Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 1. 2008 11:21

Hana F - redaktorka
Moderátor

Doporučte si dobrého řemeslníka, Hledám dobrého řemeslníka

Milé dámy, jelikož i v dnešní době se setkáváme se stížnostmi žen, jak je těžké sehnat dobrého a spolehlivého řemeslníka, kadeřnici, dobrou kosmetičku, či maséra chtěli bychom se na Vás obrátit s prosbou, abyste, pokud máte dobrou zkušenost s nějakým řemeslníkem, daly (pokud možno s jeho souhlasem) kontakt na něj do tohoto subfóra. Prosím uvádějte i lokalitu jeho působnosti (město, okres atd.) Podle lokalit by se mohla jednotlivá doporučení i tématicky třídit.
Např. Praha, Brno, Ostrava, Pardubice atd.

Dobrý řemeslník je spolehlivý – dodržuje dohodnutou hodinu, v případě zdržení se telefonicky omluví. Odvede v dohodnuté době kvalitní práci.

Kontakty mohou být i na šikovné kutily, kteří umí provést drobné opravy či práce např. zavěšení konzolí na záclony, výměna vypínače apod.

A samozřejmě na kohokoliv, kdo nabízí spolehlivé a dobré služby.
Záleží na Vás, jaká bude Vaše poptávka.

Pro začátek uvádím řazení podle oborů, které se bude rozšiřovat podle Vašich požadavků.

Instalatér
Elektrikář
Zámečník
Automechanik
Opraváři
Údržbář – Domácí kutil šikula
Kosmetička
Švadlena
Kadeřnice

Není tady

#2 29. 1. 2008 14:11

Hana F - redaktorka
Moderátor

Re: Doporučte si dobrého řemeslníka, Hledám dobrého řemeslníka

Z vlastní velice dobré  a zcela "čerstvé" zkušenosti mohu doporučit pana Horkého.

Praha
Montáž silikonového těsnění oken a dveří
Broušení a lakování parket

Horký František
257 329 814
603 452 870

Více informací : http://www.tesnenioken.com

Není tady

#3 29. 1. 2008 14:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Hana F - redaktorka napsal(a):

Z vlastní velice dobré  a zcela "čerstvé" zkušenosti mohu doporučit pana Horkého.

Praha
Montáž silikonového těsnění oken a dveří
Broušení a lakování parket

Horký František
257 329 814
603 452 870

Více informací : http://www.tesnenioken.com

A to není reklama, tolik na zdejším babinetu potíraná?

Není tady

#4 29. 1. 2008 15:33

Hana F - redaktorka
Moderátor

aprill
Svévolná reklama je potíraná všude nejenom na  Babinetu. Kbyste vlastnila a provozovala nějaké stránky, jistě by se Vám nelíbilo, kdyby za Vaše peníze si někdo zdarma dělal reklamu. Navíc, když placená reklama bývá jediným zdrojem příjmů, ze kterého se hradí  provoz stránek.
Přesto všechno Babinet přišel s touto velkorysou nabídkou, poskytnout zdarma reklamu dobrým řemeslníkům, jenom proto aby si ženy vzájemně mohly pomoci tím, že si doporučí dobré řemeslníky, kadeřníky atd.
A proto mě velice mrzí, že místo toho abychom si zde vzájemně pomohly, tak vy  jsem přijdete s takovou poznámkou.
Já osobně si velice vážím toho, že Babinet, ženám tuto pomoc   poskytl, nikde jinde, jsem se totiž s takovou velkorysostí nesetkala.

Není tady

#5 11. 6. 2008 19:54

Jane-John
♥------

Ahoj,mám velkou prosbu!Snažím se sehnat kovové držáky-spony , které se zasunují do stěn plechových kuchyňských skříní. 
V železářstvích - i v tom největším a nejšikovnějším - jsem byla neúspěšná (to se dalo čekat vzhledem ke stáří skříněk).Nemáte někdo tyto podložky v kouzelných krabičkách se šroubky,matkami apod.? Předem děkuji ! Jana

Není tady

#6 21. 1. 2012 18:47

Rybička
♥♥♥♥♥--

Já můžu doporučit z Prahy pana Tomáše Fojta - umí v podstatě všechno a ceny rozumné. Dělá "hodinového manžela", takže když je ženská doma sama jako jsem byla já, hodí se (nejsou to erotické služby, aby si někdo nemyslel smile)). Asi jde vygooglit...

Potom z Prahy opraváře bot, kabelek a oděvů - bohužel nevím jméno, ale je to na Palmovce naproti Bille v takovém dvoře. Je to nějaký přistěhovalec, mluví s přízvukem. Ale vždycky za rozumnou cenu a perfektně opravil např. i "neopravitelný" batoh. Pokud má pocit, že to nemá cenu opravovat, že se to bude dál rozbíjet, tak to řekne a netahá z člověka peníze. Podle mě poctivý šikovný člověk.

Není tady

#7 23. 2. 2014 12:02

Johann Baumschlager
♥------

Mrkněte na Ecotherm panel a to si můžete jako stavebnici postavit sám a za málo peněz.
A ještě jedna věc,pokud jste z Prahy a okolí,využijte zajímavej poptávkovej server poptavky-stavebni.cz
Poptávky jsou samozřejmě zdarma,ale firmy jsou jenom z Prahy a okolí,takže odpadaj problémy s dopravou,
řešení případných nedodělků a reklamací.Najdete tam i ceníky stavebních prací,
takže než něco poptáte,můžete si spočítat,kolik to asi bude stát,tak aby jste nebyly následně překvapeni cenou víceprací.smilesupermariovissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí