Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#551 1. 2. 2009 19:42

Rizzie
♥♥♥----

Re: Vodnáři i Vodnářky

Spise nez flakla, ozvala se potrefena....godlike no, Homo homini lupem, co lupino montano?lol

PPavlaa> Ja se je tady pouze snazila pochopit, kdyz uz si je nejakym zahadnym zpusobem pritahuju.
A s temi nazory  na partnerske souziti s Vodnarem, ktere jsem tak sledovala na netu, asi je o cem psat, a co probirat, zkus nekdy i jina fora,
draha, budes se dost divit, smerem do svych vlastnich rad.

Není tady

#552 1. 2. 2009 20:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale dyť jo smile nikdo vás nenutí s námi být, však je pořád ještě dost jinejch znamení, komu nesedíme, ať nechá být tongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#553 1. 2. 2009 22:25

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Rizzie napsal(a):

Spise nez flakla, ozvala se potrefena....godlike no, Homo homini lupem, co lupino montano?lol

PPavlaa> Ja se je tady pouze snazila pochopit, kdyz uz si je nejakym zahadnym zpusobem pritahuju.
A s temi nazory  na partnerske souziti s Vodnarem, ktere jsem tak sledovala na netu, asi je o cem psat, a co probirat, zkus nekdy i jina fora,

lupus, ne lupem- máš špatnej pád wink
Kéž by.... grater
Nevím, cos myslela těma řadama...vlastníma, já vodnář nejsem tongue
A mluvíš nesmysle, to se nedá nic dělat...z hlediska astrologického i psychologického....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#554 2. 2. 2009 8:15

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Všem vodnářům vše nejlepší v těchto dnech jejích "vládnutí".

Rizzie, a nenapadlo tě, že ti Vodnáři mají něco naučit, když je stále přitahuješ a motají se kolem tebe? Mě zase vycházejí vše Bliženci, jejich "rozdvojená" osobnost a taky to není lehký. Určitě mi mají něco říci, vzkázat, v čem mám problém.
Já sebe nebudu obhajovat. Vím, že mám plno mínusu. Vím o své Vodnáří svobodě,kterou potřbuji jako vzduch k žití. Ale není to svoboda vše opusit. Jen nesmím mít kolem sebe pouta.
A teď se možná budeš divit,ale vodnáři pokud se zamilují a pokud založí rodinu, tak jsou na ní hodně fixování,ač se ti zdá, že často odchází do svého světa.

Radím ti, nechtěj po Vodnáři,aby byl každý den v pět doma. On tam bude, pokud mu to nebudeš "přikazovat".

Nikdo nejsme bez chyby. Ani ty Rizzie,ani já.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#555 2. 2. 2009 9:42

eset
♥♥♥♥---

sloboda, mat ju, chciet ju to je aj velka zodopovednost, narabat s nou. proste len nemaju radi diktat a zabehane kolaje, a nas kozervy to moze len nakopnut k cinu. maju svoj svet, ale pre svojich milovanych maju v srdci miesto a su im oddani, aaale opat to zalezi najma na hodnotach kazdeho jednotlivca.

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#556 2. 2. 2009 10:08

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

Klubko napsal(a):

Všem vodnářům vše nejlepší v těchto dnech jejích "vládnutí".

Taky přeji vodnářům vše dobré, hodně lásky, aby ji uměli přijímat, i měli komu dávat smile
Tobě, Klubenko, speciálně hjarta

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#557 2. 2. 2009 18:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

někde jsem četla, že Vodnářům se má tenhle rok dařit smile storstark

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#558 3. 2. 2009 0:38

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

To ráda slyším !! big_smile Je načase !! vissla Asi pro to ale budu muset něco udělat, co ?? big_smile

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#559 3. 2. 2009 7:46

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

PPavlaa napsal(a):

někde jsem četla, že Vodnářům se má tenhle rok dařit smile storstark

No nevím, nevím, zatím to tak nevypadá. skurt

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#560 3. 2. 2009 20:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dakota napsal(a):

To ráda slyším !! big_smile Je načase !! vissla Asi pro to ale budu muset něco udělat, co ?? big_smile

daky ty taky vava

Není tady

#561 3. 2. 2009 20:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Hani ty jsi ale skepťák dumbom dyť ten rok teprve začal, kdo si počká vissla

Není tady

#562 4. 2. 2009 14:13

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pavli, rozhodla jsem se ti věřit. smile Ale běda, jak dobrej nebude - si na tebe přijdu! rodna lol

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#563 4. 2. 2009 19:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

neboj, neboj, to fffím, bude dobrej smilewink

a kdyby to nááááhodou u tebe neklaplo, raděj mi dej vědět, se poběžím před tebou schovat tongue

Není tady

#564 5. 2. 2009 12:55

Rizzie
♥♥♥----

lupina montana napsal(a):

Rizzie napsal(a):

lupus, ne lupem- máš špatnej pád wink
Kéž by.... grater
Nevím, cos myslela těma řadama...vlastníma, já vodnář nejsem tongue
A mluvíš nesmysle, to se nedá nic dělat...z hlediska astrologického i psychologického....

Lupus???? Tos me teda dostala.... ja mela zato ze je tam acc,singul. -em... No, nevim, na internetu jsem nasla taky lupem, tak jsem ted z toho lupus stultus.   albert

Tema řadama jse myslela spise zkusenosti, né že bys musela nutne byt Vodnik.

