19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Pokud si na ples dávám řemínkové střevíčky, prakticky sandálky na podpatku, sluí se pod ně mít na nohou silonové ponoky nebo punčocháče, nebo se musí jít "naboso" ?
Není tady
Taky jsem tohle kdysi zjistovala a byla jsem z toho trochu zmatena. K reminkovym strevickum se totiz silonky nosit nemaji ale zase na spolecenskou udalost jako je ples by silonky mely byt (a tim padem lodicky k satum). Ale neni to pry zase tak velky prohresek kdyz si vezmes do paskovych strevicku silonky bez zesilene paty a spicky a pochopitelne bez lycry. U sebe jsem dala prednost silonkam a vzala jsem si k tomu lodicky. Pobihat tam s neopalenyma nohama bez silonek nic moc a zase do reminkovych strevicku mi proste silonky nesednou.
Není tady
Ponoky pod plesové aty nikdy, ani podkolenky - stejně je to při pohybu vidět. Páskové střevíčky vdy naboso se myslí určitě na běné chození v létě, ne na ples. Na ples volím ultratenké punčocháče bez paty a pičky nebo samodrící punčochy ty kvalitní se irokým krajkovým okrajem - drí skvěle. Náhradní mám v kabelce. Kdy si přečtete pravidla Business dress tak zjistíte e v některých povoláních nejsou holé nohy přípustné nikdy, ani v létě v největím vedru take na ples určitě taky ne...
Není tady
zkus jít s jeans, to můe jak na boso tak v pohorkách.
Ale váně pokud na ples tak vdy oholené nohy, punčochy, punčocháče a sukni minimálně pod kolena. Bety to napsala správně. Rozhlédni se po nějakých těch blocích o odívání do společnosti.
Není tady
Podle toho jeslti budu mít aty, sukni či dlouhé kalhoty si samozřejmě zvolím punčochy či ponoky, určitě si nedám pouzdrové aty a ponoky, tak zoufalá zase nejsem!!
Jen prostě nevím zda do řemínkových borů bez pičky patří či ne silonky, to se snad dá pochopit, a dokonce sjem o tom neviděla článek v ádném bloku o odívání
Navíc slopečnost stejně bude III cenové kategorie, a dost moná se tam vedle myslivců obejví i někdo v jeans, ale slibuju e já to nebudu
Není tady
Májajája napsal(a):
Podle toho jeslti budu mít aty, sukni či dlouhé kalhoty si samozřejmě zvolím punčochy či ponoky, určitě si nedám pouzdrové aty a ponoky, tak zoufalá zase nejsem!!
Jen prostě nevím zda do řemínkových borů bez pičky patří či ne silonky, to se snad dá pochopit, a dokonce sjem o tom neviděla článek v ádném bloku o odívání
Navíc slopečnost stejně bude III cenové kategorie, a dost moná se tam vedle myslivců obejví i někdo v jeans, ale slibuju e já to nebudu
No ono je to alamounské,do střevíčku s otevřenou pičkou se nemají nosit punčochy dle nějakého etického kodexu a stejně tak na ples by neměla dáma jít na boso.Dá se to,ale vyřeit celkem snadno koupit si punčocháče které nemají pičku pouze prouek který se zachytí mezi palec a ukazovaček.
Ale myslím si a mě se to líbí pokud má ena i ve střevíčku silonky zas tak hrozný prohřeek to jistě není.
Není tady
Ahoj no já vdy vysoké boty s řemínky a na boso.Zkus si prohlédnout vechny módní přehlídky taky jsou na boso a je to hezké ne kdy ti z řemínkových bot trčí ven ev z punčochy a navíc v řemínkových botách kdy má silonky hrozně to kloue pokud nemá nalepené gelové vloky a nemůe ani pořádně jít.
Není tady
Tak já si beru buď páskované boty BEZ silonek a kdy chci silonky, tak jedině do lodiček.
Není tady
Toto je obrázek punčocháčů bez pičky jak jsem psal v předchozím příspěvku.
Upravil(a) Ariesek67 (20. 1. 2008 14:27)
Není tady
To mně přijde naprosto hnusný... snad kdyby ten jeden pásek boty byl irí a zakryl ten přechod...
Jinak myslím e - jak je psáno výe o módních přehlídkách e tam nejsou v punčocháčích, tak myslím e módní přehlídky se neřídí společenskými pravidly.
Není tady
mně to taky přijde dost nevzhledné
Není tady