6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
... A co když Zephyr teda ví něco víc než my???
Upravil(a) Maya.82 (2. 2. 2008 15:32)
To by me zajimalo, jak jsi to myslela .... Aha, prispevek uz je upraven, takze nic.
Upravil(a) taurus (2. 2. 2008 15:36)
Není tady
No to nechcej být.
Tak potom som uz z toho fakt jelen... Je to tazke, ked clovek nevidi do zakulisia... Ide tu o nejaku vojnu medzi moderatormi, ale ked tomu nerozumiem, neviem sa vyjadrit. A bohuzial, Babinet prestava byt tym, co som poznala a mala rada.
Není tady
tracy napsal(a):
Tak potom som uz z toho fakt jelen... Je to tazke, ked clovek nevidi do zakulisia... Ide tu o nejaku vojnu medzi moderatormi, ale ked tomu nerozumiem, neviem sa vyjadrit. A bohuzial, Babinet prestava byt tym, co som poznala a mala rada.
No ja teda o žádné vojně nevím. No hodně lidi říká, že se babinet změnil.
Asi takhle - dnes už bývalá moderátorka Cilka mi v říjnu poslala výpis z komunikace moderátorů, tedy mě nechala nahlédnout do něčeho, kam by běžný uživatel neměl mít přístup. A odtud o těch vztazích tady vím zkrátka své... Nevím ovšem, proč potom po mně začala až hystericky jít - to ví asi jen ona sama, protože můj projev se od té doby nezměnil.
Takže je dost možné, že vím více než vy, vy internetoví pohodoví lidičkové...
Není tady
CHZD, ty nie si pohodovy internetovy cloviecik??? A stale nechapem suvislosti...
Není tady
tracy napsal(a):
CHZD, ty nie si pohodovy internetovy cloviecik??? A stale nechapem suvislosti...
"Pohodoví internetoví lidičkové" - tak říkám ironicky těm, kdo nepřipouští problémy, vesele chatují plkáním o hloupostech, zanesou každé téma svým chatem, kdo se proti nim ozve, je hned označen jako pedant a škarohlíd...
Není tady
Tak tím asi myslel, že hrali na obě strany??
Maya.82 napsal(a):
Tak tím asi myslel, že hrali na obě strany??
Já opravdu nevím... Nevyznám se v tom. Ještě že nejsem moderátor...
Není tady
Zephyre, jsi první člověk v mém životě, který má v sobě tak obrovské množství zloby. Je mi tě nesmírně líto. Děkuji ti, že mě učíš.
majkafa napsal(a):
Zephyre, jsi první člověk v mém životě, který má v sobě tak obrovské množství zloby. Je mi tě nesmírně líto. Děkuji ti, že mě učíš.
Já jsem člověk v TVÉM životě? To snad ne, probůh... Zlobu neobsahuju - a víceméně jsem tu dneska dosáhl svého...
Není tady
Zephyre, samozřejmě, že jsi člověk v mém životě. Každý, koho na své cestě potkáme, jím je a každý nás učí.
majkafa napsal(a):
Zephyre, samozřejmě, že jsi člověk v mém životě. Každý, koho na své cestě potkáme, jím je a každý nás učí.
Nepřeceňuj virtuální přeludy...
Není tady
Hm, teda, to vypadá, že věci jsou ouplně jinak, než to na první pohled vypadá
A to tady někteří vypadali tak férově
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tvé fotky byly docela dost skutečné. Škoda, že uvnitř nejsi tak hezký, jako zvenčí.
majkafa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tvé fotky byly docela dost skutečné. Škoda, že uvnitř nejsi tak hezký, jako zvenčí.
Tak to je spíš dobře než špatně...
Není tady
majkafa napsal(a):
Nepřeceňuj virtuální přeludy...Tvé fotky byly docela dost skutečné. Škoda, že uvnitř nejsi tak hezký, jako zvenčí.
Tak to je spíš dobře než špatně...
No on zephyr si vobčas nevidí do úst a fakt hoooooodně
Ale zase na druhou stranu nemaže med kolem huby
Není tady
CHZD : Tak pardooon, uz mam miesto
Není tady
Cilko, Kaliku to je mi moc líto. A je fajn, že zůstáváte.
Není tady
Cilko a KALIKu, díky za všechno co jste pro bb udělali. Pokud někdo jiný si vašeho zájmu a nasazení pro dobrou věc neváží, tak já a spousta dalších lidí tady určitě ano.
Není tady
Zephyr mě nechává klidným. Kéž by jednou procitl.
Není tady
Mě udivuje, kolik lidí bude věřit raději Zephyrovi, než vlastnímu úsudku.
Ano, nevěřte, že Estella existuje, tak jak tvrdil Zephyr a že si z vás jen dělá šoufky, a to na jejím vlastním vlákně, protože on sám měl taky těžkou nemoc a tak ví, že by nikdy žádný člověk, který má takovou nemoc by tohle nenapsal. A bylo mu jedno, že pokud existuje, tak jí takový příspěvek raní. A ona existuje. Věřte Zephyrovi, on ví vše, rozumí zákulisí a taky přesně ví, kdo jak je inteligetní, proč co dělá a tak dál. On sám je totiž jediný, kdo ví, jak věci doopravdy jsou. Amen.
Není tady
Já jsem z toho nějak vyplašená..... co se to tady děje? Jsem tady teprve chvíli, ale je to pěknej šupec.
Není tady