Pokud ti pripada jak nesmysl, to ze jsem tady uvedla nejcasteji probirane manz. a partnerske problemy na jinych diskusich ,kde dominuji Vodnari, tak spis meles kraviny ty. Ja jenom konstatovala, co jsem videla a cetla. Punktum, posypme to.

Btw. tenhle rok ma byt opravdu pro Vodnáře úspěšný a tak jim to přeju!!!kapitulation

Klubko, ja vim, ze me maji neco naucit, ja se snazim, to pochopit i tady skrzevá toto vlakno.

Není tady

#565 5. 2. 2009 13:15

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Btw. tenhle rok ma byt opravdu pro Vodnáře úspěšný a tak jim to přeju!!!

Joooooooooooooooooooooooooooooooooo a budeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hjarta

Není tady

#566 5. 2. 2009 14:15

sisa70
♥♥♥♥♥--

Rizzie, vono to spíš bude tak, že Tě ti Vodnáři na všech diskuzích praštěj do očí a zdá se ti, že je jich všude plno. Ale je to  v Tvý hlavě a soudě podle Tvých přízpěvků, problém máš s nimi Ty, ne oni s Tebou. 

Já když jsem podala žádost o rozvod, najednou se všude kolem mě se všichni rozváděli a v TV nedávali vlastně nic jinýho.  Teď už myslím na hezčí věci a tak jsem schopná je taky vidět.

Takže Rizzie přeju Ti, ať se Tvůj vztah k Vodnářům brzo zharmonizuje a všem Vodnářům opravdu skvělý rok !!!  smilehjarta

Upravil(a) sisa70 (5. 2. 2009 14:16)

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#567 5. 2. 2009 15:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Rizzie, hele - já sice nejsem profesionální asrolog, ale zabývám se tím dost dlouho na to, abych věděla, že:
a) tzv. "znamení, ve kterém jsi se narodila" je JEN o myšlení - nic víc, ale taky nic méně - vzhledem k pozici, jakou myšlení zaujímá v našich životech.
b) žádné znamení samo o sobě není ani horší, ani lepší, než ty ostatní, žádné neprodukuje samo o sobě horší, nebo lepší vztahy.

Tož to jsem myslela tím, že meleš kraviny smile
Jinak posypáno smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#568 5. 2. 2009 15:32

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

žádné znamení samo o sobě není ani horší, ani lepší, než ty ostatní, žádné neprodukuje samo o sobě horší, nebo lepší vztahy.

Když ono je tak pohledné ukázat na ty druhé, ty ty ty ty nemáš pravdu a já já já chudák....
Holka, taky s tím občas bojuji, to je jasné. Ale zase se mi to vrátí jako bumerang.

Není tady

#569 2. 7. 2009 14:31

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Jak to ma Vodnar s odpoustenim,kdyz mu nekdo blizky ublizi a zraniho ho v citech? Ze je hrdy a tvrdohlavy to vim uz davno,ale dokaze odpustit?

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#570 2. 7. 2009 14:34

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Proč by nedokázal? Záleží to na konkrétním člověku a ne na tom, jestli je Vodnář. smile

Není tady

#571 2. 7. 2009 23:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vodnáři hrdí beze sporu jsou smile
jinak já jako vodnář odpustit umím ... ale odpustit nerovná se zapomenout ...

Není tady

#572 3. 7. 2009 9:12

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Dekuji Pavli,ted mi to totiz doslo, odpustit,ale nezapomenout. Ted uz to vidim daleko jasneji. Takto jsem se na to nikdy nepodivala.

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#573 3. 7. 2009 11:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sluni wink

Není tady

#574 3. 7. 2009 22:50

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko: "Btw. tenhle rok ma byt opravdu pro Vodnáře úspěšný a tak jim to přeju!!!"

Tak to je skvělé! tummenupp Máš ještě skoro půl roku čas tummenupp
Moje sestra Vodnářka udělala v tomto roce důležitá rozhodnutí, tak snad to má "požehnáno" vesmírem smile
A ohledně toho "výskytu" Vodnářů, jak tu někdo zmiňuje - to já jsem zase kdysi dávno na jedné diskuzi fakt celé měsíce potkávala samé Blížence a Berany, až už mě to docela štvalo big_smile.

Upravil(a) Tercila (3. 7. 2009 22:50)

Není tady

#575 3. 7. 2009 22:57

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"Furt v niečom vytŕčam a priznám sa, že ani nechcem, ale ono to tak samé príde. "

Tak to není jen Vodnářem - já jsem ve škole věčně unikala o vlásek nějakému průšvihu big_smile a nejhorší pro mě bylo, že jsem ten průšvih absolutně neiniciovala, samotnou by mě vůbec nenapadl big_smile - ale vždycky to vypadalo, že jo big_smile. A to jsem Býk. Asi proto, že u Býka - když už nějaká aktivita, tak pořádná big_smile.
A jinak sestra Vodnář má ale vynikající smysl pro humor, to u ní žbožňuji. A taky jsem potkala v životě jednu starší dámu, která plnila "pověst" o divném oblékání Vodnářů fakt doslova big_smile - proužky s puntíky dohromady a letní šaty na roláku atd. tummenupp doooost dobrý big_smile.

Lupi, mohla bych Tě jen poprosit, co máš vyčteno o Měsíci ve Lvu?

Upravil(a) Tercila (3. 7. 2009 22:59)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí