|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Spise nez flakla, ozvala se potrefena....
no, Homo homini lupem, co lupino montano?
PPavlaa> Ja se je tady pouze snazila pochopit, kdyz uz si je nejakym zahadnym zpusobem pritahuju.
A s temi nazory na partnerske souziti s Vodnarem, ktere jsem tak sledovala na netu, asi je o cem psat, a co probirat, zkus nekdy i jina fora,
draha, budes se dost divit, smerem do svych vlastnich rad.
Není tady
ale dyť jo
nikdo vás nenutí s námi být, však je pořád ještě dost jinejch znamení, komu nesedíme, ať nechá být 
Není tady
Rizzie napsal(a):
PPavlaa> Ja se je tady pouze snazila pochopit, kdyz uz si je nejakym zahadnym zpusobem pritahuju.
A s temi nazory na partnerske souziti s Vodnarem, ktere jsem tak sledovala na netu, asi je o cem psat, a co probirat, zkus nekdy i jina fora,
draha, budes se dost divit, smerem do svych vlastnich rad.
lupus, ne lupem- máš špatnej pád 
Kéž by.... 
Nevím, cos myslela těma řadama...vlastníma, já vodnář nejsem 
A mluvíš nesmysle, to se nedá nic dělat...z hlediska astrologického i psychologického....
Není tady
Všem vodnářům vše nejlepší v těchto dnech jejích "vládnutí".
Rizzie, a nenapadlo tě, že ti Vodnáři mají něco naučit, když je stále přitahuješ a motají se kolem tebe? Mě zase vycházejí vše Bliženci, jejich "rozdvojená" osobnost a taky to není lehký. Určitě mi mají něco říci, vzkázat, v čem mám problém.
Já sebe nebudu obhajovat. Vím, že mám plno mínusu. Vím o své Vodnáří svobodě,kterou potřbuji jako vzduch k žití. Ale není to svoboda vše opusit. Jen nesmím mít kolem sebe pouta.
A teď se možná budeš divit,ale vodnáři pokud se zamilují a pokud založí rodinu, tak jsou na ní hodně fixování,ač se ti zdá, že často odchází do svého světa.
Radím ti, nechtěj po Vodnáři,aby byl každý den v pět doma. On tam bude, pokud mu to nebudeš "přikazovat".
Nikdo nejsme bez chyby. Ani ty Rizzie,ani já.
Není tady
sloboda, mat ju, chciet ju to je aj velka zodopovednost, narabat s nou. proste len nemaju radi diktat a zabehane kolaje, a nas kozervy to moze len nakopnut k cinu. maju svoj svet, ale pre svojich milovanych maju v srdci miesto a su im oddani, aaale opat to zalezi najma na hodnotach kazdeho jednotlivca.
Není tady
Klubko napsal(a):
Všem vodnářům vše nejlepší v těchto dnech jejích "vládnutí".
Taky přeji vodnářům vše dobré, hodně lásky, aby ji uměli přijímat, i měli komu dávat 
Tobě, Klubenko, speciálně 
Není tady
někde jsem četla, že Vodnářům se má tenhle rok dařit

Není tady
To ráda slyším !!
Je načase !!
Asi pro to ale budu muset něco udělat, co ?? 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
někde jsem četla, že Vodnářům se má tenhle rok dařit
![]()
No nevím, nevím, zatím to tak nevypadá. 
Není tady
dakota napsal(a):
To ráda slyším !!
Je načase !!
Asi pro to ale budu muset něco udělat, co ??
daky ty taky 

Není tady
Hani ty jsi ale skepťák
dyť ten rok teprve začal, kdo si počká 
Není tady
neboj, neboj, to fffím, bude dobrej 
a kdyby to nááááhodou u tebe neklaplo, raděj mi dej vědět, se poběžím před tebou schovat 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Rizzie napsal(a):
draha, budes se dost divit, smerem do svych vlastnich rad.lupus, ne lupem- máš špatnej pád
Kéž by....
Nevím, cos myslela těma řadama...vlastníma, já vodnář nejsem
A mluvíš nesmysle, to se nedá nic dělat...z hlediska astrologického i psychologického....
Lupus???? Tos me teda dostala.... ja mela zato ze je tam acc,singul. -em... No, nevim, na internetu jsem nasla taky lupem, tak jsem ted z toho lupus stultus. 
Tema řadama jse myslela spise zkusenosti, né že bys musela nutne byt Vodnik.
Pokud ti pripada jak nesmysl, to ze jsem tady uvedla nejcasteji probirane manz. a partnerske problemy na jinych diskusich ,kde dominuji Vodnari, tak spis meles kraviny ty. Ja jenom konstatovala, co jsem videla a cetla. Punktum, posypme to.
Btw. tenhle rok ma byt opravdu pro Vodnáře úspěšný a tak jim to přeju!!!
Klubko, ja vim, ze me maji neco naucit, ja se snazim, to pochopit i tady skrzevá toto vlakno.
Není tady
Btw. tenhle rok ma byt opravdu pro Vodnáře úspěšný a tak jim to přeju!!!
Joooooooooooooooooooooooooooooooooo a budeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
Není tady
Rizzie, vono to spíš bude tak, že Tě ti Vodnáři na všech diskuzích praštěj do očí a zdá se ti, že je jich všude plno. Ale je to v Tvý hlavě a soudě podle Tvých přízpěvků, problém máš s nimi Ty, ne oni s Tebou.
Já když jsem podala žádost o rozvod, najednou se všude kolem mě se všichni rozváděli a v TV nedávali vlastně nic jinýho. Teď už myslím na hezčí věci a tak jsem schopná je taky vidět.
Takže Rizzie přeju Ti, ať se Tvůj vztah k Vodnářům brzo zharmonizuje a všem Vodnářům opravdu skvělý rok !!! 

Upravil(a) sisa70 (5. 2. 2009 14:16)
Není tady
Rizzie, hele - já sice nejsem profesionální asrolog, ale zabývám se tím dost dlouho na to, abych věděla, že:
a) tzv. "znamení, ve kterém jsi se narodila" je JEN o myšlení - nic víc, ale taky nic méně - vzhledem k pozici, jakou myšlení zaujímá v našich životech.
b) žádné znamení samo o sobě není ani horší, ani lepší, než ty ostatní, žádné neprodukuje samo o sobě horší, nebo lepší vztahy.
Tož to jsem myslela tím, že meleš kraviny 
Jinak posypáno 
Není tady
žádné znamení samo o sobě není ani horší, ani lepší, než ty ostatní, žádné neprodukuje samo o sobě horší, nebo lepší vztahy.
Když ono je tak pohledné ukázat na ty druhé, ty ty ty ty nemáš pravdu a já já já chudák....
Holka, taky s tím občas bojuji, to je jasné. Ale zase se mi to vrátí jako bumerang.
Není tady
Jak to ma Vodnar s odpoustenim,kdyz mu nekdo blizky ublizi a zraniho ho v citech? Ze je hrdy a tvrdohlavy to vim uz davno,ale dokaze odpustit?
Není tady
vodnáři hrdí beze sporu jsou 
jinak já jako vodnář odpustit umím ... ale odpustit nerovná se zapomenout ...
Není tady
Dekuji Pavli,ted mi to totiz doslo, odpustit,ale nezapomenout. Ted uz to vidim daleko jasneji. Takto jsem se na to nikdy nepodivala.
Není tady
Sluni 
Není tady
Klubko: "Btw. tenhle rok ma byt opravdu pro Vodnáře úspěšný a tak jim to přeju!!!"
Tak to je skvělé!
Máš ještě skoro půl roku čas
Moje sestra Vodnářka udělala v tomto roce důležitá rozhodnutí, tak snad to má "požehnáno" vesmírem 
A ohledně toho "výskytu" Vodnářů, jak tu někdo zmiňuje - to já jsem zase kdysi dávno na jedné diskuzi fakt celé měsíce potkávala samé Blížence a Berany, až už mě to docela štvalo
.
Upravil(a) Tercila (3. 7. 2009 22:50)
Není tady
"Furt v niečom vytŕčam a priznám sa, že ani nechcem, ale ono to tak samé príde. "
Tak to není jen Vodnářem - já jsem ve škole věčně unikala o vlásek nějakému průšvihu
a nejhorší pro mě bylo, že jsem ten průšvih absolutně neiniciovala, samotnou by mě vůbec nenapadl
- ale vždycky to vypadalo, že jo
. A to jsem Býk. Asi proto, že u Býka - když už nějaká aktivita, tak pořádná
.
A jinak sestra Vodnář má ale vynikající smysl pro humor, to u ní žbožňuji. A taky jsem potkala v životě jednu starší dámu, která plnila "pověst" o divném oblékání Vodnářů fakt doslova
- proužky s puntíky dohromady a letní šaty na roláku atd.
doooost dobrý
.
Lupi, mohla bych Tě jen poprosit, co máš vyčteno o Měsíci ve Lvu?
Upravil(a) Tercila (3. 7. 2009 22:59)
Není tady