29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hirondel napsal(a):
Kazi ,ja proste musim.
Hir, když musíš, tak musíš! Ty jsi to tak bezelstně napsala, až jsem se musela začít smát.
No jo, kdyby všichni vodnáři byli takoví....tak bychom asi nosili frňák nahoru a musel by nás přes něj někdo praštit.
Ale ne, jako vize - krásný.
Teda, jestli to není děsně tajný, jaké znamení je schované za tvým nickem?
Není tady
Hele,že sou vodnáři svým způsobem cvrk:-)) vid,že jo:-))
Není tady
Jojo,ale je fakt,že na to musím mít náladu bejt cvk.
Není tady
Hani napsal(a):
hirondel napsal(a):
Kazi ,ja proste musim.
Hir, když musíš, tak musíš!
Ty jsi to tak bezelstně napsala, až jsem se musela začít smát.
No jo, kdyby všichni vodnáři byli takoví....tak bychom asi nosili frňák nahoru a musel by nás přes něj někdo praštit.
Ale ne, jako vize - krásný.
Teda, jestli to není děsně tajný, jaké znamení je schované za tvým nickem?
Cau Hani.
Hani neni to tajny. Ja jen na tohle proste nemuzu z vlastni zkusenosti a presvedceni verit-myslim na znameni a jejich symbol a popis. Proto ,proste proto se to sem nehodi. Ja tim nerada ovlivnuju mysl cloveka.
Jsem uz proste takova i presto ze k tomu muzu pristoupit s lehkosti.
Ale ja Ti slibuju ze Ti to reknu az se mne podivas do tvare.
U me to plati.
Není tady
Vodnáři nejsou cvoci, Vodnáři jsou Vodnáři. Někdy si připadají jako cvoci sami sobě, někdy je má za cvoky jejich okolí. Nemusí to být najednou. Prostě, když si Vodnář připadá, že je zrovna v pohodě, může pro ostatní vypadat jako cvok.
Není tady
Hir, ono se to dá brát smrtelně vážně nebo jako hra. Tedy myslím ta znamení zvěrokruhu. Vlastně nejen ta..... i všechno ostatní.
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Vodnáři nejsou cvoci, Vodnáři jsou Vodnáři. Někdy si připadají jako cvoci sami sobě, někdy je má za cvoky jejich okolí. Nemusí to být najednou. Prostě, když si Vodnář připadá, že je zrovna v pohodě, může pro ostatní vypadat jako cvok.
Občas připadají vodnářům všichni ostatní jako cvoci!
Není tady
Hani napsal(a):
Hir, ono se to dá brát smrtelně vážně nebo jako hra.
Tedy myslím ta znamení zvěrokruhu. Vlastně nejen ta..... i všechno ostatní.
Ale vzdyt jo Hani,ja tomu rozumim. Ale to ze je to pro mne kravina ,to plati.
Musim jeste neco dodat. Ja si Hani moc rada hraju.
Upravil(a) hirondel (17. 1. 2008 18:20)
Není tady
hirondel napsal(a):
Ale vzdyt jo Hani,ja tomu rozumim. Ale to ze je to pro mne kravina ,to plati.
Jedna z vlastností vodnářů je respektování svobody ostatních. Tedy respektuji, že je to pro tebe kravina.
......proč mě to nepřekvapuje....?
Není tady
hirondel napsal(a):
hani napsal(a):
.....proč mě to nepřekvapuje....?
Asi proto Hani ,ze me zacinas poznavat.
Není tady
hirondel napsal(a):
Asi proto Hani ,ze me zacinas poznavat.
....šmarjá!.... tak teď nevím, co s tím budu dělat! ............to je fór, samozřejmě.
Upravil(a) Hani (17. 1. 2008 18:35)
Není tady
Děvčata Vodnářské, opatrně!!!! Abychom si naše domovské vlákénko nenechali zaspamovat nějakýma offtopicama !!!!
