|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nojo, tak mě vyšel VISELEC, no jasně, to je ten můj poslední krok - zbavení se ega, tím krokem se zbavím posledního společného majetku s BM, který už stejně nemám...... Ale pořád ve mě hlodá červíček - co kdyby mi ještě přecejen něco vrátil?
No, já vím, nevrátil.... a nevrátí. Ale ono to není legrace, po tolika letech začínat od nuly..... 
Není tady
No, já nechci rejpat, ale jsme schopni se vzdát ega? Úplně a beze zbytku? Já ne a nejspíš ještě dlouho nebudu tak dokonalá. Navíc si myslím, že pokud naše ego není přebujelé, tak nás do jisté míry chrání.
Tetomámo, nebůůůůl, počkej, až se za nějaký čas ohlédneš. Možná si řekneš: "já bylo trdlo, no to je legrace." Čímž tě nechci snižovat, naopak. A ty nový začátek zvládneš, proč by taky ne - jsi laskavá, šikovná, se srdíčkem na pravém místě. 
Není tady

Haňule a co mi teda Oshovic karty chtěli říct tím sebeovládáním? Co je na tom špatně? Celej svůj život se to učím a teď se dovím totok 
Není tady
Hani děkuji, snažím se to všechno zvládnout.... A musím se pochválit, docela mi to jde.
Teď už.... Ale karty nelžou, ještě mám něco před sebou, snad mi pomůže i ta osmička v tom letošním roce.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Haňule a co mi teda Oshovic karty chtěli říct tím sebeovládáním? Co je na tom špatně? Celej svůj život se to učím a teď se dovím totok
No já bych kartě věřila. Možná bys pro začátek, jako zkušební látku, mohla přestat házet hrncema. 

Není tady

Tak v Crowleyho tarotu (odkaz od Keito) mi vyšlo 9 pohárů, což prý znamená štěstí, klid a odpočinek.
A ještě jsem objevila http://www.magick.cz/spiral/tarot/index.php3 a tam mi vyšla osmička disků a tvrdí, že jsem si našla smyslplný zdravotní program, nemám žádné problémy sama se sebou ani se svými povinnostmi. Bohatství hmotné i duchovní získám pevnou, logickou činností.
A až budu vědět, které karty mou situaci odhalily nejvíce, tak dám vědět, ju? 

Není tady

Hani napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
No já bych kartě věřila. Možná bys pro začátek, jako zkušební látku, mohla přestat házet hrncema.
No to jsem právě chtěla, ale on tam píše, že sebeovládání a sebekontrola je špatná cesta, že se tím zbytečně svazuju, a že mým cílem by měla být spontánnost 
Není tady
Žiš, já su fakt nemocná, četla jsem, že jsi našla SMYSLNÝ zdravotní program....jsem ti v první chvíli skoro záviděla. 
Že bohatství získáš pevnou, logickou činností, to už víme dávno, bo tvůj zdravý selský rozum jest pojmem. 
Není tady

Bych radšej ten odpočinek než bohatství 
Není tady

Hele a proč ten tvůj Osho nechce, abych přestala házet hrnéčky po blízkejch osobách?
Není tady
Se ho zeptej, Mišul.
Navíc nejni můj, naštval mě svou knihou o sexu. 
Není tady
Hani napsal(a):
Se ho zeptej, Mišul.
ehm, ehm, chceš říct mou knihou o sexu
Není tady

Hani napsal(a):
Se ho zeptej, Mišul.
Jak to? Neporadil nic novýho?
Není tady
můžu potvrdit že Hani je vážně nemocná, píše mi v sms básně o tom jak sedím na záchodě u veterináře, má výýýýsokou teplotu, věřte jí
sorry za

Není tady
Poletucho, ty jsi napsala knihu o sexu? 
Není tady

poletucha napsal(a):
můžu potvrdit že Hani je vážně nemocná, píše mi v sms básně o tom jak sedím na záchodě u veterináře, má výýýýsokou teplotu, věřte jí
sorry za![]()
Já jí věřím a v úterý jsem jí aj patřičně politovala, dyž si o to řekla 
Není tady
bublinka napsal(a):
Poletucho, ty jsi napsala knihu o sexu?
Jééé Bubli, ahoj, tak hřbitov nic? 
zaplatila jsem Oshovi a teď vlastním knihu o sexu, chceš se taky naštvat/teda ji půjčit?
Není tady
Zatím hřbitov odložím, rozhodla jsem se, že se ještě zatím neupracuju
I když jak jsem to tu prolétla, tak se tu něco píše, že rok 2008 bude rok práce
Knihu si půjčím v důchodu, až bude na čtení čas
Ale to už mě asi sex nebude zajímat 
Není tady
nevím zda je to tou osmičkou, ale pracovat rozhodně budu 
Není tady
poletucha napsal(a):
nevím zda je to tou osmičkou, ale pracovat rozhodně budu
To je tvoje rozhodnutí, nebo ses o tom někde dočetla?
Pracovat musíme všichni, to jen jistí jedinci si myslí, že si můžou dát nohy na stůl a že jim padla. ....Viď Bubli? 
Není tady
poletucha napsal(a):
Hani napsal(a):
Se ho zeptej, Mišul.
ehm, ehm, chceš říct mou knihou o sexu
Chci říct: JEHO knihou o sexu, kterou jsem si půjčila od Pol a ještě nevrátila.
Dyš já za to nemůžu, že su taková skleróza, to bude ten vodnář, co čučí dopředu a nevšímá si termínů vrácení. 
Jo a kdo mě asi inspiroval k básni a proč, no??? 
Upravil(a) Hani (17. 1. 2008 21:07)
Není tady
"Pracovat musíme všichni" ..... to jsou jen předsudky a programy v naší mysli 

Není tady
bublinka napsal(a):
Bubli, správně! Spřízněná duše jsi! 
Není tady

bublinka napsal(a):
Máš recht, však práca už nejni povinná, no ni?
Není tady