Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 25. 1. 2008 14:29

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Re: Když je v posteli sobec...

Mikeš: mně pak došlo, že jsem to měla víc rozepsat. Kdybych měla v puse sperma, asi bych se na něj nesměla ani podívat. Bylo to součástí předehry, chvíli jsem prostě orálně sexovala, neměla jsem v puse vůbec nic krom svých zubů lol a právě ani tak pusu nechtěl. No tak jsem to pak už ani nedělala, protože nejsem šlapka, abych se milovala bez líbání (takhle to mám já, nechci nikoho urazit). Až takovej byl. Se divím, že toho svýho mazlíka vůbec někam strká...

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#52 25. 1. 2008 14:47

L_aura
♥♥♥♥♥--

maricka napsal(a):

Proč jsme spolu? Tím zhnusen myslím jen v sexuální oblasti, prostě ho jako žena asi už nepřitahuji...prostě u někoho to asi odezní dřív, u někoho až za xxx let. Nevím, třeba to brzy krachne, kdo ví... Taky mám jen jedny nervy.

Maričko, já Tě přestanu číst nebo z Tebe vyskočím z kůže! sjuk

Pan, omlouvám se ti tímto za to, že jsem Tě někdy kritizovala za pro mě v danou chvíli příliš prudké reakce. S některýma se to fakt jinak nedá... a evidentně jim ani to nepomáhá dumbom

Není tady

#53 25. 1. 2008 15:38

maricka
♥♥♥♥♥--

Lauro, nemusíš "mě číst"..nikdo Ti to přeci nenakazuje... Nakonec nevím, proč bys měla vyskočit z kůže???

Není tady

#54 25. 1. 2008 15:46

L_aura
♥♥♥♥♥--

Maričko, jak to říct, prostě neco ve smyslu - takhle inteligentní holka a takhle b..á! dumbom

Není tady

#55 25. 1. 2008 15:49

maricka
♥♥♥♥♥--

No..inteligentní možná trochu jsem, ne nadarmo studuji vysokou;-) Ale tahle možná moje "blbost" nemá s inteligencí co do činění. Ono se někdy lehko radí, ale hůř už se takový rozchod provádí... A pak, každý má jinou míru tolerance. Já ji mám asi hodně vysokou, ale umí i přetéct...takže uvidíme, jestli přeteče, či ne. Asi tak.

Není tady

#56 25. 1. 2008 15:58

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Jste se nám nějak rozvášnily big_smile
Lauro, Marička je zamilovaná, a to nemá s inteligencí nic společnýho - i takovej doktor věd, když se zamiluje, tak se chová jako magor (někdy).
A Maričko, Ty to zase neber všechno tak vážně, takovejch chlapů ještě potkáš...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#57 25. 1. 2008 16:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

maricka napsal(a):

No já to mám tak, že stačí, když mu udělám orální sex (před milováním, bez vystříknutí) a on se nechce líbat (on se vlastně už nelíbá)... Vůbec už je se mnou asi po roce a půl zhnusen... Asi jsem se svou dobrotou přišla nebo přijdu na žebrotu. Prostě teď se točí všechno okolo něj...ani si nevzpomněl, že jsem dnes měla zkoušku, nezeptal se na výsledek, ráno nepopřál hodně štěstí... Má toho teď sice v práci hodně, ale absolutně není schopen sledovat potřeby druhého. Já je sledovat musím, jinak dostanu "sprda".

No, třeba se mu v hlavě brzy rozsvítí..a zjistí, že jsem taky člověk a hlavně, že jsem žena rodna 

A víte, co bylo nejlepší? Že mu prý jeho kolegyně v práci řekla, jak je úžasný, že rozumí ženám a že jestli s ním nejsem štastná (doufám, že to řekla jen tak  a nic neví), tak si ho nevážím... big_smile

big_smile ty si na něj pořád jen stěžuješ, je mizernej v sexu, nešu.ká, jak teď čtu nerozumí ženám a je na hov.no úplně ve všem. Ale jít od něj nechceš.
Tohle prostě já nepochopím, říkej si co chceš. Pokud je ten vedle mě tak nemožnej, že na něj jen nadávám, tak jdu od něj a pokud ho mám ráda, neplivu na něj špínu kde se dá wink

P.S. když je tak hroznej, proč ho nepustíš k vodě a nedáš mu možnost najít si holku, pro kterou bude ten nej a která si ho bude vážit ?
Ty na něm nenecháš nit suchou, co se zkusit zamyslet sama nad sebou ? Možná jsi týpek, co nebude spokojenej nikdy s ničím a nikým, mám pocit, že jen prudíš a jestli se takhle chováš i doma k němu - vůbec se nedivím, že s tebou nejeví zájem o sex, sex je i psychická záležitost brouku wink

Upravil(a) PPavlaa (25. 1. 2008 16:17)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#58 25. 1. 2008 16:16

L_aura
♥♥♥♥♥--

Ppavlo, kdysi jsi me pekne stvala, ale ted Te miluju! wink

Není tady

#59 25. 1. 2008 16:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Lauro, netuším, čím jsem tě kdy naštvala va vůbec nevím, že by jsme se spolu někdy bavily, ale stejně se omlouvám wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#60 25. 1. 2008 16:23

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

...když je tak hroznej, proč ho nepustíš k vodě a nedáš mu možnost najít si holku, pro kterou bude ten nej a která si ho bude vážit?

