18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Doubravka napsal(a):
Lúthien napsal(a):
A touha zůstat elfkou? Toho se asi jen tak nezbavím. Sice se u tak často v duchu, ve snech, meditacích....netoulám s elfy tou úasnou nádhernou krajinou, ale pořád mě to kamsi stráááááně táhne
A není elfka tak trochu "bezpohlavní"? Nemyslím doslova, ale přece jen ve své éteričnosti a průhlednosti... no, prostě to není enská krev a mlíko, e jo
Hups, to je přece jasný jako facka! Tak teď pěkně popřemýlím, co s tím
Není tady
Napadá mě akorát: jednak s menstruací se dá třeba "vyhýbat" sexu , nebo mens. krvácení jako symbol nějakého "dávání" lépe řečeno "oběti"...
Díky Doubravko, to by mohlo být ono...
Není tady
bublinka napsal(a):
Napadá mě akorát: jednak s menstruací se dá třeba "vyhýbat" sexu , nebo mens. krvácení jako symbol nějakého "dávání" lépe řečeno "oběti"...
Díky Doubravko, to by mohlo být ono...
Ty bláho, tak to já asi podvědomě nesnáím sex, kdy krvácím furt...
To se nesmí manel dozvědět!
Není tady
Počkej Damilo, jetě tam psala Doubravka druhou monost.
Tu jsem třeba zrovna já měla na mysli spí ne tu první
Není tady
Jetě jsem se k menstruaci v kníce od Hrabici dočetla:
Kdy odchází z těla děloní sliznice, končí jeden z mnoha ivotních cyklů. Jaký byl? Překotný? Nedočkavý? "U aby to bylo za mnou". Při takových pocitech eny z proívaného ivota přichází menstruace dříve ne za 28 dní. Nebo naopak váhavý, pasivní, a nic nečekající (tehdy se menstruace spíe zpoďuje)? eny, ktré vynaloily mnoho sil ivotem, které to stálo mnoho starostí a které dostaly málo radostí, mívají silné a bolestivé menstruační krvácení. Menstruací ztrácí ena krev (radost) a zejména elezo v ní obsaené (připravenost na snáení těkostí v ivotě).
Upravil(a) lvice (23. 1. 2008 11:05)
nemáte niekto prosím vedomosti či info , prečo vzniká nádor prsníka? ďakujem
Není tady
Eset , obecně se má za to, e je to výsledek neventilovaných negativních emocí v partnerském vztahu a dlouhodobé obětování se a potlačování vlastních tueb na úkor rodiny.
to sa mi zdá výstiné, ďakujem, niečo na tom asi bude
Není tady
A hlavně neschopnost nechat odejít ("přestat kojit" ) nějakou milovanou bytost - matky, co nedokáou přetrhnout pupečník- třeba. Ale myslím, e to můou mít i otcové, by mnohem řidčej, zdá se mi, e jsem se s tím u taky setkala.
Lvice, tos mě teda navnadila...Hrabicu jetě nemám - a taky tuhle koukám, e mi chyběj dva Detlefseni....no toto....hned jak budu dole ve městě, poběím ke Kanzelsbergrům.....
Není tady
TAk Mičio Kui k tomu praví, e vznikají jako důsledek prudích reakcí, někdy přímo zánětů, a to podle akupunkturních drah orgánů, kterých se to týká. Take - jestlie člověk prodělá zánět průduek - můe se mu nadělat znamének a pih podle dráhy plic, co je.......jo: od klíční kosti přes vnitřní stranu pae a na palec ruky. Moná řeíte vnitřní problémy rychlým a energickým úderem? Takzvaná "krátká suchá"
mně se právě dělají znamínka hodně na břie, rukách...a vlastně úplně vude...vůbec nevím, co s tím...
Není tady
Lupi, já u bych potřebovala na ty kníky samostatnou místnost na knihovnu . Ale Dethlefsen je taky dobrý, mám doma Osud jako ance a Nemoc jako lék jsem četla, čtivé, dobře psané. Doporučuju. Přiznám se, e v poslední době nic duchovního nečtu, mám nějakou těhotenskou pauzu bo co . Jen tak si iju a nepřemýlím vůbec o ničem a nad ničím . A je mi tuze dobře .
Upravil(a) lvice (23. 1. 2008 11:09)
Doubravko zdravím tě,
prosím a bude mít volnou chviličku, mohla by ses kouknout do tvých kníek o nemocech jestli se tam nevyskytuje i nehoda?
Toti moji kolegyňku srazilo auto kdy la do práce. Měla by být pořádku
dnes jsem jí volala a pořád se ptá proč zrovna jí se to muselo stát
děkuji za odpověď
Není tady
Zrovna tohle jsem si kdysi musela řeit taky Nahromaděná a nevyuitá energie, nebo informace - něco, co by fakt měla vzít na vědomí. Protoe se jí nic nestalo, byl to zřejmě jen přátelský tulec osudu. Jaký auto ji srazilo? A ze které strany?
Není tady
Leo,
náhody neexistují.
Někdy se zastaví, kdy je to potřeba, sama, jindy tě musí zastavit "oni"..... No a tohle u bylo docela natvrdo.
Být kamarádkou, zamyslím se, co kde tlačím silou, co nechci vidět, řeit..a nebo řeím, ačkoliv mi to nepřísluí ap.
Není tady
zdravím lupi,
mně spí příjde, e energii vyuívá dosti, má spoustu koníčků, vůbec se divím, e zvládá domácnost...byl to osobák, ráno byl mráz, oudlil si jen kousíček skla, ona la po chodníku a kdy odbočoval tak do ní drcl, ne e by jí nic nestalo, ale mohlo to dopadnout i hůř...spadla na zem má otřes mozku, nad okem zaité, namoené vazy a natíplou lýtkovou kost
Není tady
Ahoj Pan,
jsem se tady dlouho neukázala...řeila jsem sebe teď zas kolegyni, sedíme spolu v kanclu, vypadá to, e bude min. měsíc mimo práci, budu dělat i za ni, ale není toho tolik, take to zvládnu...
No a co vím, co ji moc trápilo.... tak byli minulý víkend někde s partou na chatě, nad ránem to rozpustili, ona nemohla usnout tak si dala práek na spaní a ráno vstala a v poledne, vichni se jejího mani vyptávali co je s ní, tak jim to řekl, no a vichni se jí pak vyptávali co jí bylo jestli má nějaký problém...byla na manela natvaná, říkala jsem jí no jéi tak sis dala práek na spaní, no a co? a ona povídala, e v očích ostatních vypadala dokonale, bez chyby a teď se to změnilo
Není tady
Njn...nejspí nevynakládá energii tam, kde by měla
Koukni: "otřes mozku" - měla by se vzpamatovat. "zaité oko" - nevidí něco, co by měla. "osobní auto" - stejné, jako osobní záleitosti....a znehybněná noha.......? No, měla by se pozastavit, ejo
Kdyby ses ptala na něj, řekla bych, e "jede jak tank (malý průzor ) a nekouká okolo sebe - ve vech smyslech toho slova. Take bych se být jí poohlédla, kdo v jejím okolí takhle působí.....
Není tady
Lena01 napsal(a):
... e v očích ostatních vypadala dokonale, bez chyby, a teď se to změnilo
No sláva! jen aby jí to vydrelo
Není tady
No a teď po té nehodě, bude jetě míň dokonalá...
ale stejně to je zařízené chtěla přijít do práce o půl hodiny dříve, ale zaspala...
Není tady
Aha, tak holka chce být v očích druhých dokonalá..... no, tak to má blbý, to bude a do konce ivota tvanec a ani si ho neuije.
Teda pokud ji teď konečně něco u nedojde.
Není tady
Já bych si dala pozor, být jí....protoe pokud jí to nedojde, mohl by to být napřítě náklaďák místo osobáku
Počkej...ona la do práce??? To nemá! Vdy má proto zdemolovanou nohu, aby se hezky zastavila! Ach jo.....
Není tady
Nela do práce...leí v nemocnici...myslela jsem to tak, e ten den co se jí to stalo, tak zaspala...e měla být o půl hodiny dříve v práci...a myslí si, e kdyby nezaspala tak se jí to nestane... ale ona by ta souhra situací přila jindy...
Upravil(a) Lena01 (13. 2. 2008 14:14)
Není tady
Holky, mate "insight" na krecove zily?
Není tady
Setrvávání v nepříjemné situaci či postavení, sklíčenost, pocit přepracovanosti a přetíení.
Takové to: já musím, beze mne to nepůjde....
Není tady
Zase nohy.....člověk by měl někam pohnout, ale nechce, nebo se bojí a zadrováním přirozeného běhu věcí (toku krve) se dopracuje ke křečákům. Jako by byl větvička, zachycená u břehu, která se drí zubynehty a nechce do proudu.
Tohle je snadné - daleko horí je, vypátrat, CO za postoj to má změnit, kam se to jako krucisakra má vrtnout a co vlastně vůbec dělat A proti vem odhadům já jsem se "pohla" kdy jsem si je nechala odoperovat a a pak jsem zjistila, kam vlastně
Á - jo, přetíení.
Upravil(a) lupina montana (13. 2. 2008 15:22)
Není tady