6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jo dik, uz jsem se vyvztekala ted budu zas chvilku hodna..
bydlim sama a rada se o sebe sama staram..jsem nezavislej tvor..a to prave mama tezko snasi, pac by byla rada kdybych na ni byla zavisla tak furt neco vymejsli a ja to porad musim bojkotovat, nesnese pocit ze ji nepotrebuju..mam z toho spis pocit ze mam maly dite, ne mamu, proste nekdo kdo na tobe visi a nechce se pustit, a me to dusi..
Není tady
Konstance, tak asi nebydlí dost daleko .
Hmm, rozumím Ti, není to lehké. Asi jetě nenastal čas, aby se u Tebe situace uklidnila. Nech to chvíli plynout, nějak to dopadne , drím Ti palce.
Není tady
Tercila napsal(a):
Konstance, tak asi nebydlí dost daleko .
Hmm, rozumím Ti, není to lehké. Asi jetě nenastal čas, aby se u Tebe situace uklidnila. Nech to chvíli plynout, nějak to dopadne , drím Ti palce.
byci me vzdycky umej uklidnit..
Není tady
Milé Vodnářky a Vodnáři?
Jak jste na tom? Co energie?
Já jsem se ji dostala ze stavu totálního dna svých sil, vyčerpání ji téměř zmizelo, jako kdyby se organismus připravoval na něco úplně jiného.
Není tady
Bláa.. napsal(a):
Milé Vodnářky a Vodnáři?
Jak jste na tom? Co energie?
Já jsem se ji dostala ze stavu totálního dna svých sil, vyčerpání ji téměř zmizelo, jako kdyby se organismus připravoval na něco úplně jiného.
Vodnáři v mém okolí v poslední době shodně vypovídají o tom, e jakoby cítili v luftu nějakou blíící se velkou změnu. Moná na tom něco bude
Není tady
Bláo, s fyzickými silami je to ok, s psychickými horí
Není tady
a jak je to s vodnářem s ascendentem ve Lvu? to jsem tu nejak nenasla moc popis.
Není tady