Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 19. 1. 2008 20:58

Elienka
♥♥-----

Re: Když je v posteli sobec...

Maricko, a řeklas mu to teda někdy že se ti to takto nelíbí?

Není tady

#27 19. 1. 2008 21:02

maricka
♥♥♥♥♥--

Samozřejmě, že řekla...ale nepomohlo...jen to odkýve a to mu asi stačí. No, to bych také asi šla od něj, kdyby mi tohle řekl, ale takhle, když vidím, že mě má svým způsobem rád, pořád se tulí... Ale na druhou stranu mu jen supluji matku, protože ta jeho je vážně dokonalá...ted to nemyslím ironicky. Příliš si zvykl na její standard...takže si spíš myslím, že mě jen využívá...protože podle mě to není láska, když ty ustupuješ pořád a on se ani nesnaží...protože ho přece příroda stvořila dokonalého cool

Není tady

#28 19. 1. 2008 21:11

Elienka
♥♥-----

Holka, tak to pak nevím, ale pravda, abych si nechala s... na hlavu, tak na to musí být vždy dva.

Není tady

#29 20. 1. 2008 17:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Elienka napsal(a):

Maricko, a řeklas mu to, že se ti to takhle nelíbí? Neodvíjí se to od toho, že chce méně často než ty, a ty ho pak nechceš kritikou odradit?
U nás to aspoň tak bylo, vždycky jsem si naivně myslela, že "právě teď" už to bude snad lepší a radši jsem nic neříkala, protože pak si stěžoval, že ho kritizuju a ať se potom nedivím, že nechce. A lepší to stejně nikdy nebylo, sex vždycky skončil jeho vyvrcholením.A on za to přece "chudáček" nemůže, že je tak rychlej, já se mám snažit abych byla rychlejší:-))) teď už se tomu směju, tohle sice od něj bylo napůl žertem, nicméně i tenhle žert o něčem svědčí. To, že má ruce a pusu, to bych mu mohla říkat pořád a stejně to k ničemu nebylo. Dokonce si užil zcela orální sex, ale že by se aspoň o něco pokusil, to teda ne-e. On to prostě prý neumí a neví jak na to :-/ A ocenila bych i snahu jen.
Ale v ostatních situacích je ohleduplnej, hodnej, obětavej, snaživej, nesobeckej. Jak se pak zachovat k někomu, kdo je skoro dokonalej, ale v sexu na vás totálně s.....???

No, ja s mojím presvedčením, že je čudné, aby bol niekto nesebecký až strach v jednej veci(alebo viacerých) a sebecký až no v inej... by som sa zachovala jendoznačne. Lenže neviem, či ja som ten správny prorok: Moji naopak bývali úžasne nesebeckí v posteli, ale inak usch ...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 20. 1. 2008 20:13

maricka
♥♥♥♥♥--

Selimo, to je zajímavý postřeh... wink Nesobečtí v posteli + sobečtí jinde, ale nesobečtí jinde + sobečtí v posteli... Naštěstí existují "výjimky", které nejsou sobecké nikde wink

Hold, alespoň v sobě pěstujeme vzácnou vlastnost jménem trpělivost... Třeba se nám to vyplatí a milí mužíkové pochopí, že kompromisy náležejí do všech oblastí vztahu.

Ale stejně mne napadá...může ženu přitahovat muž, který na sex kašle, raději se třeba dělá sám a v posteli je to s ním o ničem? Byť by byl sebevíc krásný, tak mi přijde, že postupně ta žena o něj ztratí zájem...protože už v něm nebude vidět ani toho muže...samce.

