18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A co se tu tedy vlatně změnilo? Nějaká inovace? Já si občas něčeho vimnu moc pozdě coby estinedělka .
Ale jednání jednoho z členů "vedení" mne také nenadchlo, take jsem obratem odhodila moderátorskou hůl. To je vám obrovská pohoda být tu jen jako uivatel, přínos pro mne stejný a navíc jen běné povinnosti a bez starostí. To u jsem si ani nepamatovala
Není tady
Přesně tak Nety, je to fakt pohodička. Člověk můe plácat i blbosti a nikdo nic mu nemůe říct, e jako moderátor nebo admin musí být korektní
Co se změnilo? Změnilo se to, e ji není potřeba brát zřetel na vaničku a dítko a můe se vylévat, jak si amin usmyslí. Přesně to, co já nemohl
Není tady
Prosim Tě, na mne nechoď s takovými výroky, na mne musí jasně a srozumitelně. Potamo dítko vidím furt a vaničku kadý večer
Není tady
Tak to jsem asi jediná komu to moderovaní chybí.
Mně teda nehcybí, akorát sem teď chodím míň a míň a míń. Mám prostor se rozhlíet i jinde a nemusím číst co zrovna nechci a dávat si bacha na pusu.
Není tady
A kdo tedy vae bývalá fóra moderuje?
Není tady
vidí Damilo, asi vichni co ti odpověděli
Není tady
Tak já jen zírám..teď jsem to tady objevila a je mi to líto..
Není tady
Májajája napsal(a):
Mně teda nehcybí, akorát sem teď chodím míň a míň a míń. Mám prostor se rozhlíet i jinde a nemusím číst co zrovna nechci a dávat si bacha na pusu.
Není tady
1.1. Základní pravidla. Zadávejte jen sluné příspěvky, které jsou v souladu s dobrými mravy, pravidly sluného chování, platnými zákony a obecně závaznými etickými principy společnosti. Je zakázáno jakkoli uráet ostatní uivatele fór, sniovat jejich lidskou důstojnost, vystavovat je posměchu a hrubým slovním útokům. V diskusích je zakázáná diskriminace nebo uráky podle rasy, barvy pleti, pohlaví, jazyka, náboenství, sexuální orientace, politickeho smýleni, národnostníiho nebo sociálniho původu, majetku, rodu nebo jiného postavení, at ji se to týká přímo diskutujících, nebo třetích osob.
Kaliku, okopirovala jsem Vam jedno z pravidel Babinetu. Vy jako moderator, ktery ma (mel) dohlizet, aby tahle pravidla byla dodrzovana, jste je sam hrube nekolikrat porusil, ale nejvice ve Vasem vlastnim tematu Hovory s xxxx..... Mne osobne jako moderator chybet rozhodne nebudete.
Díky, cením si toho
Není tady
A ja Vam zase odpovim, ze si cenim toho, ze jste zustal slusnym a na odpoved (i kdyz s tim smajlikem si nejsem zase az tak jista) jste reagoval jako pravy gentleman. Dekuji!