Tohle je přesně to, co taky nechápu... asi jsem nějakej zabržděnej nebo co big_smile

Není tady

#61 25. 1. 2008 16:24

L_aura
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Lauro, netuším, čím jsem tě kdy naštvala va vůbec nevím, že by jsme se spolu někdy bavily, ale stejně se omlouvám wink

Ne, to se neomlouvej, já tehdy rozmotávala svůj příběh a podobné "ťafky" naopak často dokáží člověka pěkně probrat, aby svou situaci viděl střízlivěji. wink

Není tady

#62 25. 1. 2008 16:25

L_aura
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...když je tak hroznej, proč ho nepustíš k vodě a nedáš mu možnost najít si holku, pro kterou bude ten nej a která si ho bude vážit?

Tohle je přesně to, co taky nechápu... asi jsem nějakej zabržděnej nebo co big_smile

Co na tom nechápeš?

Není tady

#63 25. 1. 2008 16:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Jste se nám nějak rozvášnily big_smile
Lauro, Marička je zamilovaná, a to nemá s inteligencí nic společnýho - i takovej doktor věd, když se zamiluje, tak se chová jako magor (někdy).
A Maričko, Ty to zase neber všechno tak vážně, takovejch chlapů ještě potkáš...

Mikeši, zamilovaná buchta vypadá úplně jinak wink
Tahle buchta vypadá, že ji jen baví prudit, nadávat, dělat z něj blbce a on si to trouba možná ještě nechá líbit a celkově je to asi pro ni pohodlnější, ať už z hlediska bydlení, financí, či bůh ví proč ...

Není tady

#64 25. 1. 2008 16:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ne, to se neomlouvej, já tehdy rozmotávala svůj příběh a podobné "ťafky" naopak často dokáží člověka pěkně probrat, aby svou situaci viděl střízlivěji. wink

Já vím, mám nevymáchanou pusu roll sad

Není tady

#65 25. 1. 2008 16:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

Co na tom nechápeš?

Proč se s ním nerozejde.

Není tady

#66 25. 1. 2008 16:40

martinF
♥♥♥♥♥--

A když jsou tam dva sobi, tak se to i násobí?

Není tady

#67 25. 1. 2008 16:43

L_aura
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

L_aura napsal(a):

Co na tom nechápeš?

Proč se s ním nerozejde.

Jo, tak to jo! wink

Není tady

#68 25. 1. 2008 16:43

L_aura
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

L_aura napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Já vím, mám nevymáchanou pusu roll sad

Nejsi Vodnářka? To já jsem taky wink

Není tady

#69 25. 1. 2008 16:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vava jsem godlike

Není tady

#70 25. 1. 2008 16:47

L_aura
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

vava jsem godlike

Haháááá, no jo, to je náš dávný spor s jedním mým bývalým, když se někde objeví hodně "výrazná" žena, on hned, že je Vodnářka.... no obvykle má pravdu... I když s Barborou Tachecí se nevím, jestli chci chlubit wink

Není tady

#71 25. 1. 2008 16:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol vidíš, výrazná ... a mě říkaj, že jsem držkatá tonguebig_smile

Není tady

#72 25. 1. 2008 16:59

L_aura
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

lol vidíš, výrazná ... a mě říkaj, že jsem držkatá tonguebig_smile

No tak máš aspoň za to nějaký eufemismus:-)) Mně zase, že jsem pyšná studená Vodnářka wink

Není tady

#73 25. 1. 2008 17:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol Lauro, mě v práci řekli, že jejich první dojem ze mě byl namyšlená kráva a pak se hrozně divili, že jsem normální big_smilevava

Není tady

#74 25. 1. 2008 17:25

L_aura
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

lol Lauro, mě v práci řekli, že jejich první dojem ze mě byl namyšlená kráva a pak se hrozně divili, že jsem normální big_smilevava

Jo, to mě se zrovna nedávno kolegyně přiznala, že se mě na začátku hrozně bála, prý působím hrozně přísně... a přitom jsem takový tele, co má potřebu všechny zachránit, až z toho samotné padá vyčerpáním dumbom

Není tady

#75 25. 1. 2008 17:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smile no přece hned každýmu neukážeme svou citlivou a romantickou duši lolwink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí