29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím,
prosím o Vaše názory a podněty:
Kolik na týden( vlastně 6 dní) dát s sebou 13 letému na hory jako kapesné?Ubytování, plná penze a permanentka zaplacené.
1. Jedu se synem a bereme s sebou jeho kamaráda, takže nepředpokládám, že by každou chvíli zněla věta: mami, kup mi...,popř. kup nám.
2. Za měsíc jede syn se školou na lyž. výcvik
Vím, že u sjedzdovek občerstvení velice lákají, ceny nejsou zrovna mírné, ale nakonec, když se děti na chatě pořádně nají a napijí, tak by nemusely brát stánky s občerstvením útokem a raději sportovat....
Přemýšlela jsem:60,- Kč na den? - jakože 2x na limo a tatranku(dopol. a odpol.)??
Není tady
Myslím si, že těch 60Kč by mu mělo bohatě stačit. KDyž byl kluk v létě na 14 dní na táboře, dávala jsem mu 400Kč a nějak si nestěžoval, že by měl málo.
Není tady
já posílám v sobotu kluka na týden s kamarádkou a dávám mu s sebou 1000 na vleky a 500 na útratu, a ješě zvažuju jeslti mu nemám 500 přidt, i když se mi to nelíbí, ale pokud zase nebude moc sníh, a jeli by třeba na vzdálenější svah, nebo plavat, mohl by být problém kdyby všichni chtěli a on na to neměl...............
jinak dvě sodovky za dvacku, nějaký čaj a párek v rohlíku je stovka za den, o prázdninách na táboře je to myslím něco jiného než volně na horách.....
Není tady
Taky jsem loňi synovi dala na lyžák 50Kč na den + si i vzal 2 litry kofoly sebou + přednášku, ať si pití nekupuje na svahu , ale popř.v obchodě.
Není tady
Syn jede na týden se školou, mají mít s sebou 800 na vleky( což se mi zdá snad až málo, ale neřeším), no a kapesného bych to viděla na příp. limošky a hot dogy 400,- na celou dobu....
Není tady
My jedeme na hory za 3000 tisíce a kapesný máme mít za 1500na vleky i na osobní útratu dohromady
Není tady
Ja byla na zajazde na tyden, dostala jsem 300 a uplne mi to stacilo... jenomze slovenskych korun, ja nejsem ceska, takze u vas by to bylo o neco mene...
Není tady