3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ja bych naopak rekla, ze to je Tvoji nepozornosti=Tvoji nepritomnosti. Jsi v hlave mozna prilis zamestnana vsim moznym natolik ze ani nevis kudy jdes a kam slapes.
Nebo jestli si myslis ze to neni tou nesoustredensosti ,zkus si vsimnout na co myslis kdyz jdes po schodech,nez upadnes. Jsi soustredena na to ze jdes po schodech nebo ne?
Není tady
Pokud něco v ivotě přehlíí, neřeí, moc spěchá a neřeí věci, kdy má , můe mít nějakej vztahovej nebo sex.problém, nějakou disharmonii v sobě.........tak tě osud zastaví tím, e si třeba zlomí nohu nebo má bouračku ......abys měla čas přemýlet a najít nový pohled na svý věci ..............někoho zastaví navdy, kdy to přehání moc.
Upravil(a) Rozmarila (4. 11. 2009 11:22)
Není tady
Taky si myslím, e tě to má v něčem zbrzdit, nebo, e má vykročeno patným směrem
Není tady
Děkuju, za názory. Mně připadá, e jsem zbrděná a a. Vdycky se mi to asi stalo, kdy jsem se cítila být astná. Poprvé jsem byla v euforii, e jsem se konečně dostala mezi lidi, tam kde bych chtěla být a jak bych chtěla ít a teď se cítím být docela astná, e mohu něco dělat a e neběhám jen doma kolem plotny a pinavého prádla (jsem čerstvě po rodičovské dov. a u mně to straně drásalo). Já jsem si asi patně říkala, jestli mně to nemá někam popostrčit, nakopnout... i kdy nevím kam. Asi je to tedy blbost. Málo kdy vidím nějaký směr, jakou cestou bych se měla dát.
Není tady
Mono nakopnú v zmysle "buď prunejia", či u reálne fyzicky alebo duevne a duchovne. Neby skostnatelá, nežpie na vzorcoch a vzoroch, na zauívaných veciach... A by "prítomná", mono sa a tak nevznáa na obláčiku...
Není tady
Lianne napsal(a):
Děkuju, za názory. Mně připadá, e jsem zbrděná a a. Vdycky se mi to asi stalo, kdy jsem se cítila být astná. Poprvé jsem byla v euforii, e jsem se konečně dostala mezi lidi, tam kde bych chtěla být a jak bych chtěla ít a teď se cítím být docela astná, e mohu něco dělat a e neběhám jen doma kolem plotny a pinavého prádla (jsem čerstvě po rodičovské dov. a u mně to straně drásalo). Já jsem si asi patně říkala, jestli mně to nemá někam popostrčit, nakopnout... i kdy nevím kam. Asi je to tedy blbost. Málo kdy vidím nějaký směr, jakou cestou bych se měla dát.
Jo táák vyputěný tygr z klece
no tak to buď ráda jen za vyvrknutý kotník mohlo to dopadnout jetě hůř. Hele to se srovná.... jak vidí ta příroda je moudřejí ne my... zbrzdila si tě sama. Tak trochu víc klidu a rozvahy
Upravil(a) pomněnka (4. 11. 2009 20:12)
Není tady
Lianne, malé klouby (kotníky a zápěstí) mají souvislost s tím, co psychologové nazývají "vnitřní dítě" - to jest s dětskou slokou v nás. Tedy se spontaneitou, bezelstností, impulzivností a tak podobně.
Pravá je strana takříkajíc muská a nohy symbolizují směr, ideály, úmysly - prostě to, kam kráčíme, nebo bychom chtěli, či měli kráčet
To jen pro přesnost.
Take pokud si nějak nápadně často zvrkává kotník soudila bych na nějaký prográmek z raného dětství, související spí s klučenčíma aktivitama. Myslím tím, jestli ti neříkávali takové věci, jako "ta holka je jak z divokejch vajec, počkej, jak si natluče" nebo dokonce "chovej se, jak se na holčičku sluí" Zkrátka, jestli ses přirozeně neprojevovala jako divoka a tvým vychovatelům se to nelíbilo.
Jestli takového něco najde, bude to ono- to, co ti brání "spontánně se rozběhnout a uskutečnit svoje cíle"
Anebo varianta b) - jestli ses nerozběhla skutečně příli prudce do těch nových aktivit - ale kdy říká, e se cítí zabrděná, myslím, e by to mohlo být spí to první.
Není tady
Pomněnko, tak trochu se tak cítím opravdu :-D .
Není tady
http://www.avenna.cz/clanky/nemoci-a-uz … i-principy
http://www.samolecba.cz/search.php
nech sa páči, niečo si tam snáď nájdete
Není tady
Lupi, děkuju.
Snaím se si z toho něco pobrat. Vechny ty dětské sloky, jak jsi popsala jsou mi hodně vlastní, ale mám je potlačené a teď u úplně. Pamatuji si období v dětství, kdy jsem měla s těmi výrony kotníků potíe (snad minimálně 4 krát) a určitě jsem byla ivel kamarádící spí s klukama. Pak se to změnilo,ale nepamatuji se, e by pod nějakým tlakem ze strany rodičů. Přilo období pro mně docela smutné a depresivní.Teď jak o tom přemýlím, tak jsem si uvědomila, e mám partnera, který je hodně dominantní a toho "rodiče" jako bych v něm občas viděla a mám tendenci dát a moc na jeho mínění. Teď jsem se snaila trochu víc zaměřit na sebe a zjistit, co bych chtěla já a jakmile mám pocit, e je to ono tak se mi stávají ty úrazy... Straně mně to zarazilo. A připadám si jako bych dělala něco patně tím, e si půjdu za svým. Jsme s partnerem straně odliní a já potřebuji ke těstí aby se trochu něco dělo, být mezi lidmi, něco dělat ... on je to zázemí. Moná bych měla opravdu trochu zvolnit a víc o vem přemýlet.
Na ty odkazy mrknu. Děkuju.
Není tady
Neni vzdy treba hledat nejake hlubsi priciny,za kazdou nehodou.
Nehoda je mnohdy jak uz jsem psala pouhou zbrklosti a nebo nepozornosti k tomu co delame kdyz to prave delame.
No ,ale zalezi na kazdem v cem nasel odpoved.
Není tady
Zajímalo by mě, jaké má duchovní příčiny náměsíčnictví. Byla jsem náměsíčná v dětství hodně let a samotnou by mě zajímalo, co se se mnou po tu dobu vlastně dělo... pak to v pubertě samo přelo. Máte s tím někdo zkuenosti? Čím to je, co je toho příčinou a proč to zničehonic zase zmizí stejně jako se to zničehonic objevilo?
Není tady
Mi jen tak napadlo, jestli to není tím, e se to tělo nechce pustit ducha, kdy si ve svém snění poletuje.
Ale moná jsem úplně mimo
Není tady
Zdravím, měla bych dotaz...
nemáte někdo zkuenost s přípravky Vironal nebo Grepofit, trápí mně u 3 týdny kael a nemůu se ho zbavit, tak jsem se na netu dočetla, e by mohly pomoci.
Brala jsem i týden antibiotika a pořád kalu...
Hledala jsem i duchovní příčinu- pocit duení, nahromaděná agrese, napadá Vás jetě něco?
Děkuji moc za odpověď
Není tady
a co si myslíte o úpalu nebo o úehu? Hledám nějakou "duchovní" příčinu, ale myslím, e nenajdu. Člověk můe dostat úeh při nebezpečně dlouhém pobytu na sluníčku v jakémkoliv psychickém stavu. Nebo ne?
Není tady
No já si myslím....moná jsme při nějakém duevním stavu náchylnějí se přehřát (třeba přednasraní by mohli - to by stálo za mení anketku ) ale zase kdy je jednoduí nechodit na sluníčko, leda v mokrý čapce, tak co...
Není tady
lupina montana napsal(a):
No já si myslím....moná jsme při nějakém duevním stavu náchylnějí se přehřát (třeba přednasraní by mohli - to by stálo za mení anketku
) ale zase kdy je jednoduí nechodit na sluníčko, leda v mokrý čapce, tak co...
Lupi, to by mohlo být, něco takového
No a včera mě fakt nenapadlo dát si na hlavu mokrou čapku Jsem jako kadý rok dělala drsňačku a nechala se prvním jarním sluníčkem přiudit
Není tady
Jj, je to takové rouhání, dávat si na hlavu mokrou čapku před jarním sluníčkem, kdy po něm člověk tři měsíce stonal
Počkej, co takového - jako e jsi přednasraná?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jj, je to takové rouhání, dávat si na hlavu mokrou čapku před jarním sluníčkem, kdy po něm člověk tři měsíce stonal
Počkej, co takového - jako e jsi přednasraná?
Jojo, něco takového. Ale přednasraná to přímo ne Spí nějaká napjatá a trochu nervní. Jen co se pořádně rozjede rajo, tak to přejde si myslím
Není tady
Lúthien napsal(a):
a co si myslíte o úpalu nebo o úehu? Hledám nějakou "duchovní" příčinu, ale myslím, e nenajdu. Člověk můe dostat úeh při nebezpečně dlouhém pobytu na sluníčku v jakémkoliv psychickém stavu. Nebo ne?
Jednoduse nepozornost, nedostatecna bdelost. Podceneni sil jarniho slunce. Jak se rika: vseho s Mirou
Není tady
jako e jsi přednasraná?
To je hezký termín...
Marně zatím přemýlím, jestli se mi to přihodilo...
Není tady
Lupi, jakou bys doporučila literaturu ? I samozřejmě prosím ostatní..
Není tady
Ahoj, rada bych se zeptala na cystu bartoliniho zlazy, ono uz to tu jednou bylo ale jen velmi zbezne. Tak jen zopaknu pro ty kterym by nazev nic nenapovedel, ze je to zlaza zenskych pohl. org. zajistujici vlhkost. Tato cysta me opakovane trapi uz nekolik let, a co jsem prosmejdila internet tak nikdo (zadny lekar) ani nevi proc vznika. Proste reknou ze nekomu se delaji nekomu ne. Ale narazila jsem na zvlastni spojitost : Hodne lidem se cysta udela prvne pred odjezdem do ciziny ) asi jen nahoda ale.
Za Vase rady bych byla vazne moc vdecna.
Mimochodem musim rict ze to ceho jsem se zde docetla (zbezne jsem precetla cele tema abych zbytecne neopakovala) je velice zajimave. Dusevni priciny nemoci me vzdy zajimaly, ale spis jen tak povrchne, ze kdyz me neco boli tak mrknu do knizky,ale tady to ve me vzbudilo skutecny zajem . Tak kdyby precije rady neprisly ,tak jsem vlatne alepson narazila na takovouhle zajimavou stranecku (vsechno zle k necemu dobre)
Není tady
Lay napsal(a):
Ahoj, rada bych se zeptala na cystu bartoliniho zlazy, ono uz to tu jednou bylo ale jen velmi zbezne. Tak jen zopaknu pro ty kterym by nazev nic nenapovedel, ze je to zlaza zenskych pohl. org. zajistujici vlhkost. Tato cysta me opakovane trapi uz nekolik let, a co jsem prosmejdila internet tak nikdo (zadny lekar) ani nevi proc vznika. Proste reknou ze nekomu se delaji nekomu ne. Ale narazila jsem na zvlastni spojitost : Hodne lidem se cysta udela prvne pred odjezdem do ciziny
) asi jen nahoda ale.
Za Vase rady bych byla vazne moc vdecna.
Mimochodem musim rict ze to ceho jsem se zde docetla (zbezne jsem precetla cele tema abych zbytecne neopakovala) je velice zajimave. Dusevni priciny nemoci me vzdy zajimaly, ale spis jen tak povrchne, ze kdyz me neco boli tak mrknu do knizky,ale tady to ve me vzbudilo skutecny zajem. Tak kdyby precije rady neprisly ,tak jsem vlatne alepson narazila na takovouhle zajimavou stranecku (vsechno zle k necemu dobre)
Lay, dvakrat mi byla zjistena velka cysta na vajecniku - a pokazde slo o dulezitou cestu do ciziny
Lekari skutecne nevedi proc nekterym zenam vzniknou a jinym je. A take nevedi, proc nekterym zenam samovolne take zmizi a nekterym ne. Jasna vec je, ze to ma souvislost s zenskou roli, s zenskou podstatou. Existuje nekolik velmi dobrych knih na toto tema, ale jasne je predevsim to, ze na to proc se to deje (vyskyt cyst) musi kazda zena prijit sama. Ma to neco spolecneho s jejim pohledem sama na sebe, s jejim vzorcem chovani, a mozna i s karmou.
Není tady
Ja se v tomhle moc neorientuji takze jsou pro me " pohled sama na sebe" a "vzorec chovani" moc obecne pojmy .... neslo by to nejak vic specifikovat? A pripadne nazvy tech knizek jestli jsi myslela nejake konkretni... Dekuju
Není tady