiznávám. Na druhou stranu jsem si také vědoma jeho předností, pro které jej prostě opustit nechci. A jestli doma prudím? Nemyslím si, že víc než jiná ženská, které občas něco vadí. Navíc, pokud mi tedy už něco vadí, řeknu to slušně, nejlépe v žertu. A také si myslím, že kdybych byla tak hrozná a neustále nespokojená, myslím, že by mi to přítel nejdřív naznačil a pokud bych se nezměnila, tak není takový jelimánek, že by mi neřekl sbohem. S tímto problém nemám, myslím, že je to jedna z věcí, kterou jsem se naučila poněkud dobře.

A jestli Ti prostě připadá, že to, co tu řeším (myslím hlavně ten výjimečný sex a jeho podobu) je problém, který by měly řešit ženské po dvaceti letech, tak věz, že takových se stejným problémem (i po roce vztahu) je nás spousta a spousta svého partnera neopustí, spousta ano, spousta si najde milence. Já mezi těmito třemi možnostmi prostě váhám...

Dobře, zkrátka uznávám, že nemusím k tomuto čelnímu problému nabalovat další drobnosti, ale ty mi prostě taky nemusíš tady psát, jaká jsem a že vlastně ten trpící je muj přítel, když o našem vztahu příliš moc nevíš. Můžeme se takto dohodnout a nepřetahovat se tady?

Není tady

#90 26. 1. 2008 17:18

pavel124
♥♥-----

Mám s tímhle problémem osobní zkušenost, to prostě musí v tom vztahu doslova "vyhnít" (sorry za ten výraz va), jeden z nich to potom vzdá nebo se přizpůsobí gloria.

Mrzí to všechny, kdo ví, že ten čas, kterým plýtvají na řešení neřešitelných nesmyslů a rozporů ve vztazích, jim nikdo nevrátí a je lepší to zkusit jinak a s někým jiným. Možná.. vissla

Není tady

#91 26. 1. 2008 17:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nikdo se s tebou nepřetahuje, ani nevynáší soudy, jen reaguju na to, co píšeš. Je to jen můj momentální názor po tom, co jsi napsala, nikde není psáno že to za týden po jiných příspěvcích nemusím vidět jinak.
A máš pravdu, nabaluješ spoustu dalších drobností, ideálního chlapa prostě nenajdeš, je zbytečný řešit prkotiny, vždycky bude něco, co tě vytočí, nebo na něm naštve, stejně jako ho občas naštveš ty, to je prostě normálka a nic s tím neuděláš. Tak proč si život otravovat hloupostma wink
A máš pravdu, nic moc nevím o vašem vztahu, o tobě ani o něm, jen to, co napíšeš. A z toho si holt dělám závěry, to je snad normální.

Není tady

#92 26. 1. 2008 17:59

maricka
♥♥♥♥♥--

Tak fajn...tak zakopeme sekeru, i když žádná vykopána možná ani nebyla;-) Tak já se "polepším"...a opustím tohle téma...protože stejně mám pocit, že vím, co se stane... Asi si nevyberu ani rozchod, ani trpění, ale to uprostřed... Ano, asi to je ta nejhorší možnost...já nevím, teprve začínám váhat...

Není tady

#93 26. 1. 2008 18:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Není co zakopávat wink
Prostě se nezabývej hloupostma, život je krátkej na to se dohadovat doma kvůli prkotinám, jen budeš otrávená ty i on. A jinej tě možná nebude vytáčet tímhle, ale zase to bude něčím jiným, s tím nic neuděláš.
Tím uprostřed myslíš co přesně ?

Není tady

#94 26. 1. 2008 18:20

maricka
♥♥♥♥♥--

Nevěru...ale jak říkám, je to jedna z možností, nad nimiž uvažuji...ale vím, že by to asi nikam nevedlo.

Není tady

#95 26. 1. 2008 18:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nevedlo, to je fakt. Navíc pokud do toho nevlítneš citově, pořád se to může provalit a pak ..

Není tady

#96 26. 1. 2008 19:09

maricka
♥♥♥♥♥--

Nejde o provalení...toho se ani tak nebojím... City tam jsou nějaké vždycky, spíš se bojím toho, že stejně mi bude chybět sex s mým přítelem, manželem... Navíc ty pocity viny...protože i když mu asi nikdy nedojde, že i v sexu se dělají kompromisy, tak přece jenom si to nezaslouží tu nevěru...

Není tady

#97 26. 1. 2008 19:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

maricko a co by ti na to řekl, kdyby se ta nevěra provalila ? Jak by reagoval, nebo jak mám chápat, že se provalení nebojíš ?

Není tady

#98 26. 1. 2008 19:19

maricka
♥♥♥♥♥--

...

Upravil(a) maricka (29. 1. 2008 10:20)

Není tady

#99 26. 1. 2008 19:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nešmejdí, protože nemá důvod tě podezřívat ...

Není tady

#100 26. 1. 2008 19:38

maricka
♥♥♥♥♥--

...

Upravil(a) maricka (29. 1. 2008 10:19)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí