|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pokud to někomu nebude vadit, tak bych založila další téma... Otázkou je - máte nějaké zkušenosti se sexuálními sobci? Pokud ano, jak jste trable s tím spojené vyřešily? A jak se ono sobectví konkrétně u Vašeho partnera/partnerky projevovalo?
Není tady

Maricko,nějak ty sexuální témata jedeš furt dokola...a asi to není jen otázka do pranice nás ostatních...ten hlavní problém s tvým partnerem máš asi ty.......?!co?!
Není tady

misha88 napsal(a):
Maricko,nějak ty sexuální témata jedeš furt dokola...a asi to není jen otázka do pranice nás ostatních...ten hlavní problém s tvým partnerem máš asi ty.......?!co?!

Není tady
Čestně přiznávám, že asi jo 
Ale třeba nejsem jediná... Ovšem spíš to tak vypadá, že asi jo :-( No já jen momentálně řeším docela existenciální otázky...buď partnerovi poslušně vždy "podržet", aniž bych si dovolila cokoliv zmínit o předehře nebo něčem podobném, nebo se rozejít a být smířená s tím, že můj život se bude hold ubírat směrem, kterým jsem nechtěla...protože už se budu bát lásky a jakéhokoliv citu, prostě se někomu oddat. Zažila jsem v poslední době tolik zklamání, že už prostě nevěřím, že by mi to s někým mohlo vydržet navždy...snad by to musela být velká náhoda.
Není tady
maricko, co blázníš, jsi mladá, myslím, že žádný pořádný zklamání a nakopnutí od života jako někteří tady jsi ještě nezažila. Teď máš jen pocit, že už to nikdy nebude ono, ale sama víš, že tak to přece není.
A víš, ty sama se dostala do role, kdy máš sex jakej máš, když ti to nevyhovuje, tak jdi prostě od něj, lepší teď, než pozdějc, až by přišly děti a další závazky.
Není tady
Zatím jsem měla štěstí na skvělé chlapy. 
já taky, "dřevo" a ty co je sex nebral jsem ještě nepotkala 
Není tady
Já vím, že mnozí tady mají i třikrát více zkušeností, ale nechce se mi tady rozepisovat, co všechno jsem zažila a proč jsem nakonec dospěla k tomu, že už to s nikým asi nebude napořád...
Ono se ty myšlenky u mne zase vyrojily včera, kdy se mne přítel tedy začal po měsíci a něco dotýkat...a když jsem podle něj měla hrůzu v očích, jak se mě včera dotýkal (hrůzu asi proto, že už se mne dlouho nedotýkal na tom intimním místě..a já mám prostě po určité době strach uvnitř sebe cokoliv mít...tak jsem asi prostě s hrůzou v očích, jak řekl, čekala, kdy do mne dá svoje prsty...možná nasucho, nevím...těžko říci, co měl v úmyslu), tak se mne najednou přestal dotýkat a s hnusem se otočil. Ptala jsem se ho, co se děje...a z něj pak vylezlo, že přemýšlí, jestli jsem ta pravá. Zeptala jsem proč..a on mi odpověděl, že mu vadí, že nechápu jeho vtipy, že vůbec nechápu hodně vtipů (přitom jsem ale podle něj hodně inteligentní), že někdy prý kvůli tomu působím naivně ve společnosti a že se o něj neumím starat, když např. včera přišel domů s teplotou a já seděla u počítače a učila se a příliš jsem si ho nevšímala, neudělala hned čaj, nepohladila...prostě jako jeho maminka, jak byl zvyklý. Pak jsem to sice dohnala, hladila ho, udělala čaj, starala se...ale asi bylo už pozdě. Nemohu však říci, že bych se nestarala vůbec, uklízím, peru, žehlím, vařím...on má na starosti jen chodbu a před barákem, když máme službu. No ale asi mu to jen bylo líto, ale v tu chvíli mi přišlo, že dělá přesně to, v co jsem nedoufala, že bude dělat a co sám nemá rád..a to je to, že začíná přemýšlet o tom, že někde je někdo lepší než já...sám mi kdysi říkal, že takhle přemýšlet je hloupost. Já také tak už asi ani nepřemýšlím. No a docela jsem se toho, co říkal lekla, a začaly mi slzet oči. On mne tedy obejmul, ale pak do mne jen tak zboku začal "zajíždět"...jen mne naslinil...že na orální sex nemá náladu...a celý ten sex byl podle jeho gusta, jako obvykle... Zkrátka ten večer včera jsem zjistila, že všichni snad čekáme na "Godota", uvažujeme, kdo by mohl být lepší než onen, opouštíme se kvůli věcem, co nám vadí, někdy maličkostem... A já už prostě nemám sílu pořád někoho nového hledat, zamilovávat se, trpět, odmilovávat se...mít děti s někým, kdo mne stejně pro jinou opustí...nebo bude podvádět. Prostě jsem ztratila všechny iluze o lásce a už se bojím mít ráda, bojím se toho věčného kolotoče... Raději snad zcyničtět a už nevěřit... Prostě tak nějak... A ještě navíc vědět, že láska je snad jenom očekávání, co krásného nám ten druhý dá...a pokud nedá, tak jdeme od něj pryč. Pak snad věřím jen na nezištnou mateřskou lásku, nebo prostě na lásku, která tolik od toho druhého neočekává a přesto jej bezmezně miluje...
Není tady
Když někoho miluješ, tak nepřemýšlíš, nehledáš.
Láska není očekávání, co nám ten druhý dá.
Láska je krásný pocit z toho, že jsem. Že dám. 
Upravil(a) majkafa (19. 1. 2008 11:09)
maricko, možná to vidím blbě, ale když byl ex nemocnej, tak jsem kolem něho běhala, tu chvilku na uvaření čaje a pohlazení si člověk najde .. a když jsem byla nemocná já, běhal kolem mě on .. něják si myslím, že když máš ráda, tak o tom to prostě je .. člověk nemůže jen brát, ale taky dávat 
Jinak to co píšeš dál nebudu ani komentovat, já bych s takovým chlapem nebyla ani náhodou, taková zoufalka, abych musela brát kde co nejsem.
Není tady
Ale vždyť já vím, já jen neberu...jestli to tak vyznělo. Právě naopak, snažím se dávat, ale když vy dáváte a ten druhý na to úplně kašle, tak už nemáte ani chuť dávat... Ohledně té nemoci, já se samozřejmě starám, ale on prostě přišel domů, řekl, že mu je blbě, já se nestačila ani vzpamatovat a on už si začal stěžovat, že se o něj vůbec hezky nestarám a že mi je jedno, že mu je blbě apod. Navíc on má na mě stále více požadavků, stále se musím v něčem zdokonalovat a on na to absolutně kašle...
Já nevím, jestli tohle je zoufalost, někdo si možná myslí, že ano, ale já prostě nemám ve zvyku jen tak opouštět, dokud si nejsem stoprocentně jistá, že to není jen přechodné období nebo že se to nespraví. Asi to udělám, až mi rupnou nervy...a já dál nebudu schopna takhle žít.
Vy jste se tedy vždy rozešli, když Vám něco nevyhovovalo?
Není tady
maricka napsal(a):
Ja jo. Rozhodne kdyz jsem byla mlada. Proc si nicit mladi nejakyma problemama?
Az ted jsem nejak zmekla... protoze vim, jak tezky je v mym veku nekoho najit. 
Není tady
Jo a proč ne ? Když jsem byla mladá a bezdětná, neměla jsem důvod něco zachraňovat. Někdy k rozchodu stačily jen žárlivý scény, někdy to vyplynulo samo od sebe, že už mě to prostě neba,nebo holt se objevil někdo jinej.
A aby mě chlap dusil ? Buď je se mnou, protože je se mnou rád a pokud má neustále problém, že jsem taková nebo maková a měla bych se jen podřizovat, tak ať si jde tam, kde bude spokojenej, nikoho nedržím 
Jiný to je, když máš rodinu a děti, to pak překousneš ledacos, aby to něják klapalo, ale to ty přece nemáš, takže je to jednoduchý ..
Upravil(a) PPavlaa (19. 1. 2008 12:57)
Není tady
maricka napsal(a):
Já jsem se rozešla, když jsem ho nemilovala.
majkafa napsal(a):
maricka napsal(a):
Já jsem se rozešla, když jsem ho nemilovala.
A kdybys milovala, nechala by sis i tak všechno líbit a při tom se někde uvnitř trápila ?
Není tady
Opravuju, já jsem se rozešla, když jsme se vzájemně nemilovali. Výjimka byla pouze u mého manžela a byla to chyba.
No jo, asi by to mělo být jednoduché, ale něco přece jen k němu cítím a vím, že by mi bylo smutno, otázkou také je, jestli při svých cestách za vysněným princem nenarazím ještě na většího "hulváta" apod. apod. A už vidím, jak bych měla na talíři, se se kvůli mě přestěhoval do jiného města, aby se mnou mohl bydlet, a já ho teď ještě opustím
Ale kdo ví, možná mi rupnou nervy dřív než si myslím... Kdysi mě huboval, že se lituji, teď, když se při nemoci lituje on (dokonce už ani víčko neumí otevřít, jak je slabý...přitom já jakožto slabá ženská jsem ho otevřela hned), tak je vše v pořádku...no, kdo by kdy řekl, že za to, za co mne plísnil, za to jej teď mohu plísnit já a on se stejně nezmění.
Není tady
ja tomuhle neustalymu prizpusobovani se a kvokani okolo chlapa rikam slepici syndrom, taky me to postihlo, porad jsem se prizpusobovala, tolerovala az jsem se v tom sama ztratila...doslo mi to sice pozde, ale prece a rozesla jsem se (i kdyz jsem ho tou dobou jeste porad mela rada)...
pevne doufam, ze ted, kdyz uz vim, jake ma tenhle syndrom priznaky, se mu napriste vyhnu! 

Není tady
Já doufám, že se vyhnu vztahu jako takovýmu, něják mi to co vidím okolo přijde všechno o ničem 
Není tady
Pavlo, co jsi tak najednou skeptická? To je jen tím, že tady se řeší samé problémy...někdy jsou vztahy krásné...někdy:-)
Není tady
Fakt jen někdy, těch, co jsou v poho vidím kolem sebe hodně málo a skeptická co se týká vztahů jsem pořád.
Není tady
Ale přiznávám, že je to určité kvokání a přizpůsobování se...a chápu, jak to muselo být těžký, HB, ten rozchod...ale už je to za Tebou, ne? A je to docela odvaha... Možná se k tomu taky někdy dokopám... A možná můj přítel nabyde rozumu...je ho třeba: 
Není tady
Maricko, a řeklas mu to, že se ti to takhle nelíbí? Neodvíjí se to od toho, že chce méně často než ty, a ty ho pak nechceš kritikou odradit?
U nás to aspoň tak bylo, vždycky jsem si naivně myslela, že "právě teď" už to bude snad lepší a radši jsem nic neříkala, protože pak si stěžoval, že ho kritizuju a ať se potom nedivím, že nechce. A lepší to stejně nikdy nebylo, sex vždycky skončil jeho vyvrcholením.A on za to přece "chudáček" nemůže, že je tak rychlej, já se mám snažit abych byla rychlejší:-))) teď už se tomu směju, tohle sice od něj bylo napůl žertem, nicméně i tenhle žert o něčem svědčí. To, že má ruce a pusu, to bych mu mohla říkat pořád a stejně to k ničemu nebylo. Dokonce si užil zcela orální sex, ale že by se aspoň o něco pokusil, to teda ne-e. On to prostě prý neumí a neví jak na to :-/ A ocenila bych i snahu jen.
Ale v ostatních situacích je ohleduplnej, hodnej, obětavej, snaživej, nesobeckej. Jak se pak zachovat k někomu, kdo je skoro dokonalej, ale v sexu na vás totálně s.....???
Není tady
Elienko, taky to nechápu, nechápu, jak může být někdo někde nesobecký a někde až extrémně sobecký...prostě mi to nejde do hlavy. Ale v jiných oblastech...no poslední dobou se také nedá říct, že by zrovna bodoval a že by mě sem tam nezneužíval... Jak se k tomu postavit? Jednoduše, asi čekat, dokud Ti nerupnou nervy... Ale Tobě už ruply, ne? Obdivuji, že ses aspon dokázala rozejít...zajímalo by mne, jak... Já se ne a ne odhodlat. Ale už jsem k tomu blíž než jsem byla:-)
Není tady
Mari, buďto to půjde tak daleko, že budeš pořád ustupovat a jemu se přizpůsobovat tak dlouho, až pro něj přestaneš mít svou cenu (tomu odpovídá to, že tě pořád za něco kritizuje) a nakonec se rozejde on s tebou. A nebo se zdravě nas.... ty sama a pošleš ho k vodě ty.
Já zas taková hrdinka nejsem, sice se se mnou nerozešel, ale začal se ošívat a povídat řeči typu, že neví, jestli se mnou chce nebo nechce být a pod. A to mě nakoplo. A jsem za to ráda.
Není tady