6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Něco dělá proti své vůli, Olymp a zlobí se na to. Nejradi bys do toho kousla? Roztrhala to - spí. Ale něco ti v tom brání - něco ti brání udělat ten útočný pohyb, jeho výsledkem by bylo rozcupování toho problému/postoje, který tě nutí takto jednat.
Sedí?
Pravá strana = strana "muská", neboli strana akce, uskutečnění toho, co vymyslí strana levá (enská); strana činů.
lučník = kdy bolí, je to potlačovaná zlost (Joná tvrdí, e prakticky jednoznačně; lučníkové záchvaty umoňují člověku to, co vědomě neudělá - toti řvát, třískat věcma, případně se válet po podlaze a tak.... )
Zuby = schopnost obrany i útoku, agrese a taky analýza (na jemnějí rovině) symbol schopnosti jednak "urvat si své maso" a druhak "poprat se s problémemů neboli jej analyzovat. Na pravé straně znamená, e se ten problém zase týká činů.
(Mně se přestaly zuby kazit poté, co jsme se naučila vztekat )
Klouby veobecně jsou schopnost měnit směr.
Ten kloub u palce to je ten první - víc dole? Jestli ano, tak reflexologové jej povaují za související s krkem, íjí, take by signalizoval, e tě "to bolí" podívat se na věc jinak, z jiného úhle. Ale tady troku....spekuluju
Není tady
Dobré ráno vem,
chtěla bych toto téma obnovit. Začala jsem se o tuto problematiku dost zajímat a číst různé publikace.
Jak tady psala jedna paní, přesně si spouji některé své potíe v minulosti s tím, co se dělo.
Snaím se spojovat i u dcery a nyní bohuel i u rodičů.
Jaké publikace jsou podle vás dobré na čtení s touto tematikou?
Není tady
Rozhodně doporučuji knihu od anglického baviče a kouzelníka Derrena Browna Magie a manipulace mysli. Dá se stáhnout i on-line http://uloz.to/xh5uLdp/magie-a-manipula … -brown-pdf . Přináí střízlivý pohled na toto téma.
Není tady
Mňa oslovila ona známa Louise Hay (Miluj svoj ivot), knihy Kurta Tepperweina, Detlefsena (Nemoc jako cesta, napr.), a na ďalie si mono spomeniem postupne.
Není tady
Dethlefsen a Tepperwein, jednoznačně.
Knihu od mága teď nemám čas číst - co se myslí tím "střízlivým pohledem", Filjuko?
Není tady
Wiki napsal(a):
Jen si sama vzpomeň, kolik takových slibů a přísah si dítě dá: znám případ holky, která si takhle přísahala jako dítě, e ona sama mít děti nebude - a nemá...ačkoliv teď by velmi ráda. Zařídila si to tak, e má vztahy s chlapama na drek, no....
A po nějakém čase můu s radostí konstatovat, e dotyčná kočena, jen co tuhle přísahu objevila a odhalila, pořídila si krásnou, okovnou holčičku
Není tady
lupina montana napsal(a):
Něco dělá proti své vůli, Olymp a zlobí se na to. Nejradi bys do toho kousla? Roztrhala to - spí. Ale něco ti v tom brání - něco ti brání udělat ten útočný pohyb, jeho výsledkem by bylo rozcupování toho problému/postoje, který tě nutí takto jednat.
Sedí?
Pravá strana = strana "muská", neboli strana akce, uskutečnění toho, co vymyslí strana levá (enská); strana činů.
lučník = kdy bolí, je to potlačovaná zlost (Joná tvrdí, e prakticky jednoznačně; lučníkové záchvaty umoňují člověku to, co vědomě neudělá - toti řvát, třískat věcma, případně se válet po podlaze a tak.... )
Zuby = schopnost obrany i útoku, agrese a taky analýza (na jemnějí rovině) symbol schopnosti jednak "urvat si své maso" a druhak "poprat se s problémemů neboli jej analyzovat. Na pravé straně znamená, e se ten problém zase týká činů.
(Mně se přestaly zuby kazit poté, co jsme se naučila vztekat )
Klouby veobecně jsou schopnost měnit směr.
Ten kloub u palce to je ten první - víc dole? Jestli ano, tak reflexologové jej povaují za související s krkem, íjí, take by signalizoval, e tě "to bolí" podívat se na věc jinak, z jiného úhle. Ale tady troku....spekuluju
mně se zuby nikdy nekazily, mám asi 2 - 3 vrtaný, tak to se teda asi vztekat umím, co ? :-))) učník mě taky nezlobí
Není tady
Ty???? Prosímtě.....taková ovečka mírná.......... No vidí, k čemu je co dobrý Ale bacha na věc, můj mu neměl do 45 jedinej kaz a zuby, jako umělý. Rovný, bílý - vzorovej chrup. Ve vztekání se nijak neomezoval, e. A v prosazování svého zrovna tak - co se mi po jisté době přestalo líbit.
Teď je na tom s chrupem dost patně; já mu říkala, nezkouej to, vyláme si na mně zuby........
Take vechno chce jakousi míru, zdá se.
Není tady
tak ovečka to u mi nikdo dlouho neřekl
já bych ti ale řekla, e se zase a kdo ví jak nevztekám. ani dřív, ani teď. nebo za mlada mi to celkem jetě docela hezky lo, teď bych řekla, e se na spoustu věcí vykváknu, protoe se mi nechce dohadovat. ale kdy není zbytí tak svoje si umím říct a taky si u toho i pěkně dupnout, to zase jo.
v podstatě do 30 jsem měla jen 1 kaz. stejně jako ex, oba jsme měli vrtanej stejnej zub, na stejný straně.
cos svému manovi dělala, e si ty zuby vylámal ? přijde mi zvlátní, tak dlouho mít zdravý zuby a pak takovej seup ...
Upravil(a) PPavlaa (17. 2. 2013 16:06)
Není tady
Nojo, kadopádně si natvání nedrí v sobě. Nemá potřebu být milá a vlídná v kadý situaci - a to je právě to, co ti zachraňuje chrup
Manelovi? No, přestala jsem poslouchat a začla jsem si dělat po svém. Ono to taky chvilku trvalo, ne mu zub zareagoval, nemysli
Není tady
Náhodně jsem narazila na tento několik let starý příběh a jsem okovaná
"Před několika týdny, jsem tu hledala, povzbuzení pro mou neteř. Vechny dobré due, které jste si o tom se mnou povídaly chci informovat, e moje neteř statečně vydrela 42-denní hladovku a spolu s maminkou i mým elfíkem ula straně velký kus na své duchovní cestě. Prosím, vechny, kdo věří v zázraky, aby jí dnes poslaly čás své energie, protoe jí bude potřebovat. Schyluje se k amputaci , noha se vzbouřila a zlobí... neteř je zpátky v nemocnici, ale u je v jiném psychickém rozpoloení... u je schopná energii přijímat, elfík jde dnes za ní na návtěvu a taky bude potřebovat podporu, aby to ustála... její organizmus je v poslední době taky značně oslabený."
atd.
Mladou dívku v tak pokročilé fázi rakoviny vědomě jetě víc oslabit čtyřicetidenní hladovkou a podepsat tím její ortel, co na to říct, tohle by snad mělo být i trestné . Přestoe se tak dělo zajisté s dobrým úmyslem.
Ani se radi neptám, jak holčina v téhle "péči" dopadla.
Není tady
To se klidně zeptej. Ta mladá ena ije dál svůj plnohodnotný ivot a absolutně svého rozhodnutí, protoe to bylo JEJÍ rozhodnutí, nelituje, protoe ji obohatilo přesně tak, jak potřebovala. Ty sis asi nevimla té části: je v nemocnici, ale v ÚPLNĚ JINÉM PSYCHICKÉM ROZPOLOENÍ
Není tady
Tak to je moc dobře, potom je to velmi vzácný případ a asi by měl být i zveřejněn a zdokumentován (samozřejmě anonymně) jako psychická podpora, naděje i jako návod pro podobné smutné případy a to přímo lékaři, zatím jsou podobné příběhy k slyení jen typu "jedna paní povídala". Aby se člověk vyléčil z tohoto onemocnění ve fázi metastáz na plicích, to se toti rovná téměř zázraku .
Není tady
"čekali jsme vichni co udělá v těle ten půst, ale nepovedlo se... usch tahle nemoc je pěkně sviňský kalibr a zatím vítězí na celé čáre.
O amputaci u je dnes rozhodnuto, noička se rozhodně umoudřit nemíní..."
Je moný tenhleten příběh pravdivě dovyprávět do konce, tedy do dneních dnů?
Kdy nastal ten zázračný zvrat, e bylo uputěno od amputace, o který u bylo rozhodnuto?
Není tady
A načo by ti to oblo dobré, keby si sa dozvedela presný deň, hodinu, minútu, kedy sa to zvrtlo? Myslí, e to je ten podstatný faktor? Podstatná je viera, a "kým je ivot, dovtedy je nádej".