Není tady

#31 20. 1. 2008 21:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jen jestli ty vyjímky už nejsou zadaný a nehlídaj si je doma ty jejich smile

Jasan, že by tě sebekrásnější chlap nepřitahoval, když by to v posteli bylo o ničem. Raděj normálního místo hezouna, ale aspoň na něj nebudu muset jen koukat a něco z toho taky budu mít wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#32 20. 1. 2008 21:24

maricka
♥♥♥♥♥--

Ach jo, kdyby mi to všechno alespoň nelezlo na mozek a já byla schopna o tom delší dobu nepřemýšlet... Nějak mi to začíná obtěžovat život a hlavně psychickou pohodu čím dál víc... Pomalu začínám ztrácet naději...

A asi i přiznávám, že příliš lásky ke svému příteli tedy necítím...a přitažlivost už taky pomalu mizí, když se nečiní... Ale vím, že by mne ten rozchod bolel...já vím, to každého...ale já už si prošla tolika bolavými obdobími, že se mi už nechce snášet další. Nejhorší je, že mám jeden takovým malý objev, ještě jsem se s tím mužem nesešla, ale ani nesejdu...nemohu, protože nechci lhát příteli,ani mu ubližovat. A stejně vím, že by z toho nic nebylo...já mám prostě jeden takový problém - když si naněkoho zvyknu, těžko se mi odvyká a jen tak bych od toho dotyčného neodešla, ani k muži s větší chutí, inteligencí, krásou...apod. No jo, říká se tomu zvyk, ale zvyk je železná košile...

Upravil(a) maricka (20. 1. 2008 21:24)

Není tady

#33 20. 1. 2008 23:31

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

ale taky je pravda, že je lepší udělat radikální řez, třeba měsíc proplakat, ale pak si zařídit (hezký) život podle svého a s někým (snad) lepším, než se plácat od ničeho k ničemu, a pozdě zjistit, že už jaksi není kam spěchat a chtít se z něčeho těšit...
P.S.: toho svého "nesobce" si fakt doma pohlídám smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#34 20. 1. 2008 23:40

maricka
♥♥♥♥♥--

Tino, možná na ten radikální řez později dojde... ;-)

Není tady

#35 20. 1. 2008 23:49

jetelík
♥♥-----

tina napsal(a):

ale taky je pravda, že je lepší udělat radikální řez, třeba měsíc proplakat, ale pak si zařídit (hezký) život podle svého a s někým (snad) lepším, než se plácat od ničeho k ničemu, a pozdě zjistit, že už jaksi není kam spěchat a chtít se z něčeho těšit...
P.S.: toho svého "nesobce" si fakt doma pohlídám smile

S tím souhlasím. Jestli už ztrácíš naději na zlepšení ... třeba s ním jenom ztrácíš čas a když tě to tak trápí, tak to jen tak nepřestane. Potom ho pošleš k vodě třeba až za ok, až ti opravdu rupnou nervy a přitom bys ten rok mohla trávit s někým úplně jiným a být šťastná.

Není tady

#36 21. 1. 2008 0:07

Elienka
♥♥-----

maricka napsal(a):

Tino, možná na ten radikální řez později dojde... ;-)

Maričko, radikální řez přijde, ať už je to kdykoliv.
Neber to nijak zle, vždyť já si tím též prošla, nejdřív jsem "plakala" doma, potom i tady na netu, kamarádkám, známým a stejně to k ničemu nebylo. Tady tě lidi můžou maximálně politovat nebo tě třeba odsoudit, ale rozetnout to musí člověk sám. Ale to ty víš.
Ono vlastně nic nemusí být definitivní. Ale dej si šanci poznat jaký to je být - když už ne zcela šťastná - tak se aspoň netrápit a nebýt nešťastná. Uvidíš, ten osvobozující pocit za to stojí wink

Není tady

#37 21. 1. 2008 18:00

L_aura
♥♥♥♥♥--

maricka napsal(a):

Čestně přiznávám, že asi jo smile

Ale třeba nejsem jediná... Ovšem spíš to tak vypadá, že asi jo :-( No já jen momentálně řeším docela existenciální otázky...buď partnerovi poslušně vždy "podržet", aniž bych si dovolila cokoliv zmínit o předehře nebo něčem podobném, nebo se rozejít a být smířená s tím, že můj život se bude hold ubírat směrem, kterým jsem nechtěla...protože už se budu bát lásky a jakéhokoliv citu, prostě se někomu oddat. Zažila jsem v poslední době tolik zklamání, že už prostě nevěřím, že by mi to s někým mohlo vydržet navždy...snad by to musela být velká náhoda.

Maričko, a to budeš fakt šťastnější, když zjistíš, že nejsi sama? Popravdě, v životě jsem nepotkala chlapa, který by nechtěl uspokojit svou partnerku  nebo ji nerad uspokojoval ... ale zase tolik jsem jich neměla, takže ti ostatní se třeba jen chvástali wink

Není tady

#38 25. 1. 2008 10:49

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

HB napsal(a):

ja tomuhle neustalymu prizpusobovani se a kvokani okolo chlapa rikam slepici syndrom, taky me to postihlo, porad jsem se prizpusobovala, tolerovala az jsem se v tom sama ztratila...doslo mi to sice pozde, ale prece a rozesla jsem se (i kdyz jsem ho tou dobou jeste porad mela rada)...
pevne doufam, ze ted, kdyz uz vim, jake ma tenhle syndrom priznaky, se mu napriste vyhnu! smile

Přesně tak, mluvíš o mně? smile  No, ten poslední byl taky pěknej sobeček. Šup šup, hlavně si udělat hezky a spát. Nejvíc mě ovšem dostalo, když jsem mu po orálním sexu chtěla dát pusu a on nechtěl! Od tý doby už jsem nečekala vůbec nic. A rozešla se. Tedy nejen kvůli posteli. On byl fajnovka i jinak, prostě sobec od kosti. Tak co s ním! lol

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#39 25. 1. 2008 11:19

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

Nejvíc mě ovšem dostalo, když jsem mu po orálním sexu chtěla dát pusu a on nechtěl!

A měla jsi "to" ještě uvnitř? wink

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#40 25. 1. 2008 11:44

tina
Moderátor(ka)
Web

to je taky síla - ženský to lecjakej chlap do pusy bez skrupulí "nastříká", ale jen představa, že by se mu ona tou stejnou pusou měla byť jen dotknout rtů, mu přivádí náběh na infarkt... kde to pak jsme? no... a dál to rozebírat nebudu, bylo by to na román... tongue

Není tady

#41 25. 1. 2008 11:54

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

to je taky síla - ženský to lecjakej chlap do pusy bez skrupulí "nastříká", ale jen představa, že by se mu ona tou stejnou pusou měla byť jen dotknout rtů, mu přivádí náběh na infarkt...

Jak komu - já před lety sám požádal manželku, aby mi pak dala trochu "ochutnat" rodna
Jednak jsem byl zvědavej, jestli je to opravdu tak nechutný, jak mnoho žen tvrdí (podle mě není) a jednak je to i slušnost, řekl bych... když už to po ní chci, tak at vidím, jaký to je...

Není tady

#42 25. 1. 2008 11:55

tina
Moderátor(ka)
Web

no vidíš - a tak to má být smile

Není tady

#43 25. 1. 2008 11:56

L_aura
♥♥♥♥♥--

tina napsal(a):

to je taky síla - ženský to lecjakej chlap do pusy bez skrupulí "nastříká", ale jen představa, že by se mu ona tou stejnou pusou měla byť jen dotknout rtů, mu přivádí náběh na infarkt... kde to pak jsme? no... a dál to rozebírat nebudu, bylo by to na román... tongue

Tino, já bych to zase neviděla tak zásadně. Prostě jsou chlapi, kterým to není příjemné, stejně jako ženy, které zase netouží po polibku pusou ulepenou od toho jejich přirození:-))))

Není tady

#44 25. 1. 2008 11:57

tina
Moderátor(ka)
Web

lauro, ber to jako nadsázku --- i když je fakt, že někteří sobci by se i v tomto ohledu měli nad sebou zamyslet...

Není tady

#45 25. 1. 2008 12:37

maricka
♥♥♥♥♥--

No já to mám tak, že stačí, když mu udělám orální sex (před milováním, bez vystříknutí) a on se nechce líbat (on se vlastně už nelíbá)... Vůbec už je se mnou asi po roce a půl zhnusen... Asi jsem se svou dobrotou přišla nebo přijdu na žebrotu. Prostě teď se točí všechno okolo něj...ani si nevzpomněl, že jsem dnes měla zkoušku, nezeptal se na výsledek, ráno nepopřál hodně štěstí... Má toho teď sice v práci hodně, ale absolutně není schopen sledovat potřeby druhého. Já je sledovat musím, jinak dostanu "sprda".

No, třeba se mu v hlavě brzy rozsvítí..a zjistí, že jsem taky člověk a hlavně, že jsem žena rodna 

A víte, co bylo nejlepší? Že mu prý jeho kolegyně v práci řekla, jak je úžasný, že rozumí ženám a že jestli s ním nejsem štastná (doufám, že to řekla jen tak  a nic neví), tak si ho nevážím... big_smile

Není tady

#46 25. 1. 2008 13:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

maricka napsal(a):

No já to mám tak, že stačí, když mu udělám orální sex (před milováním, bez vystříknutí) a on se nechce líbat (on se vlastně už nelíbá)... Vůbec už je se mnou asi po roce a půl zhnusen...

Tak proč jste teda pořád ještě spolu???

Není tady

#47 25. 1. 2008 13:18

maricka
♥♥♥♥♥--

Proč jsme spolu? Tím zhnusen myslím jen v sexuální oblasti, prostě ho jako žena asi už nepřitahuji...prostě u někoho to asi odezní dřív, u někoho až za xxx let. Nevím, třeba to brzy krachne, kdo ví... Taky mám jen jedny nervy.

Není tady

#48 25. 1. 2008 13:21

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

maricka napsal(a):

Tím zhnusen myslím jen v sexuální oblasti, prostě ho jako žena asi už nepřitahuji...

No ale Ty si s ním v posteli taky zrovna nepřijdeš na svý, pokud vím, tak právě proto se divím, že se nerozejdete, páč silně pochybuju, že vy sami chcete takhle žít až do smrti...

Není tady

#49 25. 1. 2008 13:53

maricka
♥♥♥♥♥--

Mikeši, nikdo takto nechce žít až do smrti, od toho lidé mají pusy, aby se domluvili, ale příteli ta pusa narostla asi za jiným účelem...

Vím, že kdyby neměl mne, tak jiná se mu také brzy okouká, tím jsem si jistá. A já se také bojím, že by se mi tohle mohlo stát znovu (ty problémy se sexem). Navíc nežijeme jen pro něj, i když není až tak nepodstatný. Neboj, pořád čekám, jak se to bude "vrbit" dál ;-) Třeba je to jen přechodné období.

Není tady

#50 25. 1. 2008 14:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

maricka napsal(a):

Mikeši, nikdo takto nechce žít až do smrti, od toho lidé mají pusy, aby se domluvili, ale příteli ta pusa narostla asi za jiným účelem...

Vím, že kdyby neměl mne, tak jiná se mu také brzy okouká, tím jsem si jistá. A já se také bojím, že by se mi tohle mohlo stát znovu (ty problémy se sexem). Navíc nežijeme jen pro něj, i když není až tak nepodstatný. Neboj, pořád čekám, jak se to bude "vrbit" dál ;-) Třeba je to jen přechodné období.

Ale snad okouká se jemu ne tobě? A jeho neřeš podstatou všeho jsi TY a tvoje potřeby a ....
Nečekej mluv ale dělej rychle tobě tiká čas ne?

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí