29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
A proti tomu Dsc opáčně- abychom byly úplné
Přes ten se "cedí" všechno, co jde dovnitř.
Už jsem ho někde psala Poletuše, Hani!No dobřře, že seš to ty
Asc zakládá dojem, to, jak na lidi působíš a jako co se často cítíš. Kozoroh a Vodnář jsou znamení dousedící, že? Tudíž opačná. Takže, když máte (ty a Kazalin) Asc v Kozorohu, PŮSOBÍTE mnohem solidněji, než se vzápětí hukáže
a současně předpokládám, že míváte problém s tím, jak působíte a jak myslíte, protože je to v rozporu....
Jéminkote, tož včil su labuť. Jak mám zjistit desc? A pozor - já jsem velmi solidní, velmi korektní, ftipy nedělám a rozpory neznám!
To je děsný, jak to sedí, si na tebe, Lupi, začnu dávat bacha!
Není tady
poletucha napsal(a):
mám ascendent Lva, proto ta oslepující záře, víš?
Padám na prd*l a němě žasnu. Ty že působíš jako lev? No, já mám teda o lvech jiné představy, ale možná mylné. Teda ale záříš, to zas jó.
Není tady
Já mám zkušenost s třemi vodnáři a naprosto identické vlastnosti, jako trojčata...
Nezodpovědnost především vůči sobě, např. vůči svému zdraví. Nesmí se dostat do svazku, kde by cítili nějaké ovládání či směrování, natož vychovávání. Kamarádští, sportovně velice dobře nadaní, inteligentní, ale lajdáci se sklonem rozdělat tisíc věcí, ale po opadnutí prvotního zájmu, odložit bez dokončení. Milosrdné lži také jejich oblíbená záležitost. Chodící papiňáky, nic, nic, flegmatik a najednou bááác a šílená hysterická scéna a za hodinu zase naprostý flegmatik. Smysl pro rodinu, ale pokud kamarádi zavelí, musí se upřednostnit kamarádi. Manuálně velice zruční, kvalitní milenci, ovšem naprosto prosti romantiky, ale také zcela prosti žárlivosti a jiných takových zbytečností....
Není tady
Čoveče Hani, nevím, kde se mi tak pletli pod nohy, jenže např. býk, to se nedá ukočírovat, to je časovaná bomba, kam ti to dřív zdrhne, nebo s kým ho doma najdeš.... Tudíž zlatej vodnář.... jeden se mi plete pod nohama už dvanáctým rokem, takže už si tak nějak pomalu zvykám....
Není tady
To mě ale zaujalo, ta romantika. Všude se píše, že vodnáři jsou v citech odtažití, neumí opravdu milovat a romantika je jim cizí. Tak já asi nejsem vodnář, nebo je to ještě nějak jinak. Jak to máte s city a láskou, vodnářové?
Není tady
Můžu jen potvrdit, neumí vzít za ruku, neumí samovolně pohladit, obejmout, dát pusu. Neumí říct miluji Tě. Mají rádi, ale jestli opravdu milují, to vědí jen oni , protože to nikdy nevyjádří....
Není tady
Bohužel to s těmi ASC není tak jednoduché, že by z nás zářilo jen to znamení na ASC. Navíc každý člověk má ještě své vnímání jiné, takže stejnou energii vnímá jinak, než soused.
Někdo třeba dovede vycítit Lunární pole, jiný je citlivý na Sluneční...atd.
Také záleží, jestli na ASC neleží nějaká planeta, dále kde leží vládce ASC, jakou má aspektaci...ble ble.
Takže jednoduše a srozumitelně se odpovědět takhle nedá.
Takovéto povídání o znameních, to je jenom taková hra. Ale hezká.
Není tady
Damila napsal(a):
Bohužel to s těmi ASC není tak jednoduché, že by z nás zářilo jen to znamení na ASC. Navíc každý člověk má ještě své vnímání jiné, takže stejnou energii vnímá jinak, než soused.
Někdo třeba dovede vycítit Lunární pole, jiný je citlivý na Sluneční...atd.
Také záleží, jestli na ASC neleží nějaká planeta, dále kde leží vládce ASC, jakou má aspektaci...ble ble.
Takže jednoduše a srozumitelně se odpovědět takhle nedá.
Takovéto povídání o znameních, to je jenom taková hra. Ale hezká.
Sebrali mi hračku! Pláču!
Není tady
Hani napsal(a):
Sebrali mi hračku! Pláču!
Neplakej, a hraj si. Na...
Taky si hraju. Budeme dlouho mladí! Jako Kozorozi!