Není tady
Selima napsal(a):
A načo by ti to oblo dobré, keby si sa dozvedela presný deň, hodinu, minútu, kedy sa to zvrtlo? Myslí, e to je ten podstatný faktor? Podstatná je viera, a "kým je ivot, dovtedy je nádej".
Dobré se asi nedá říct, ale pokud se tady člověk dočte poměrně detailně o průběhu nemoci, zaslouilo by si to i ten překvapivě dobrý konec, protoe to můe spoustě podobně postiených lidí přinést naději a hlavně proto, e zvrat v téhle fázi je opravdu velice vyjímečný a překvapivý a jak říkám, slýcháme spí příběhy typu "JPP", ne "tohle jsme zaili na vlastní kůi, viděli na vlastní oči".
Pokud to tak opravdu bylo.
Není tady
Já nejsem duchovní člověk, tedy bych se asi k tomuto neměla moc vyjadřovat, ale protoe mám teď poslední dobou (nedobrovolně) zkuenost s nízkým příjmeme potravy, zkusím vyjádřit svůj pohled.
Myslím si, e po 42 dnech hladovky (asi se pijí při tomto typu jen nějaké zeleninové ávy), musí být tělo naprosto vysíleno a bez energie, čili "jede na doraz". Tím pádem se změní i psychika - v takovou formu letargie. Prostě nemá sílu o něčem přemýlet nebo řeit. Nebo se i trápit.
Ale e "zázraky se dějí", to asi ano. Jenom si myslím, e to není záleitostí hladovky, ale spí toho, co napsala Selima - dokud je ivot, je i naděje. A také - víra tvá Tě uzdraví. Bohuel i to je ovem sázka do loterie. Prostě někdy to vyjde, někdy ne.Vím, jak bojovala o ivot pomocí různých alternativ moje mladá kamarádka. Nakonec bohuel neúspěně.
Není tady
Annika napsal(a):
"čekali jsme vichni co udělá v těle ten půst, ale nepovedlo se... usch tahle nemoc je pěkně sviňský kalibr a zatím vítězí na celé čáre.
Kdy nastal ten zázračný zvrat, e bylo uputěno od amputace, o který u bylo rozhodnuto?
Kdo tu tvrdí, e bylo uputěno od amputace? Ty si myslí, e bez nohy se nedá plnohodnotně ít?
Opravdu jsi přesvědčená, e vítězství nad touhle nemocí je dokonalé jen beze "ztrát"?
Půst ji sice nohu nezachránil, ale posílil ji duchovně, take se z touhle ztrátou vyrovnala a dalí u nebyly. Tak to prostě je.
Proč s tím má takový problém?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Annika napsal(a):
Kdy nastal ten zázračný zvrat, e bylo uputěno od amputace, o který u bylo rozhodnuto?Kdo tu tvrdí, e bylo uputěno od amputace? Ty si myslí, e bez nohy se nedá plnohodnotně ít?
Opravdu jsi přesvědčená, e vítězství nad touhle nemocí je dokonalé jen beze "ztrát"?
Půst ji sice nohu nezachránil, ale posílil ji duchovně, take se z touhle ztrátou vyrovnala a dalí u nebyly. Tak to prostě je.
Proč s tím má takový problém?
Ve má své zákony a my je neumíme překročit, protoe je jetě neumíme pochopit...., ano i bez nohy se dá ít, v ivotě jde o zcela něco jiného....
Není tady
Anna M napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Annika napsal(a):
Kdy nastal ten zázračný zvrat, e bylo uputěno od amputace, o který u bylo rozhodnuto?Kdo tu tvrdí, e bylo uputěno od amputace? Ty si myslí, e bez nohy se nedá plnohodnotně ít?
Proč s tím má takový problém?Ve má své zákony a my je neumíme překročit, protoe je jetě neumíme pochopit...., ano i bez nohy se dá ít, v ivotě jde o zcela něco jiného....
Já bych zrovna tohle nezeveobecňovala. Někteří u chápou, jiní stále spí...
Na FB jsem viděla fotky té dívky... bez jakýchkoliv kamufláí a úprav. Ano, v ivotě jde zcela o něco jiného a ona přesně ví o co
Není tady
https://www.youtube.com/watch?v=YYNMPf4Wgm4
to stojí za podívání. jsme z 90 procent voda . dokáeme ji modifikovat ve svém těle.
je moné e modifikací vody ve svém těle mylenkou , stejně tak i u jiných lidí, dokáeme léčit nemoci. dokáeme přenáet vibrace energií . v podstatě působit na lidi, jak fysicky, tak i duchovně , psychicky.
a voda je universální přenaeč.
Upravil(a) luděk (23. 7. 2015 13:37)
Není tady