29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jo dik, uz jsem se vyvztekala ted budu zas chvilku hodna..
bydlim sama a rada se o sebe sama staram..jsem nezavislej tvor..a to prave mama tezko snasi, pac by byla rada kdybych na ni byla zavisla tak furt neco vymejsli a ja to porad musim bojkotovat, nesnese pocit ze ji nepotrebuju..mam z toho spis pocit ze mam maly dite, ne mamu, proste nekdo kdo na tobe visi a nechce se pustit, a me to dusi..
Není tady
Konstance, tak asi nebydlíš dost daleko .
Hmm, rozumím Ti, není to lehké. Asi ještě nenastal čas, aby se u Tebe situace uklidnila. Nech to chvíli plynout, nějak to dopadne , držím Ti palce.
Není tady
Tercila napsal(a):
Konstance, tak asi nebydlíš dost daleko
.
Hmm, rozumím Ti, není to lehké. Asi ještě nenastal čas, aby se u Tebe situace uklidnila. Nech to chvíli plynout, nějak to dopadne, držím Ti palce.
byci me vzdycky umej uklidnit..
Není tady
Milé Vodnářky a Vodnáři?
Jak jste na tom? Co energie?
Já jsem se již dostala ze stavu totálního dna svých sil, vyčerpání již téměř zmizelo, jako kdyby se organismus připravoval na něco úplně jiného.
Není tady
Bláža.. napsal(a):
Milé Vodnářky a Vodnáři?
Jak jste na tom? Co energie?
Já jsem se již dostala ze stavu totálního dna svých sil, vyčerpání již téměř zmizelo, jako kdyby se organismus připravoval na něco úplně jiného.
Vodnáři v mém okolí v poslední době shodně vypovídají o tom, že jakoby cítili v luftu nějakou blížící se velkou změnu. Možná na tom něco bude
Není tady
Blážo, s fyzickými silami je to ok, s psychickými horší
Není tady
a jak je to s vodnářem s ascendentem ve Lvu? to jsem tu nejak nenasla moc popis.
Není tady