Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#601 15. 9. 2009 14:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vodnáři i Vodnářky

Bláža.. napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Blážo, já ještě jednu kontrolu a měla bych mít všechno za sebou. Dneska mě bolí celej člověk, ale za to si můžu víceméně sama, jsem něják zapoměla, že už mi není dvacet big_smilevissla
Ale vcelku musím říct, že na to, jak se mi tenhle rok zdál být na pytel i když se všude psalo, jak se tento rok bude vodnářům dařit, tak se asi fakt daří big_smile teda aspoň to, z čeho jsem byla na mrtvici a všechny změny co mě děsily se ukázaly, že jsou v můj prospěch stolt tak to ´tukám do dřeva, ať to nazakřiknu wink

PPavlo,
to mám radost, hlavně ať zdraví slouží.
Já sem na tom podobně v bledě modrém. Staly se změny, které vypadaly nevýhodné, ale nakonec se ukázalo, že méně je někdy více, a časem by to mohlo být ještě lepší.
Jo, taky jse nějak zapoměla že mi není dvacet.

no Blážo, já čekala, že pro letošek je změnám konec a ono houby, pořád se něco děje. člověk nemá chvíli klid skurt

Upravil(a) PPavlaa (15. 9. 2009 14:05)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#602 15. 9. 2009 15:56

Bláža..
♥♥♥♥♥♥-

Jo, jo.
Krize přišla i na Vodnáře.

Není tady

#603 15. 9. 2009 16:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

na mě žaludeční chřipka usch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#604 15. 9. 2009 18:56

Bláža..
♥♥♥♥♥♥-

Taky, taky mám něco podobného. Dobírám Biseptol. Ale aspoň mám čas podívat se na Babinet.
Naštěstí mám zatím zaměstnání kde si mohu dovolit zůstat pár dní doma. Ale nevím, jestli zůstane zaměstnání.
Jenomže do důchodu zanedlouho a nemíním si již ničit zdraví. Taky si chci trochu vychutnat hezké dny.

Není tady

#605 15. 9. 2009 19:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Blážo, s prací je to na prd všude. Já jsem teď vcelku spokojená, ale taky se to u nás teď bude hejbat, tak uvidíme, co z toho bude. Ale nebudu to řešit dopředu, něják bylo, něják bude, řešit to budu až podle toho co přijde.
Tak hezky odpočívej, ať jsi ok, já musím do práce roll jen doufám, že už bude líp a nebudu tam někde odbíhat usch

Není tady

#606 15. 9. 2009 19:51

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

vodnáři jsou nejlepší.....já jsem taky rodna . Mmch, jak zjistím to Asc.???

Není tady

#607 15. 9. 2009 20:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

přesně tak stolt
já ho vím od Damilky, ale prý se to dá najít někde na netu ..

Není tady

#608 31. 12. 2009 13:12

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

O vodnářích se říká, že jsou náladoví. V tom případě jsem echtovní vodnářka.
Válčíte s náladami, vodnářky?

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#609 31. 12. 2009 16:50

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Kara napsal(a):

O vodnářích se říká, že jsou náladoví. V tom případě jsem echtovní vodnářka.
Válčíte s náladami, vodnářky?

Já mám doma Vodnářského synka. Vlastně je to SuperVodnář, jak já říkám. 4 planety ve Vodnáři.

Náladovost bych nepovažovala za typicky Vodnářskou vlastnost.
Naopak, mám zkušenost, že kluk umí být velmi tvrdohlavý, až neuvěřitelně lpět na své pravdě, ikdyž už mu neslouží,
vždy bude svůj, i kdyby se svět zbořil, i kdybych ho umlátila, tak s ním nehnu.
Neuvěřitelná pevnost, až rigidita.

Pokud se však sám rozhodne pro změnu, nemá problém se okamžitě přeorientovat o 180°.

Není tady

#610 31. 12. 2009 17:14

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Karo, jsem taky vodnáčka a dokážu být hodně náladová dumbom butter .