Není tady
Já, Panní Asc vás zavrátím, jo? Kazaline můj znejmilejší - určitěs to opsal hezky, ale děsně dlouze
to já nemám nervy všechno přečíst
Nicméně mě tam zarazila věta že "všechno vidí shůry...nebo vcelku" nebo jak to bylo, což je rys naprosto typický pro Střelce
Pole Vodnáře hezky charakterizoval Jungmann...."pracuj každý s chutí usilovnou na národa roli dědičné; cesty mohou býti rozličné, jenom vůli mějme všichni rovnou" Já zažila malinko, v praxi, co znamená "vodnářská společnost" a sice, když jsme jezdili na vodu. Bylo to velmi zvláštní - nikdy a nikde jsem nic takového nezažila. Hlavním rysem toho společenství totiž bylo, že KAŽDÝ, bez ohledu na věk, vzdělání, rasu, pohlaví, věk či živočišný druh byl jaksi "směrován" k tomu, aby si našel přesně tolik prostoru, kolik potřeboval. Ani víc - ani míň. Myslím prostoru ve všech smyslech toho slova - místo na louce i místo mezi lidmi, práci i zábavu
Není tady
Žiš, to říká ten pravej!
Tak já se ti teda za svou osobu omlouvám a slibuji na psí uši na kočičí svědomí, že už nebudu toto vlákno zas*rat offtopikama. Teda.....možná.....asi.
Není tady
Lupi, já to schválně nakopíroval do více odstavců, aby z toho nebyl dlouhý sloupec a mělo to orientaci.
jj, my vodnáři se držíme hesla: žij a nechej žít
Není tady
Hani napsal(a):
Hej hej Lupi, a vysvětlíš mi ten kozoroží asc? Furt mi to vrtá hlávkou.
ASC je Tvůj vnější projev. To, jak působíš na ostatní, co vyzařuješ. Je to brána, přes kterou se k Tobě ostatní dostávají, filtr, přes který přechází vše, co máš v horoskopu ven.
Jako když máš zelené sklíčko a svítí přes něj Slunce. Zeleně. Díky tomu sklíčku.
Není tady
Aha, takže já vodnář působím na lidi jako kozoroh a kozoroh Poletuše zase jako....hej hej Pol, jaký máš asc? Já ty kozorohy asi budu muset nastudovat nebo co.
Není tady
Dami, Hani to chce asi konkrétněji. Že, Hani ???
Není tady
A proti tomu Dsc opáčně- abychom byly úplné Přes ten se "cedí" všechno, co jde dovnitř.
Už jsem ho někde psala Poletuše, Hani! No dobřře, že seš to ty
Asc zakládá dojem, to, jak na lidi působíš a jako co se často cítíš. Kozoroh a Vodnář jsou znamení dousedící, že? Tudíž opačná. Takže, když máte (ty a Kazalin) Asc v Kozorohu, PŮSOBÍTE mnohem solidněji, než se vzápětí hukáže
a současně předpokládám, že míváte problém s tím, jak působíte a jak myslíte, protože je to v rozporu....
Není tady
Hani napsal(a):
No dyby to šlo...... a neříkej, že ty ne!
Já? Já to vím, ale je to tajemství a navíc zkontroluji, jestli to Damila s Lupišem napsaly dobře (budu dělat arbitra )
Ale vážně, odpoledne jsem ti to sem chtěl dát, ale nevyšlo mi to časově, mám to v kompu v práci, ten Asc. v Kozorohovi. Slibuji, že to sem dám.
Pak to můžeme porovnat a vyzobat si z toho pro sebe pozitiva
Upravil(a) Kazalin (17. 1. 2008 21:29)
Není tady
Hani napsal(a):
Aha, takže já vodnář působím na lidi jako kozoroh a kozoroh Poletuše zase jako....hej hej Pol, jaký máš asc? Já ty kozorohy asi budu muset nastudovat nebo co.
mám ascendent Lva, proto ta oslepující záře, víš?
Není tady