Není tady
No to je pravda, planeta na Asc dělá divy a pak to působení kombinuje...a kombinuje....a kom-bi-nuje........
Nebreč, Hani! To je furt tvoje hračka, akorát jsi nevěděla, že to má ešče tolik funkcí, co?
Mací- ale láska se neprojevuje hlavou......a Slunce je o myšlení
Upravil(a) lupina montana (17. 1. 2008 22:04)
Není tady
Tož já si teda hraju dál. U desc. mám namalovanou značku jako když dvě stočený spermie. To je co? Blíženci? To teda znamená, že svět vnímám jako blíženci?
Není tady
Macex napsal(a):
Můžu jen potvrdit, neumí vzít za ruku, neumí samovolně pohladit, obejmout, dát pusu. Neumí říct miluji Tě. Mají rádi, ale jestli opravdu milují, to vědí jen oni , protože to nikdy nevyjádří....
To mluvíš o lvech?
Není tady
Hani napsal(a):
Tož já si teda hraju dál. U desc. mám namalovanou značku jako když dvě stočený spermie. To je co? Blíženci? To teda znamená, že svět vnímám jako blíženci?
pokud máš asc v kozorohu, tak ty spermie budou rak
Není tady
co to je "láska se neprojevuje hlavou"....?
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Macex napsal(a):
To mluvíš o lvech?
Jelikož jsme na vodnářích, tak jsem si dovolila tedy mluvit o vodnářích, lefu mám doma jednu a to zcela nepopsatelné a hlavně lééfy mají svoje vlákno....
Není tady
Macex napsal(a):
co to je "láska se neprojevuje hlavou"....?
žaludkem, Mací, dycinky žaludkem
Není tady
Hani napsal(a):
Prdlačky, švagrová....to je Rak
Není tady
Macex napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Macex napsal(a):
To mluvíš o lvech?
Jelikož jsme na vodnářích, tak jsem si dovolila tedy mluvit o vodnářích, lefu mám doma jednu a to zcela nepopsatelné a hlavně lééfy mají svoje vlákno....
Já jen, že to bylo, jak kdybys popisovala toho lefa, co se mnou bydlí
Není tady
Hele Miš a proč jsme si vlastně ty pány pořídily domů? Ono ze začátku je to takový příjemný, že po tobě pořád neleze a nemusíš dopisovat do těch vláken, kde tady slečny plakaly, že je mají doma manželé jako onuci na ošahávání a ocucávání a jsou schopní je ..... i při mytí nádobí, když mají ruce do půl žerdi ve škopku a nemůžou se bránit .... Ale postupem času, tedy spíše po mnoha letech, by teda občas ten huban nebo to obejmutí mohlo přijít, že? Ale jen občas... Všeho moc škodí....
Není tady
lupina montana napsal(a):
Hani napsal(a):
Prdlačky, švagrová....to je Rak
Ale tak raci...to jsou sympaťáci, že jo? Říkal mi jeden, že si s raky budu nejvíc rozumět.
Hele, nevadí vám, že jsem tak bl....teda nepoučená?
Není tady
Hani, nevadí, my jsme strašně rády důležitý.
Není tady
Macex napsal(a):
Hele Miš a proč jsme si vlastně ty pány pořídily domů? Ono ze začátku je to takový příjemný, že po tobě pořád neleze a nemusíš dopisovat do těch vláken, kde tady slečny plakaly, že je mají doma manželé jako onuci na ošahávání a ocucávání a jsou schopní je ..... i při mytí nádobí, když mají ruce do půl žerdi ve škopku a nemůžou se bránit .... Ale postupem času, tedy spíše po mnoha letech, by teda občas ten huban nebo to obejmutí mohlo přijít, že? Ale jen občas... Všeho moc škodí....
Já si teda myslela, že občas aspoň vymění žárovku nebo vyčistí odpad, ale čoveče, to taky ne
Není tady
poletucha napsal(a):
Hani, nevadí, my jsme strašně rády důležitý.
Přísahám, že momentálně blbou nedělám, v tomto ohledu som ozaj hlůpaňa.
Není tady
Miškuliš, no, tak ten můj to klidně udělá a má to raz, dva, tři, ale bu´d mu to musím třikrát připomenout, protože zrovna rozdělal deset jinejch důležitejch věcí a nebo spoléhá na to, že jsem taky dosti manuálně zručná (na ženskou) a že teda to klidně udělám sama a budu to mít skoro stejně tak dobrý, jak kdyby to dělal sám....
Což je pravda, neb mne to navíc baví....
Není tady