Není tady

#611 31. 12. 2009 18:56

konstance
♥♥♥♥♥--

Bláža.. napsal(a):

Ale byl to rok s koulí na noze, to jsem snad nezažila, zimu jsem mohla prospat úplně celou. Jen by mě zajímalo, proč byli Vodnáři takoví vyčerpaní.
Tomuselo být odněkud, z vesmíru nebo nevím odkud.
Nevíš, čím to mohlo být?

ja jsem taky nezazila takovej ubytek energie, ale ja uz to mam 2-3 roky, naucila jsem se uz zvolnit a brzdit, protoze mi nic jinyho nezbylo, ale ze zacatku to bylo tezky, byla jsem vzdy hyperaktiv a stihala vsechno mozny i nemozny, a pak najednou jako by me nekdo "odpojil od zdroje". tak jsem se naucila s energii setrit, ale uz me to neba..
vidim to tak jako vzdycky, to jest kazdej extrem je spatnej, takze do svy hyperaktivity se uz vracet nechci, zjistila jsem jak je najednou prijemny "prijit domu ve 3 s prazdnou hlavou a cumet na bednu" jak psala Tercila, to jsem driv neznala..
no ale ted se blizi novy rok, tak se modlim za nas vsechny vodnarky aby energie opet jen pribyvalo a abychom mohli na vlnach energie stoupat zas nahoru k oblakum kde je nam dobre hjarta par

Není tady

#612 31. 12. 2009 19:06

konstance
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

... až neuvěřitelně lpět na své pravdě, ikdyž už mu neslouží...

...vždy bude svůj, i kdyby se svět zbořil, i kdybych ho umlátila, tak s ním nehnu.

...Pokud se však sám rozhodne pro změnu, nemá problém se okamžitě přeorientovat o 180°.

dami ver tomu ze jestli lpi na sve pravde tak mu docela urcite jeste slouzi..

i kdybys ho umlatila?? vodnar je pevny ale VZDUSNY znameni. jak bys chtela umlatit vzduch lol no moje mamka to taky zkousela supermario dumbom

zmena z vlastni vule? tak to jo wink

Není tady

#613 31. 12. 2009 19:32

Damila
♥♥♥♥♥♥-

konstance napsal(a):

Damila napsal(a):

... až neuvěřitelně lpět na své pravdě, ikdyž už mu neslouží...

...vždy bude svůj, i kdyby se svět zbořil, i kdybych ho umlátila, tak s ním nehnu.

...Pokud se však sám rozhodne pro změnu, nemá problém se okamžitě přeorientovat o 180°.

dami ver tomu ze jestli lpi na sve pravde tak mu docela urcite jeste slouzi..

i kdybys ho umlatila?? vodnar je pevny ale VZDUSNY znameni. jak bys chtela umlatit vzduch lol no moje mamka to taky zkousela supermario dumbom

zmena z vlastni vule? tak to jo wink

No, víš, já jsem celá zemská (Slunce v Býku, Luna v Panně), tak tomu vzduchu moc nerozumím...
Ale prostě máš pravdu, umlátit vzduch nejde. kapitulation

A dobře tak. Svobodomyslných je tu třeba. Poslouchali jsme už dlouho. Teď je čas na vlastní názory... smile

Není tady

#614 31. 12. 2009 19:40

konstance
♥♥♥♥♥--

no ja ti preju hodne sily a trpelivosti pri vychove malyho vodnare, neni to lehky (ale kdo to ma lehky ze?) pussa

Není tady

#615 1. 1. 2010 8:43

Damila
♥♥♥♥♥♥-

konstance napsal(a):

no ja ti preju hodne sily a trpelivosti pri vychove malyho vodnare, neni to lehky (ale kdo to ma lehky ze?) pussa

Děkuji,
on se takový Vodnář vlastně nedá vůbec vychovat. Vychovává se sám. smile

Sílu a trpělivost při pokusu o jeho výchovu, tu jsem měla...jojo, někdy zpočátku. I odhodlání.
Teď  jsem spíše pochopila, že stačí, když to přežijem. Oba.
kapitulation

Tak ať žijí Vodnáři! Jsem ráda, že mi dali nahlédnout do svého světa. big_smile

Není tady

#616 2. 1. 2010 22:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Damilo big_smile, ta Tvoje poslední věta zněla tak hezky odevzdaně tummenupp.
A Tvoje slova mohu jen potvrdit, taky mám zkušenosti s velmi blízkou Vodnářkou - absolutně nic (od "zemských" znamení) na ni neplatí big_smile

Není tady

#617 4. 1. 2010 22:59

konstance
♥♥♥♥♥--

Tercila napsal(a):

Damilo big_smile, ta Tvoje poslední věta zněla tak hezky odevzdaně tummenupp.
A Tvoje slova mohu jen potvrdit, taky mám zkušenosti s velmi blízkou Vodnářkou - absolutně nic (od "zemských" znamení) na ni neplatí big_smile

lol
mam zrovna zkusenost s jednim kamaradem (kozoroh). ktery na me zkousi vsechno mozne a nemozne.. ja ho mam hrozne rada, ale strasne me s tim otravuje! na jednu stranu se mu libi jaka jsem a na druhou stranu by me porad predelaval (k obrazu svemu). nechapu proc me nebere takovou jaka jsem. ted vypada po dlouhy dobe ze to konecne pochopil a rezignoval, ale zase je smutnej a takovej hrozne zklamanej, a me je to hrozne lito a mam vycitky svedomi, ale ja to nedelam schvalne, reaguju spis v sebeobrane..nemuzu se vzdat sama sebe a byt nekym jinym, kdyz to tak necitim..hrozne me mrzi kdyz mam nekoho rada, ale on to nemuze pochopit a tvari se takhle zklamane.. usch

Není tady

#618 4. 1. 2010 23:16

konstance
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

konstance napsal(a):

Děkuji,

Sílu a trpělivost při pokusu o jeho výchovu, tu jsem měla...jojo, někdy zpočátku. I odhodlání.
kapitulation

dik ze nas drzite trochu pri zemi, jinak bysme nekam asi uleteli godlike

Není tady

#619 22. 1. 2010 8:20

eset
♥♥♥♥---

o mojom živote s mužom vodnárom môžem povedať toto:  to je jízda, pánové smile), no a este nieco: oni sú schopní vstať z popola, lietať, aby sa mohli vrátiť - no proste pereje.

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#620 22. 1. 2010 8:24

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

konstance napsal(a):

Děkuji,

kapitulation

Toto jako vodnářka podepisuji!!!! Ano, DAmilo, pevné nervy. Hlavně netlačit, nenutit, nekázat, nemoralizovat a nenastavovat pravidla, jak by se mělo a co by tomu řeklo okolí.
To je hned frrrr do svého světa. Nebo výsměch do tvých očí.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#621 22. 1. 2010 8:43

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tak to se mám na co těšit lol Moje beruška si jednoho vodnáře našla a musím říct, už čekají mimi po půl roce známosti big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#622 23. 1. 2010 11:49

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Vodnářům začíná období narozenin, že jo - tak všem přeji všechno NEJ! tummenupp

Není tady

#623 23. 1. 2010 13:33

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Ano, ano. Kristusky v opeře, účes á la vrabčák, nedbalá elegance, šestý smysl a král nálad... dumbom gloria kapitulation

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#624 26. 1. 2010 8:02

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Kara napsal(a):

Ano, ano. Kristusky v opeře, účes á la vrabčák, nedbalá elegance, šestý smysl a král nálad... dumbom gloria kapitulation

S těmi náladami moc nesouhlasím. Většinou je to v pohodě.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#625 26. 1. 2010 18:10

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Moje příbuzná a 2 kamarádi jsou Vodnáři, tam ty výkyvy nálad jsou teda absolutní - ale jinak fantastičtí lidé - baviči, příjemní - jen se jim musíme trefit do té dobré nálady big_smile. Bývalá kolegyně náladově v rovině big_smile, ale bez 6. smyslu big_smile. No, ono se to takhle nedá zobecňovat....
Ten "podivný" postoj k módě ale sleduji jen u žen (rolák k letním šatům atd.), kluci jsou oblíkaní dost dobře.

Upravil(a) Tercila (26. 1. 2010 18:19)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí